Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Se caută fotografii pentru calendarul Krone 2022

Publicat: 06 iulie 2021 - 14:51
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În luna mai, constructorul german a anunţat organizarea unui concurs pentru selectarea fotografiilor cu utilaje Krone care vor apărea în calendarul Krone de anul viitor. Pentru aceasta, Krone apelează la fotografii amatori.

concurs foto Krone_b


Echipamente Krone în acțiune


„În realizarea calendarului nostru 2022, căutăm fotografii fabuloase, amuzante, atractive emoțional și uluitoare ale mașinilor Krone în acțiune în întreaga lume. Un juriu va selecta cele mai bune douăsprezece fotografii care vor fi apoi incluse în noul calendar Krone, pe care le vom trimite clienților din întreaga lume, așa cum facem în fiecare an", a declarat Markus Steinwendner, director de marketing al Krone. Cu siguranță că merită să participaţi la acest concurs, deoarece autorilor/expeditorilor fotografiilor incluse în calendarul Krone 2022, le va fi oferit câte un voucher Krone Shop în valoare de 250 de euro, precum și câte 50 de copii gratuite ale calendarului.

Cerințele tehnice: trimiteți prin e-mail fotografii cu utilajele Krone cu o rezoluție minimă de aproximativ 4000 x 3000 pixeli (12 megapixeli), numele fotografului/expeditorului și locația în care au fost realizate, la adresa: agpics@krone.de. Termenul limită pentru înscrieriere este 31 iulie 2021.

Vizualizat: 780 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Cum a fost trecerea de la U 650 la tractorul Massey Ferguson? „Ca de la Logan la Merţan. Cum să le compari? Cu U 650 lucrai 3 ha într-o zi şi consumai un rezervor de 90 litri. Făceam arătura roată în jurul parcelei şi ieşeau nişte şanţuri la mijloc. Cu tractorul Massey Ferguson şi cu plugul reversibil e altă viaţă. Calitatea lucrării, timpul de lucru, costurile cu combustibilul nu se compară” Mirela Popa, din Cerăt, judeţul Dolj.

Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă KRONE - expertul în furaje verzi! Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?