Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Rezervoare flexibile de la Delta Exclusiv

Publicat: 14 iunie 2017 - 01:51
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Iniţial au fost utilizate în Al Doilea Război Mondial, echipând - pe post de rezervoare de combustibil - avioanele aliate, vestitele Spitfire, şi chiar bombardierele. De atunci, această soluţie de depozitare a lichidelor a evoluat continuu, ajungând astăzi până la a fi integrate bolizilor de Formula 1.

În industrie şi în agricultură, rezervoarele flexibile sunt folosite cu succes încă din anul 1950 ca depozite temporare sau permanente sau ca depozite mobile pentru orice fel de lichid: începând cu apa potabilă, apa pentru stins incendii, apa de ploaie, apa pentru irigaţii, pentru fertilizanţi lichizi, pentru chimicale lichide, continuând cu combustibilii lichizi, până la efluenţii din întreprinderi sau ferme. Dar şi orice fel de lichid contaminat. Să nu uităm, desigur, utilizarea lor cu succes în industria alimentară pentru uleiuri, sucuri, vinuri etc.
Rezervoarele flexibile de la Delta Exclusiv sunt fabricate în Franţa şi în Germania din materiale speciale multistrat, termosudate cu curenţi de înaltă frecvenţă. Au valve de golire cu robineţi de închidere, guri de vizitare cu flanşe PP DN 140 mm, supape de preaplin DN 50 mm şi racorduri de alimentare.

Rezervoare flexibile de la Delta ExclusivClick pe poza pentru galerie!
Modele de rezervoare disponibile în oferta Delta Exclusiv:
• Rezervoare flexibile de apă - pentru a strânge rezerva de apă - cu o capacitate cuprinsă între 1 mc şi 20.000 mc;
• Rezervoare flexibile pentru apa destinată stingerii incendiilor, cu o capacitate de la 1 mc la 2.000 mc;
• Rezervoare flexibile pentru apă potabilă, cu o capacitate cuprinsă între 1 mc şi 250 mc;
• Rezervoare flexibile pentru îngrăşăminte/fertilizanţi - cu o capacitate cuprinsă între 1 mc şi 400 mc;
• Rezervoare flexibile pentru hidrocarburi - cu o capacitate cuprinsă între 1 mc şi 300 mc;
• Rezervoare flexibile pentru chimicale, deşeuri lichide industriale sau agricole - cu o capacitate cuprinsă între 1 mc şi 2.000 mc.

Beneficii majore, economii substanţiale
Avantajele acestor rezervoare flexibile sunt semnificative: cost de achiziţie mic şi o greutate mai redusă cu aproximativ 10% faţă de un rezervor convenţional. Ele vin împachetate pe palet, pot fi instalate rapid şi cu uşurinţă, iar după golire pot fi reîmpachetate şi depozitate pe palet, fără a ocupa inutil spaţii atât de necesare în alte scopuri. În plus, rezervoarele pot fi puse pe mijloace de transport şi astfel obţineţi o cisternă mobilă, cu o investiţie minimă. Rezervoarele flexibile au o durată de viaţă de până la 25 de ani şi un domeniu de utilizare între -30 grade şi 70 grade.
Sunt etanşe şi impermeabile, deci soluţiile depozitate nu se combină cu alte lichide (de exemplu apa de ploaie), nu emană mirosuri neplăcute, conţinutul nu se evaporă şi nu se formează alge în interior. Rezervoarele flexibile nu necesită utilizare pe bază de proiecte, avize, autorizaţii iar pentru instalare au nevoie de lucrări minime. Toate acestea înseamnă economii substanţiale.
Aceste rezervoare flexibile sunt realizate din materiale speciale multistrat, cu greutăţi specifice cuprinse între 900 gr/mp şi 1400 gr/mp şi au o durată de viaţă de 20 de ani. Ele sunt împăturite astfel încât să poată fi transportate cu uşurinţă: de exemplu, un rezervor flexibil de 100 mc încape pe un palet 120x80x90 şi are 250 kg.
Pentru instalare se urmează instrucţiunile din documentaţie: o suprafaţă orizontală, plană şi stabilă, cu un strat de 10 cm de nisip.

www.deltaexclusiv.ro

 

DATE DE CONTACT
Delta Exclusiv SRL Timişoara vă oferă rezervoare flexibile, plase, prelate şi corturi industriale. Oferim, de asemenea, membrane de retenţie, bariere mobile de retenţie, bariere flexibile cu două camere, bariere de etanşare uşi sau porţi şi baloane de etanşare.
Mai avem în portofoliu agrotunele Deltacover, prelate Climatex (Germania) pentru paie şi fân, plase antivânt -Germania, plase antigrindină, ancore, cabluri, clipsuri, cordeline etc.
Vizitaţi-ne pe site-ul nostru: www.deltaexclusiv.ro sau în magazinul online www.agro.com.ro sau pe pagina www.facebook.com/agro.com.ro
Tel.: 0744-797018; E-mail: office@deltaexclusiv.ro

 

Articol publicat in revista Ferma nr. 10 (193) din 1-15 iunie 2017

Vizualizat: 385 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Delfini la Sulina, Delta Dunării

Delfini la Sulina, Delta Dunării

Delfini la Sulina, Delta Dunării #danubedelta #delfini #sulina

Video: Calin Ene

Revista Ferma și o echipă de pasionați de turism prietenos cu mediul îți aduc zilnic delta la tine acasă și te invită, totodată, acasă în Sulina Fabuloasă, într-un inedit Drum De Deltă, un proiect de vacanță cum nu se poate mai necesar după o perioadă lungă care ne-a pus la grea încercare pe toți.

Citeste despre proiect aici: https://www.revista-ferma.ro/proiecte-ferma/drum-de-delta-vezi-si-evadezi

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Ridichea furajera - cea mai buna cultura pentru inverzire Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?