Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

UTILAJE AGRICOLE: Serie nouă Deutz-Fahr, cu îmbunătăţiri semnificative

Publicat: 27 aprilie 2018 - 11:54
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten
Deutz-Fahr Serie 6 & C9300

Deutz-Fahr îşi extinde, din nou, seria 6, cu încă şase modele. Un motor Deutz cu 4 cilindri, cu o capacitate cilindrică de 3,6 l, antrenează modelele 6120, 6130 şi 6140, cu puteri cuprinse între 126 CP şi 146 CP.

Clientul poate opta între transmisia cu variaţie continuă TTV sau cutia manuală cu 5 trepte Powershift cu 30 de trepte pentru mers înainte, respectiv înapoi. Pentru instalaţia hidraulică este disponibil un sistem hidraulic de 90 l/min OpenCenter sau o pompă Load-Sensing de 120 l/min, la alegere – cu prize de putere mecanice sau electrohidraulice. Terminalul InfoCenterPro cu o dimensiune de 5 ţoli afişează toate informaţiile relevante pentru operarea tractorului.

tractor Deutz-Fahr_b

Seria de combine de recoltat cereale C9300 produsă de Deutz-Fahr a fost perfecţionată. Cabina şi comenzile disponibile prin intermediul Commander Stick au fost regândite astfel încât noile combine vor fi mai uşor şi mai confortabil de utilizat. Prin intermediul noii forme a sistemului de evacuare a paielor a fost obţinută o îmbunătăţire a distribuţiei transversale. Mai mult, au fost majorate dimensiunile buncărului pentru cereale la 10.500 l şi viteza de alimentare la 120 l pe secundă şi a fost preluat sistemul de treierat cu trei rotoare MaxiCrop, a cărui utilitate a fost deja confirmată în practică.

combina Deutz-Fahr_b

Articol apărut în revista Utilaje Agricole Nr.1(16)/2018 la secțiunea TOPnews - Inovații în domeniul tehnic & noutăți companii

Cum poți obține GRATUIT revista?

Completează ONLINE formularul de primire a revistei UTILAJE AGRICOLE accesând următorul link: Primește GRATUIT primul număr din Revista Utilaje Agricole
SAU
Vino la STANDUL Revistei FERMA de la Agriplanta Romagrotec 2018 şi primeşti GRATUIT primul număr al revistei UTILAJE AGRICOLE. Tot ce trebuie să faci este să completezi talonul primit în cadrul expoziţiei.

Teste independente realizate de către specialişti germani pe maşini şi utilaje agicole şi publicate în revista TRACTION, acum EXCLUSIV în noul format al revistei UTILAJE AGRICOLE.

utilaje-agricole

Vizualizat: 1540 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?