Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Şef nou la Titan Machinery - schimbări în echipa de management pentru România

Publicat: 08 iunie 2019 - 12:39
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Titan Machinery România, parte a grupului Titan Machinery Inc. din Statele Unite ale Americii, unicul importator şi distribuitor al mărcilor Case IH, Case Construction Equipment şi Väderstad pe piaţa internă, cu o prezenţă activă în România din anul 2012, comunică următoarele schimbări în echipa de management.

Începând cu 1 iunie 2019, România împreună cu Ucraina vor forma o nouă regiune definită în cadrul Diviziei Internaţionale Titan Machinery. Ca atare, actualul director general al Titan Machinery România, Manfred Spendier, va prelua conducerea noii regiuni înfiinţate, „România şi Ucraina”.

Manfred Spendier_b

Creştere continuă pe piaţa din România
Încă din 2013, Manfred Spendier a îndeplinit cu succes funcţia de director general al Titan Machinery România, iar amploarea pe care a luat-o afacerea în România îl recomandă cu desăvârşire la cârma noii regiuni din estul Europei.
În funcţia de director general al Titan Machinery România, Manfred Spendier va fi succedat de Melania Ungureanu, actualmente director general adjunct al Titan Machinery România. Cu o vastă experienţă de aproape două decade în managementul operaţional şi al dezvoltării afacerii, Melania Ungureanu va prelua treptat conducerea Titan Machinery România şi se va afla în continuare în subordinea lui Manfred Spendier. De asemenea, Lucian Gheba, actualmente director al punctului de lucru din Constanţa, va prelua funcţia de director de vânzări România începând cu aceeaşi dată, pentru a susţine cu experienţa sa noua conducere naţională.
Aceste schimbări vin în contextul în care Titan Machinery parcurge o traiectorie favorabilă constantă pe piaţa din România, cu creşteri semnificative din punct de vedere comercial, al notorietăţii, al forţei de muncă şi al acoperirii teritoriale. Astfel, se doreşte o cooperare pe masură, la nivel internaţional pentru această zonă a Europei cu potenţial agricol ridicat, unde, un accent puternic va fi pus pe afaceri operative. Aşa cum se cunoaşte deja, Titan Machinery România, intenţionează să deschidă încă cinci sucursale noi în următoarea perioadă.

Departamentul de comunicare
SC Titan Machinery Romania SRL

 

PARTENERUL PREFERAT AL FERMIERULUI
Titan Machinery creşte pe piaţa din România odată cu impactul pozitiv pe care îl au proiectele sale pentru agricultori, dar şi odată cu modalitatea prin care aceste proiecte, puse în folosul fermierilor, au parte de actualizări constante. Titan Machinery are alături parteneri de renume ce reprezintă o forţă internaţională majoră în sectorul industrial agricol: Case IH, Väderstad, Gregoire Besson, Sulky, Maschio Gaspardo, Dammann, Tecnoma ş.a. Compania se asigură că este partenerul preferat al fermierului în produse şi soluţii agricole pe piaţa din România. Misiunea sa este de a satisface noua clasă de agricultori profesionişti, care sunt exigenţi şi care solicită produse de durabilitate şi de calibru superioare, asociate cu serviciile de calitate pentru o agricultură în plin progres.

 

Articol publicat în revista Ferma nr. 9/236 (ediţia 15-31 mai 2019)

 

Vizualizat: 246 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Află care este tehnologia folosită pentru cultivarea tomatelor în solar de Florin Pop, în Seleuş, judeţul Arad. Fermierul cultivă cultivă legume pe două hectare (din care 60 de arii solarii) şi de peste 10 ani foloşte programul tehnologic Syngenta pentru protecţia plantelor şi combaterea dăunătorilor.

Reporter: Gheorghe Ghișe

Video: Zsolt Tamássy

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?