Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Recoltăm cu ROSTSELMASH!

Publicat: 02 septembrie 2020 - 08:51
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Recolte bogate, fermieri interesaţi, soare şi multe demonstraţii cu combinele Rostselmash, desfășurate de Apan Agriculture Equipments (AAE) pe parcursul lunii iulie în ferme. 

La recoltat cu combina Rostselmash de la AAE (2)_b

Fermieri din Mărunței/Olt, Chirnogi/Călăraşi, Matca/Galaţi, Săvineşti/Neamţ au testat în fermele lor două dintre cele cinci modele ale brandului Rostselmash, brand ce se află în portofoliul Apan Agriculture Equipments (AAE) de la începutul anului 2019. Demonstraţiile s-au făcut cu două combine de top, marca Rostselmash: Torum 770 şi RSM 161.

 

Combina TORUM 770, puternică și eficientă


Combina Torum recoltează diferite culturi, realizând o suprafață de peste 2000 de hectare pe sezon. Productivitatea este de 40 tone de cereale pe oră și 300 tone pe schimb de lucru.

Combina se bazează pe sistemul unic de treierat ARS (Advance Rotor System). Suplimentar, în versiunea cu semi-șenile, datorită suprafeței mari de contact cu solul, această combină este una dintre cele mai bune soluții pentru a recolta culturile de soia și de orez în condiţii de umiditate crescută.

 

Caracteristici tehnice:

 • Motorizare Cummins QSG 12, ST- V, 520 CP;
 • Transmisie hidrostatică;
 • Sistem axial de recoltat ARS; diametrul rotorului - 762 mm; 335-1050 turaţii rotor/min;
 • Contrabătătorul rotativ permite utilizarea întregii lui suprafeţe la 360 grade;
 • Suprafaţa totală a treierării şi separării: 5,40 mp;
 • Capacitate buncăr: 12.300 litri.

 La recoltat cu combina Rostselmash de la AAE_b


Modelul RSM 161


Proiectată pentru toate tipurile de cereale - cu spic, precum și pentru culturi de fasole sau plante pentru ulei, combina RSM 161 are o productivitate de aproximativ 45 t/h, putând recolta până la 2000 de hectare pe sezon.

 • Motorizare Cummins QSL 9/ St-V, 380 CP;
 • Transmisie hidrostatică;
 • Elevator central cu sistem electrohidraulic de copiere a terenului;
 • Sistem de batere “Tetra Processor” brevetat de către Rostselmash; diametru bătător/al doilea bătător: 800/750 mm; viteză bătător: 210-970 rpm; suprafaţa de batere Tetra Processor: 3,3 mp; 6 căişori scuturători; suprafaţa de separare căişori: 6,1 mp; suprafaţa de cernere: 7,1 mp;
 • Tocător şi kit de împrăştiere pleavă;
 • Capacitate buncăr: 10.500 litri;
 • Posibilitatea echipării cu o gamă largă de hedere de păioase şi pentru plante prășitoare.

Mulțumirea fermierilor când își văd recolta în hambare, bobul curat și timpul scurt de recoltat, precum și consumul mic de combustibil/tona recoltată sunt parte a muncii noastre, sunt obiective cu care plecăm mereu la drum!

 

Împreună construim viitorul!

 

Venim către toţi fermierii interesaţi, în vederea ofertării şi realizării demonstraţiilor, cu cele două combine prezentate, cât şi cu modelele Nova, Vector 425 și Acros 595 Plus!

Contați pe experiența Rostselmash, brand rusesc bazat pe investiții permanente în producția de mașini de recoltat cereale și furaje și de echipamente pentru prelucrarea cerealelor și a furajelor.

Contați pe profesionalismul echipei AAE!

 

Contact

SORIN DOBROTĂ, Director Executiv AAE

Tel. 0740.052.246

sorin.dobrota@apan.ro

 

Vizualizat: 2026 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?