Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Remorci tehnologice Tatoma

Publicat: 21 iulie 2011 - 11:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Remorci tehnologice cu melc orizontal

Click pe poza pentru galerie!

Aceste remorci tehnologice pentru amestecat şi distribuit furaje folosesc un singur melc de amestec, care mută furajul cu uşurinţă într-o direcţie longitudinală cu ajutorul spiralelor şi spiţelor care reduc frecarea şi zdrobirea furajului. Melcul este acţionat de o cutie de viteze care este conectată direct la priza de putere a tractorului.

Avantajele acestui sistem, pe lângă amestecul omegen realizat, de o mai bună calitate, constă într-o compresie mai redusă a furajului, o putere necesară mai mică, piese în mişcare mai puţine, costuri de întreţinere mai mici şi, implicit, o durată de funcţionare a utilajului mai lungă.

Îmbunătăţirea, simplificarea şi reducerea puterii faţă de sistemele mai vechi de amestecare şi tăiere, duc la o economie de aproximativ 20 la sută din timpul de amestec al furajelor. Sistemul de cântărire asigură compoziţia şi distribuţia dorită a amestecului de furaje.


Remorci tehnologice cu melc vertical 

Remorcile tehnologice cu unul sau mai mulţi melci verticali pot fi remorcate de un tractor sau acţionate de un motor separat. Remorca are în interior un melc de formă conică ce permite să taie şi să amestece orice balot de formă rotundă sau dreptunghiulară, din orice fibră.

Remorcile dispun de un şasiu independent, unul sau mai mulţi melci verticali de amestecare şi 4 senzori de cântărire a produselor ce urmează a fi amestecate. Ele pot fi folosite cu uşurinţă şi au mai multe posibilităţi de descărcare a amestecului realizat (cu transportor cu bandă pe stânga, dreapta sau spate).

În funcţie de tipul de amestec, ordinea de încărcare a baloţilor şi cantitatea lor, un amestec omogen se poate face în timp foarte redus.

Cei 15 ani de experienţă în fabricarea remorcilor tehnologice cu melci verticali cât şi calitatea materialelor folosite, reprezintă garanţia unei remorci cu caracteristici imbatabile.

 

NHR AGROPARTNERS
Calea Bucureştilor 247, Otopeni, Ilfov, tel. 021 300 79 06  
Arad 0257.381.779 | Brăila 0372.753.605 | Cluj  0264.547.466
Craiova  0251.437.734 | Constanţa  0241.255.133 | Iaşi  0372.706.874   
Satu Mare  0372.770.492 | Giurgiu 0724.220.728 | Călăraşi 0724.242.615
www.nhr.ro | office@vait.ro

Vizualizat: 1165 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Tomit Agri Macchine, colaborare cu Great Plains Trelleborg ţine pasul cu noile provocări din agricultură
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?