Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Rezervorul frontal Amazone FT 1502

Publicat: 04 mai 2020 - 12:05
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Prin combinarea UF 1602 sau UF 2002 cu FT 1502 se obţine o mini-autopropulsată cu capacitatea rezervorului de 3.500 litri şi gestionarea nivelului de umplere.

Amazone a produs, cu mare succes, rezervorul frontal FT 1001. Acum flexibilitatea acestui concept a fost extinsă prin introducerea noului rezervor frontal FT 1502. Acesta poate fi utilizat împreună cu maşina de erbicidat purtată UF 02 şi astfel creşte capacitatea totală a rezervorului, simplu și convenabil, cu încă 1.500 litri. Opţional este disponibil sistemul FlowControl+.

Rezervorul frontal Amazone FT 1502_b

 

FlowControl+ gestionează nivelul de umplere

 

Caracteristica specială a rezervorului frontal FT 1502 este integrarea 100% a rezervorului frontal cu mașina de erbicidat purtată, folosind managementul electronic al nivelului de umplere FlowControl+ prin intermediul unui terminal ISOBUS. Tehnologia FlowControl+ se bazează pe cei doi senzori de nivel de umplere din față și din spate. Transferul lichidului se face cu o pompă suplimentară de 150 l/min montată pe UF, iar viteza de transfer în fiecare direcție poate ajunge până la 200 l/min. Transferul continuu între rezervorul frontal și cel din spate garantează că soluția de pulverizare este întotdeauna amestecată în mod optim. Terminalul ISOBUS controlează automat nivelul lichidului în ambele rezervoare, astfel încât distribuția greutății să fie mereu la un nivel optim. Sistemul FlowControl+ asigură umplerea completă, automată a ambelor rezervoare în timpul procesului de umplere și golirea în timpul procesului de pulverizare.


Manual se poate opri funcția automată FlowControl+ și astfel rezervorul din faţă poate fi utilizat doar pentru transportul de apă pentru clătire sau apă pentru pulverizarea ulterioară.


Pompa sistemului FlowControl+ asigură un flux suplimentar în timpul procesului de umplere a UF 02 şi se ajunge la o viteză maximă de umplere de până la 400 l/min.

 Rezervorul frontal Amazone FT 1502_b

 

Design meticulos pentru siguranță maximă

 

Această combinație compactă şi uşor manevrabilă - UF 02 şi FT 1502 - se depozitează ușor şi poate fi soluția potrivită pentru parcelele de mai mici dimensiuni. Capacitatea mare de 350 l a rezervorului de apă curată de pe UF 02 facilitează spălarea internă completă a maşini de pulverizat, iar ansamblul compact de pulverizat pe tractor prezintă numeroase avantaje în transport, în special pe șosele cu benzi înguste.

 

Vizualizat: 587 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Află care este tehnologia folosită pentru cultivarea tomatelor în solar de Florin Pop, în Seleuş, judeţul Arad. Fermierul cultivă cultivă legume pe două hectare (din care 60 de arii solarii) şi de peste 10 ani foloşte programul tehnologic Syngenta pentru protecţia plantelor şi combaterea dăunătorilor.

Reporter: Gheorghe Ghișe

Video: Zsolt Tamássy

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?