Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Semănat PROFI cu Vega 6 și Vega 8 - Strong Machinery

Publicat: 26 februarie 2021 - 15:03
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Mini-till, fiabilitate și precizie la însămânțare. Trei modalități de a crește rentabilitatea culturilor cu semănătorile Vega 6 și Vega 8 PROFI marca ELVORTI.

Evoltri Strong Machinery_b

EVLTRI logo

Astăzi, fermierii au ajuns într-o situație în care utilajele, și anume semănătorile, care au lucrat în mod eficient în urmă cu cinci ani, au încetat să îndeplinească cerințele moderne de lucru. Nu toate au capacitatea de a încorpora îngrășăminte minerale granulate, în același timp, foarte puține pot încorpora îngrășăminte lichide. Dar varianta în care să puteți comanda ambele opțiuni din același loc? Astăzi, în Ucraina, un singur producător oferă un astfel de produs - compania ELVORTI, care a dezvoltat un produs universal VEGA 8 PROFI sau VEGA 6 PROFI cu posibilitatea aplicării de îngrășăminte granulate sau lichide.

 

3 OPȚIUNI UNICE


Vega PROFI este un concurent demn pentru utilajele moderne ale producătorilor importați. În 2020, acest model a primit mai mult de 10 actualizări menite să îmbunătățească fiabilitatea și comoditatea muncii. Nu este inferior nici din punct de vedere al funcționalității, nici al calității, iar unele opțiuni sunt unice pentru această mașină:

1. Însămânțarea cu aplicarea concomitentă a îngrășămintelor granulate;

2. Însămânțarea cu aplicarea îngrășămintelor lichide;

3. Utilizarea tehnologiilor de precizie, cum ar fi controlul procesului, oprirea secțiilor și însămânțarea diferențiată.

VEGA_8_PROFI (2) (1)_b


Permite aplicarea îngrășămintelor lichide


Unul dintre modelele semănătorii VEGA PROFI permite aplicarea îngrășămintelor lichide în timpul semănatului. Astfel, pe semănătoare este instalat un rezervor pentru îngrășăminte lichide cu o capacitate de 1.100 litri. În partea de jos a rezervorului există un robinet pentru golire. De asemenea, semănătoarea este dotată cu toate echipamentele necesare: pompă, dozator, conducte.

În conformitate cu rezultatele testelor modelului VEGA PROFI cu fertilizare lichidă, această tehnologie permite creșterea semnificativă a șanselor la o răsărire uniformă a plantelor, în special porumb, floarea-soarelui și soia. Această tehnologie va fi utilă producătorilor agricoli care lucrează în zone cu sol și condiții climatice diferite. În același timp, ELVORTI s-a asigurat că oferă un instrument fiabil și eficient la un preț accesibil.

 

VEGA PROFI cu sistem de fertilizare solidă


Și modelul VEGA PROFI cu sistem de fertilizare solidă este alegerea perfectă pentru fermă. Unul dintre principalele atuuri, fără exagerare, și dezvoltarea remarcabilă a proiectanților Elvorti este universalitatea, ceea ce vă permite să lucrați în diferite condiții și tehnologii.

Capacitatea totală a buncărelor de semințe ale VEGA 8 PROFI este de 416 litri, VEGA 6 PROFI de 312 litri, iar pentru îngrășăminte este de 680 litri, respectiv 340 litri la versiunea tractată și 560 litri la versiunea purtată. Buncărele din plastic sunt fabricate din polietilenă de calitate superioară, ceea ce le face rezistente la vibrații și intemperii.

Evoltri VEGA 8 Profi semanatoare_b


Sistemul de semănat PROFI


În conceptul modelului VEGA există un aparat de semănat unic - PROFI, care asigură o dozare și o plasare precisă a semințelor, fără suprapuneri. Însămânțarea este realizată cu ajutorul organului de lucru tip dublu disc, a cărui presiune poate ajunge până la 280 kg.

Din proiectare au fost prevăzuți doi degajatori de boabe reglabili, unul sus și altul jos, ceea ce asigură evitarea suprapunerilor. În tot acest timp, carcasa aparatului de semănat nu este supusă la sarcini mari în timpul lucrului, acest fapt asigurând durata mare de exploatare.

VEGA_APPAR_b


Precizie, calitate și costuri mai mici


Construcția PROFI permite accesul facil pentru lucrări de întreținere și reparații.

Cadrul, care acționează ca un receptor cu ieșiri diagonale individuale pe fiecare secție, oferă o presiune uniformă în toate aparatele de semănat (permite menținerea semințelor grele în găurile discurilor secțiilor de la extremități), asigurând astfel o însămânțare de calitate superioară pentru o gamă largă de culturi.

Ar fi greu de imaginat ca o semănătoare modernă de prășitoare să funcționeze fără o tehnologie de precizie. Acesta ar fi încă un avantaj cu ajutorul căruia fermierii ar putea să crească semnificativ calitatea procesului de semănat și să scadă costurile de înființare a culturilor.                                     

Detaliu semanatoare EVOLTRI Strong Machinery_b


Exploatare și întreținere fără probleme


Pentru cei care folosesc tehnologii de precizie în prezent, semănătorile VEGA PROFI sunt echipate cu motoare electrice care oferă acest standard de calitate, fiabilitate și acuratețe a procesului de semănat și ușurința de exploatare și întreținere:

  • decuplarea automată și individual a secțiunilor;
  • control al normei variabile;
  • compensare la viraje;
  • controlul manual sau automat al normelor de însămânțare (harta de lucru Rx);
  • monitorizarea calității însămânțării;
  • rapoarte privind hărțile statistice cu procesul de lucru;
  • statistici de însămânțare - goluri, suprapuneri;

Astfel, fermierul poate ține o evidență exactă a suprafeței însămânțate și poate monitoriza calitatea lucrării în fiecare poziție a câmpului.

 

STRONG MACHINERY - www.strongmachinery.ro
Strong Machinery Pentru fermieri puternici logo


harta STRONG MACHINERY (1)_b

Vizualizat: 1404 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Dupa două campanii de recoltat cu combina John Deere S770i cu heder de tip vario de 9 metri rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor. „Am recoltat într-o singură zi peste 230 de tone, în condiţiile în care oricum s-a ieşit târziu în câmp. Cu această combină poţi recolta fără probleme 35 de hectare într-o zi. Şi în condiţiile noastre de lucru, că intrăm la recoltat la ora 11-12 şi terminăm la 9 seara. Pentru că noi suntem producători de sămânţă şi trebuie să avem umiditatea corectă, să curăţăm foarte bine combina, şi nu doar de la o cultură la alta, chiar şi între diferite soiuri de grâu” - Willy Tavares

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?