Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Schimb de generații la conducerea CLAAS

Publicat: 21 aprilie 2020 - 12:48
Comenteaza   | Video 1 2 3 4 5 6   | Print | Trimite unui prieten

Comitetul Acționarilor CLAAS l-a numit pe Helmut Claas în funcția de Președinte de Onoare iar Cathrina Claas-Mühlhäuser a fost aleasă în funcția de președinte și preia rolul de la tatăl său.

Helmut Claas a deținut 25 de ani funcția de Președinte al Comitetului Acționarilor. În această perioadă, CLAAS și-a intensificat prezența internațională în țări dincolo de Europa. Au fost deschise noi locații de producție și vânzări în India, SUA, Rusia, China, America de Sud și altele. O etapă strategică importantă a fost atinsă în 2003 cu achiziția producătorului francez de tractoare Renault Agricultură.

Această perioadă a coincis, de asemenea, cu dezvoltarea combinei de recoltat LEXION, care a fost introdusă pe piață în 1995. Aceasta este încă considerată cea mai avansată și mai capabilă combină din întreaga lume și a fost relansată în 2019 ca un utilaj complet regândit. JAGUAR, combina de recoltat furaje autopropulsată, a devenit încă o poveste de succes, iar CLAAS a ajuns în poziția de lider de piață pe acest segment.

Tranziția la a treia generație este acum completă prin alegerea doamnei Cathrina Claas-Mühlhäuser în funcția de Președinte al Comitetului Acționarilor. Comitetul stabilește direcția strategică a afacerii de familie și lucrează îndeaproape cu Consiliul Executiv al grupului. Este format din membrii externi Christian Boehringer, Dr. Frank Dreves, Arne Lakeit, Gerd Peskes, Carl-Albrecht Bartmer și membrii familiei Cathrina Claas-Mühlhäuser, Dr. Patrick Claas, Volker Claas și Helmut Claas.

Cathrina Claas-MĂĽhlhäuser_Helmut Claas_b 

CLAAS a reluat producţia în fabricile din Germania, Franţa şi Ungaria

Începând din această săptămână, Claas a reluat producţia de serie pentru combine şi tractoare la fabricile din Harsewinkel (Germania), Le Mans (Franța) și Törökszentmiklós (Ungaria). Producția de prese de balotat la uzina din Metz (Franța) este, de asemenea, programată să fie reluată. Astfel, se încheie o etapă pregătitoare intensivă, care a implicat o analiză a protecției sănătății și definirea măsurilor preventive necesare. În faza de planificare, departamentele de achiziții au contactat toți furnizorii naționali și internaționali necesari pentru a asigura o relansare lină. De asemenea, stocurile depozitelor au fost crescute în termen scurt.

Răspândirea continuă a virusului corona și restricții din ce în ce mai mari care afectează lanțul de aprovizionare au dus la întreruperea producției în cele patru fabrici timp de câteva săptămâni la jumătatea lunii martie. În ciuda acestui fapt, livrările de utilaje care fuseseră deja asamblate au continuat la un nivel ridicat.

Cu toate acestea, situația internațională rămâne incertă. Producția în fabica Gaomi (China) a revenit în mare parte la normal de câteva săptămâni, în timp ce fabricile din Omaha (SUA), Krasnodar (Rusia), precum și Paderborn, Dissen și Bad Saulgau (toate în Germania) au fost doar afectate de pandemie temporar sau în unele cazuri deloc. Situația este diferită în Chandigarh (India), unde deciziile politice au suspendat momentan producția.

Vizualizat: 1111 | Video Video 1 2 3 4 5 6 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?