Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

S-a stins din viaţă dr. Bernard Krone

Publicat: 14 octombrie 2022 - 16:08
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Proprietarul grupului KRONE, dr. Bernard Krone, aşa cum îl ştia toată lumea, a decedat astăzi, 14 octombrie 2022, în Spelle, la vârsta de 82 de ani, după o scurtă perioadă de suferinţă cauzată de o boală severă.

Trecerea sa în nefiinţă nu este deplânsă doar de familia şi rudele sale, precum şi de cei peste 7.000 de angajaţi, ci şi de întreaga industrie de inginerie agricolă şi de industria europeană a vehiculelor comerciale, pe care pasionatul antreprenor le-a modelat în mod decisiv pe parcursul vieţii.

Dr.Bernard.Krone_bDr. Bernard Krone a fost considerat un vizionar de acţiune, motto-ul său de viaţă fiind inspirat de filozoful Dante Alighieri: "Unul aşteaptă ca vremurile să se schimbe, celălalt le apucă şi acţionează". Iar el a acţionat, firesc. A dezvoltat continuu compania şi a luat decizii inovatoare pentru diversificarea afacerii. Pe lângă intrarea în sectorul vehiculelor comerciale, a adoptat tehnologia autopropulsată în ingineria agricolă şi a specializat compania Krone în tehnologia de recoltare a furajelor. El a modelat astfel grupul corporativ de-a lungul mai multor decenii, a dezvoltat produse şi a stabilit cursul înainte de a se retrage oficial din afacerea operaţională în 2010, când a predat cârma fiului său, Bernard Krone.

Odată cu aranjarea timpurie a succesiunii companiei, el a demonstrat încă o dată viziunea antreprenorială. Krone senior şi-a sfătuit fiul să "rămână mereu fierarul din Emsland", ca străbunicul, bunicul şi tatăl tău!

"Chiar dacă decesul dr. Bernard Krone lasă o tăietură profundă în sufletul companiei, valorile transmise de nativul din Emsland, cu o vedere lungă, dar cu picioarele pe pământ, formează baza succesului durabil al companiei până în prezent. Onestitate, fiabilitate, sinceritate - aceştia sunt termeni prin care mulţi îl descriu plini de stimă. Întotdeauna a fost important pentru el să fie un model şi să trăiască activ acest rol. Familia, întreaga conducere a companiei şi toţi angajaţii îşi vor continua munca vieţii cu angajament pentru generaţiile viitoare", se precizează în comunicatul grupului german.

Vizualizat: 1597 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Malagrow - soluţii inovatoare pentru combaterea dăunătorilor Optigép îşi consolidează prezenţa în Transilvania Curiozități despre cerbi, ciute, căprioare și COARNELE DE CERB!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?