Concurs Ferma
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Sgariboldi - profesionistul în amestecuri furajere

Publicat: 14 octombrie 2016 - 12:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Înființată în 1959, compania Sgariboldi s-a dezvoltat prin crearea de soluții inovatoare în sectorul mecanizării agricole, dovadă fiind cele 33 de brevete internaționale pe care aceasta le deține. Acest lucru face ca Sgariboldi să fie una dintre firmele de top la nivel mondial pentru sectorul zootehnic. 

Click pe poza pentru galerie!

Căutarea și atingerea excelenței tehnologice s-a regăsit dintotdeauna în percepția și abilitățile antreprenoriale ale familiei Sgariboldi. 

Competențele dobândite nu sunt altceva decât rodul experienței acumulate în cele mai diverse climate, dar și al cooperării strânse cu crescătorii de animale. Acest lucru se reflectă în oferirea celor mai inovative și eficiente echipamente de distribuire a furajelor. Utilajele sunt fabricate la comandă, pentru a satisface toate cerințele clienților.

Firma Mauch și partenerii săi din Austria au relații de distribuție cu producătorul Sgariboldi iar clienții din România sunt deserviți prin intermediul filialei sale, TEHNODIESEL Timișoara. 

 

Text și foto: TEHNODIESEL

 

 

DATE DE CONTACT

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la telefon 0725.511.874 sau să ne vizitați la sediul firmei noastre din Dudeștii Noi, jud. Timiș.

Web: www.tehnodiesel.com; Email: info@ tehnodiesel.com 


 

 

Articol publicat in revista Ferma nr.17(178) 1 - 15 octombrie 2016

 

Vizualizat: 685 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!