Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Service de încredere pentru utilajele tale agricole în Cluj și în București

Publicat: 31 martie 2022 - 17:12
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Service-ul utilajelor agricole nu este o chestiune pe care să o lăsați pe mâna oricui.

Riscați defecțiuni mai grave și bani aruncați pe fereastră. În zilele noastre, specialiștii adevărați sunt greu de găsit, iar încrederea este esențială. Tocmai de aceea, UTILBEN, o companie cu peste 15 ani de experiență în domeniul utilajelor și 100 de angajați profesioniști, a investit anul trecut 2 milioane de euro în inovație și dezvoltare.

Imagine reprezentativa-_b

O parte din acești bani au mers către deschiderea sucursalelor de service din Cluj și București, precum și pentru achiziția de mașini specializate în intervenție service la sediul clientului. Creșterea capacității de service pentru echipamente agricole a atras noi profesioniști în domeniu, iar echipa UTILBEN reunește acum mecanici cu experiență și tehnicieni de top. 

SERVICE UTILBEN--01_b

UTILBEN este o companie care caută să depășească așteptările clienților din domeniul agricol și să devină un partener pe termen lung al fermierilor români. Tocmai de aceea, compania a investit masiv în zona de service și furnizare de piese, astfel încât un client care a cumpărat un utilaj de la UTILBEN să beneficieze de tot suportul companiei și după achiziție.

Dezvoltarea serviciilor postvânzare s-a tradus prin mărirea capacității de service. UTILBEN a deschis două sedii de service în București și în localitatea clujeană Baciu și a crescut flota de mașini de intervenție service. Acum, sunt 10 astfel de unități mobile care pot interveni oriunde în țară în maximum 48 de ore de la semnalarea unei defecțiuni sau necesitatea unei revizii sau punere în funcțiune.  

SERVICE UTILBEN--02_b

UTILBEN repară o gamă largă de utilaje agricole: tractoare, remorci, încărcătoare frontale, încărcătoare telescopice, miniîncărcătoare frontale. Totodată, beneficiați de servicii specializate de pregătire a utilajelor pentru sezonul agricol. Echipa de service a UTILBEN include tehnicieni profesioniști, cu o vastă experiență în domeniul reparațiilor de utilaje agricole.

La cele două sedii UTILBEN Service din județul Cluj și din București, vă așteaptă dotări performante de service, aparatură specializată și, pentru un efort minim din partea dumneavoastră, piese de schimb pe stoc. Totul a fost gândit astfel încât clientul să nu mai aibă nicio bătaie de cap din momentul în care tractorul, încărcătorul sau orice alt utilaj agricol a ajuns în service-ul UTILBEN.  

SERVICE UTILBEN--03_b 

Sediul de service din județul Cluj le stă la dispoziție tuturor clienților din zona Transilvaniei și nu numai, la adresa: localitatea Baciu, strada Transilvaniei, numărul 446. Sediul a fost inaugurat anul trecut în prezența clienților, furnizorilor și partenerilor de afaceri ai companiei clujene, iar Ruben Marian, CEO-ul UTILBEN mărturisea:

„De acum înainte, clienții UTILBEN vor găsi în localitatea clujeană Baciu un service modern, mecanici profesioniști, atașamente și piese multi-brand și vor beneficia de consultanță de specialitate. Serviciile postvânzare au câștigat teren în România, iar compania UTILBEN a investit puternic în infrastructura de service, precum și în aducerea celor mai experimentați tehnicieni în domeniul echipamentelor agricole. Tocmai de aceea, sediul UTILBEN din localitatea clujeană Baciu este un reper pentru clienții care au nevoie de reparații rapide, făcute de profesioniști, într-un cadru elitist.” 

SERVICE UTILBEN--04_b

 

UTILBEN nu se va opri aici, iar planurile pe termen lung includ dezvoltarea la nivel național și, desigur, internațional.

 Logo UTILBEN-_b

 

UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!


Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca

Telefon: 0733 040 000

Email: contact@utilben.ro

Website: www.utilben.ro

Vizualizat: 734 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Cum se pastrează merele peste iarnă!

Cum se pastrează merele peste iarnă!

Când este perioada optimă pentru recoltarea merelor? Cum le depozităm și unde? Ioan Jula, pomicultor din jud. Sibiu, ne dă câteva sfaturi legate de păstrarea merelor peste iarnă pentru cei care au o livadă mică în curte.

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?