Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

SDF şi-a dublat capacitatea de producţie din Turcia

Publicat: 07 iunie 2019 - 19:41
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Grupul Same Deutz-Fahr a investit 10 milioane de euro în unitatea de producţie din Bandirma (Turcia) în ultimele 18 luni, pentru a dubla capacitatea de producţie la 15.000 de tractoare pe an. 

Inaugurarea noilor linii de producţie SDF a avut loc la Bandirma în data de 3 mai. Astfel, facilitatea renovată şi modernizată întăreşte rolul de centru de producţie al fabricii turceşti, care serveşte pieţele interne, europene şi mondiale.
Investiţia în noua unitate de producţie s-a făcut în cele mai importante sectoare:
- o nouă hală de producţie de 10.000 mp, astfel că, împreună cu instalaţia existentă, s-a ajuns acum la o suprafaţă totală acoperită de 27.360 mp;
- o a doua vopsitorie modernă, care permite dublarea capacităţii de producţie;
- o nouă linie de asamblare a transmisiei şi un banc de testare, care permite SDF să localizeze producţia de componente principale, îmbunătăţind competitivitatea produselor;
- un nou depozit de piese de schimb, care va asigura disponibilitatea pieselor şi reducerea timpului de livrare;
- Centrul de training - Academia SDF, pentru formarea nu numai a dealerilor şi a clienţilor turci, ci şi a celor care vin din alte pieţe din acea zonă geografică.

Foto-2-03_SDF-TURKEYmi219_b
"În ultima parte a anului 2018, economia turcă a început să se confrunte cu dificultăţi şi, de asemenea, primele luni ale anului 2019 nu arată îmbunătăţiri. Cu toate acestea - a declarat Lodovico Bussolati, directorul executiv al SDF - investiţia noastră în Turcia face parte dintr-o strategie de perspectivă şi situaţia actuală a pieţei ne dă un angajament şi mai puternic de a continua proiectul nostru turc şi de a ne consolida prezenţa aici”.
Grupul Same Deutz-Fahr (SDF), al cărui sediu central se află în Treviglio (BG, Italia), este unul dintre cei mai importanţi producători de tractoare, maşini de recoltat şi de motoare diesel. Produsele sale sunt distribuite sub mărcile SAME, DEUTZ-FAHR, Lamborghini Trattori, Hürlimann şi Grégoire. Gama de tractoare oferită are puteri de la 25 până la 336 CP.
SDF are opt unităţi de producţie, 12 sucursale comerciale, 2 societăţi mixte, 155 importatori şi peste 3.100 de dealeri în întreaga lume şi peste 4.200 de angajaţi la nivel mondial.
În 2018, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 1,373 milioane de euro, cu un EBITDA de 9%.


Articol publicat în revista Ferma nr. 9/236 (ediţia 15-31 mai 2019)

 

Vizualizat: 161 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Agricultura în pantă, o mare provocare! Iacob Boca a ales combina New Holland de la Agroconcept

Agricultura în pantă, o mare provocare! Iacob Boca a ales combina New Holland de la Agroconcept

Agricultura în pantă este o mare provocare pentru Iacob Boca. Chiar dacă îi spune Câmpia Transilvaniei, această zonă este împânzită de dealuri cu elevaţie destul de mare. De aceea are nevoie de tractoare puternice şi de utilaje mari, care să facă faţă lucrului în pantă. 

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?