Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Sediu nou MEWI pentru fermierii dobrogeni

Publicat: 09 mai 2022 - 14:57
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

 Din 21 martie a.c., fermierii din judeţele Constanţa şi Tulcea sunt primiți într-un sediu MEWI complet nou (și modern), în localitatea Kogălniceanu. Motiv de mândrie pentru noi, un câştig important pentru clienţii noştri

Situat lângă Aeroportul Internaţional din loc. Kogălniceanu, jud. Constanța, noul sediu MEWI este o clădire construită de la zero, după o arhitectură inspirată din sediul firmei mamă Schröder Landmaschinen din Germania. Se întinde pe mai mult de 17.000 mp, din care 660 mp sunt birouri, o hală de service de 700 mp, spălătorie deschisă pentru utilaje pe 76 mp și un depozit de piese de schimb pe 240 mp. Restul este suprafaţă expoziţională. „La vechiul sediu din loc. Ovidiu, unde funcționam din 2012, aveam o suprafaţă foarte mică”, spune Cristian Dănăilă, managerul filialei.

 Sediu nou MEWI_b


Avantaj pentru fermieri


„Acum fermierii au unde aduce tractoarele pentru reparaţii majore, (de exemplu la motor), până acum acestea făcându-se în curtea clientului sau la un alt sediu MEWI, mai departe şi cu costuri mai mari. Aducând utilajele în hală, dispare şi costul cu deplasarea mecanicilor noştri în fermă. Fermierul vine cu tractorul, facem toate intervenţiile şi verificările aici şi îi predăm tractorul în stare optimă, tehnic şi funcţional. În plus, acum avem un spaţiu mai mare pentru depozitarea de piese de schimb”, continua Cristian Dănăilă.

 

Află mai multe despre noul sediu MEWI!  https://www.mewi.ro/odata-cu-prima-zi-de-primavara-un-nou-sediu-mewi/

 

un articol realizat de

MEWI

mai multe pe această temă www.mewi.ro

Vizualizat: 421 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren! Interviu cu Marius Mitra, reprezentat FALC în România, realizat la Agriplanta 2022

NATUREVO: „Luăm cultura de la zero și să o ducem până la momentul recoltării” Climate FieldView de la Bayer - hărți de producție cu precizie maximă în timp real AGRARIA 2022, 5-8 mai 2022, Jucu, Jud. Cluj!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?