Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Scădere uşoară a vânzărilor de tractoare în Marea Britanie

Publicat: 13 ianuarie 2023 - 13:50
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Anul trecut în Marea Britanie au fost înmatriculate 11.580 tractoare agricole noi de peste 50 CP, conform statisticilor Asociaţiei inginerilor agricoli (AEA), în scădere de aproape 4% față de 2021.

Scadere usoara a vanzarilor de tractoare in Marea Britanie_b

Anul 2022 a început cu un număr redus de înmatriculări: 500 de unități în ianuarie, în scădere cu aproape 14% faţă de aceeaşi lună a lui 2021 și 751 de unități în februarie (-4%). Înmatriculările au scăzut şi în martie 2022, cu 5%, însă în această lună s-a înregistrat cel mai mare total lunar din ultimul an, 1.976 de tractoare noi.

Practic, în primele 3 luni ale anului 2022 au fost înmatriculate 3.047 de tractoare noi, cu 7% mai puţin decât în primul trimestru din 2021.

 

Revenire în a doua jumătate a anului

 

Vânzările de noi tractoare au cunoscut o redresare în aprilie, 1.152 de unități (+14%) și în mai cu 1.283 de unități, creşteri urmate de o scădere masivă, de -36%, în iunie (938 de unități).

A urmat o creştere puternică a înmatriculărilor în octombrie cu 926 de unități (+25%) și noiembrie, de 728 de unități (+34%). La finalul anului, în decembrie, înmatriculările au scăzut cu 29%, până la 628 de unități, dar creșterea puternică din cele două luni anterioare a făcut ca media înmatriculărilor din ultimul trimestru să fie mai mari decât cele din perioada similară a anului precedent.

Vizualizat: 893 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Malagrow - soluţii inovatoare pentru combaterea dăunătorilor Optigép îşi consolidează prezenţa în Transilvania Curiozități despre cerbi, ciute, căprioare și COARNELE DE CERB!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?