Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Regulamentul oficial al concursului cu premii în colaborare cu NHR Agropartners

Publicat: 27 februarie 2018 - 14:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI ÎN COLABORARE CU NHR AGROPARTNERS

1.1. Organizatorul acestui concurs este SC COMISION DIC SRL, o societate comerciala din Romania, inregistrata la oficiul Registrului Comertului sub nr. J 35/2458/1991 avand cod fiscal RO 1833173, cont bancar nr. RO39 RNCB 0249 0492 5518 0001, deschis la BCR Timisoara si RO16 CECE TM01 30RON 0702595, deschis la CEC BANK Timisoara, reprezentata prin Domnul Danut Radis, in calitate de Director General.

Organizatorul are sediul social in Timisoara, pe str. Sfintii Apostoli Petru si Pavel, bl. A 96, sc. A, ap.7.
Societatea Comerciala Comision Dic SRL din Timisoara, este proprietarul Sistemului Informativ Agricol "Ferma". Acest sistem este format din: revista Ferma, revista Utilaje Agricole, Cartea Agricola prin posta si site-urile www.revista-ferma.ro, www.agroinfo.ro, www.anunturi-agricole.ro si www.utilajeagricole.ro.
Participantii la promotie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial al acestuia, potrivit celor menţionate mai jos (denumit în continuare "Regulament Oficial").

1.2. Regulamentul Oficial al concursului este disponibil oricarui solicitant, pe intreaga durata de desfasurare a concursului si il puteti vizualiza pe site-ul revistei Ferma http://www.revista-ferma.ro/.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, oricare dintre conditiile desfasurarii Concursului, precum si dreptul de a suspecta sau inceta oricand desfasurarea acesteia, cu conditia instiintarii prealabile a publicului cu privire la orice modificare a vreuneia din prevederile acestuia. Orice astfel de eventuale modificari aduse prevederilor acestui Regulament vor fi comunicate catre public pe site-ul revistei Ferma http://www.revista-ferma.ro/ cu cel putin 24 de ore inainte ca acestea sa fie aplicate.


 
SECTIUNEA 2. ARIA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI

Concursul se desfasoara in perioada  27.02. 2018 - 06.02.2018 ora 23:59, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice si juridice cu rezidenta in Romania. 
Nu pot participa angajatii societatii SC Comision Dic SRL, precum si membrii familiilor acestora (pana la rudele de gradul II inclusiv).
Participarea la concurs implica automat acordul ca datele de contact ale participantilor la concurs sa poata fi utilizate ulterior, in campanile promotionale ale editorului revistei Ferma si pe site-urile societatii editoare.
 


SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Pentru a participa la concurs, orice persoana trebuie sa urmareasca filmuletul intitulat “Concurs Deutz-Fahr” postat pe pagina de facebook a revistei Ferma, sa lase un comentariu cu mesajul “Cea mai importanta calitate a tractoarelor Deutz-Fahr este…..” si sa completeze punctele cu unul dintre atributele prezentate in video scrise cu galben).

Fiecare participant va posta un SINGUR comentariu. Raspunsul trebuie sa contina un singur atribut. Comentariile care nu respecta regulamentul concursului vor fi sterse.

  


SECTIUNEA 6. PREMIUL CONCURSULUI

Vor fi 3 premii puse in joc. Premiul 1 va consta intr-o trusa de scule complet echipata pentru un tractor in valoare de 500 lei cu TVA.  Premiul 2 va consta intr-o macheta de tractor mare in valoare de 250 lei cu TVA iar premiul 3 in valoare de 100 lei cu TVA va fi o macheta de tractor mica.

 premii_poza-comentariu-la-postare-orignala_b

 

SECTIUNEA 7. PROCEDURA PRIVIND REVENDICAREA, VALIDAREA SI ATRIBUIREA PREMIILOR

Vor fi premiate 3 comentarii, selectate aleator pe site-ul random.org. 

 

SECTIUNEA 8. RESPONSABILITATE

Prin participarea la aceasta promotie, toti participantii sunt de acord si se obliga sa respecte toate conditiile si cerintele prevazute in prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor.SECTIUNEA 9. CONFIDENTIALITATEA SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului este obligat sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in contextul organizarii si desfasurarii concursului ÎN COLABORARE CU NHR AGROPARTNERS. Participantii sunt de acord ca datele lor sa fie utilizate, in conditiile legii, pentru validarea participantilor, in scopuri publicitare si promotionale ale revistei Ferma si ale site-urilor organizatorului.
Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr 677/2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului.
Participantii, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14), dreptul de opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).
La cererea expresa, in scris, a participantilor, organizatorul nu va mai folosi datele lor personale iar acestia vor fi retrasi automat din concurs.SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI INAINTE DE TERMEN

Prezentul concurs poate inceta oricand inainte de termen, insa numai in cazul unui eveniment ce constituie forta majora, precum si in cazul imposibilitatii organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua concursul.
Daca concursul va inceta inainte de termen, organizatorul trebuie sa anunte public aceasta decizie.SECTIUNEA 11. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.SECTIUNEA 12. REGULAMENTUL OFICIAL

Prin participarea la aceasta promotie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial al Promotiei si va comunica imediat modificarile aduse pe site-ul revistei Ferma.
Regulamentul Oficial este disponibil gratuit, pe site-ul www.revista-ferma.ro
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon 0256 213328 sau pe adresa de email: denise@revista-ferma.ro

Vizualizat: 314 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Delfini la Sulina, Delta Dunării

Delfini la Sulina, Delta Dunării

Delfini la Sulina, Delta Dunării #danubedelta #delfini #sulina

Video: Calin Ene

Revista Ferma și o echipă de pasionați de turism prietenos cu mediul îți aduc zilnic delta la tine acasă și te invită, totodată, acasă în Sulina Fabuloasă, într-un inedit Drum De Deltă, un proiect de vacanță cum nu se poate mai necesar după o perioadă lungă care ne-a pus la grea încercare pe toți.

Citeste despre proiect aici: https://www.revista-ferma.ro/proiecte-ferma/drum-de-delta-vezi-si-evadezi

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Ridichea furajera - cea mai buna cultura pentru inverzire Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?