Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Recoltăm cu ROSTSELMASH!

Publicat: 02 septembrie 2020 - 08:51
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Recolte bogate, fermieri interesaţi, soare şi multe demonstraţii cu combinele Rostselmash, desfășurate de Apan Agriculture Equipments (AAE) pe parcursul lunii iulie în ferme. 

La recoltat cu combina Rostselmash de la AAE (2)_b

Fermieri din Mărunței/Olt, Chirnogi/Călăraşi, Matca/Galaţi, Săvineşti/Neamţ au testat în fermele lor două dintre cele cinci modele ale brandului Rostselmash, brand ce se află în portofoliul Apan Agriculture Equipments (AAE) de la începutul anului 2019. Demonstraţiile s-au făcut cu două combine de top, marca Rostselmash: Torum 770 şi RSM 161.

 

Combina TORUM 770, puternică și eficientă


Combina Torum recoltează diferite culturi, realizând o suprafață de peste 2000 de hectare pe sezon. Productivitatea este de 40 tone de cereale pe oră și 300 tone pe schimb de lucru.

Combina se bazează pe sistemul unic de treierat ARS (Advance Rotor System). Suplimentar, în versiunea cu semi-șenile, datorită suprafeței mari de contact cu solul, această combină este una dintre cele mai bune soluții pentru a recolta culturile de soia și de orez în condiţii de umiditate crescută.

 

Caracteristici tehnice:

 • Motorizare Cummins QSG 12, ST- V, 520 CP;
 • Transmisie hidrostatică;
 • Sistem axial de recoltat ARS; diametrul rotorului - 762 mm; 335-1050 turaţii rotor/min;
 • Contrabătătorul rotativ permite utilizarea întregii lui suprafeţe la 360 grade;
 • Suprafaţa totală a treierării şi separării: 5,40 mp;
 • Capacitate buncăr: 12.300 litri.

 La recoltat cu combina Rostselmash de la AAE_b


Modelul RSM 161


Proiectată pentru toate tipurile de cereale - cu spic, precum și pentru culturi de fasole sau plante pentru ulei, combina RSM 161 are o productivitate de aproximativ 45 t/h, putând recolta până la 2000 de hectare pe sezon.

 • Motorizare Cummins QSL 9/ St-V, 380 CP;
 • Transmisie hidrostatică;
 • Elevator central cu sistem electrohidraulic de copiere a terenului;
 • Sistem de batere “Tetra Processor” brevetat de către Rostselmash; diametru bătător/al doilea bătător: 800/750 mm; viteză bătător: 210-970 rpm; suprafaţa de batere Tetra Processor: 3,3 mp; 6 căişori scuturători; suprafaţa de separare căişori: 6,1 mp; suprafaţa de cernere: 7,1 mp;
 • Tocător şi kit de împrăştiere pleavă;
 • Capacitate buncăr: 10.500 litri;
 • Posibilitatea echipării cu o gamă largă de hedere de păioase şi pentru plante prășitoare.

Mulțumirea fermierilor când își văd recolta în hambare, bobul curat și timpul scurt de recoltat, precum și consumul mic de combustibil/tona recoltată sunt parte a muncii noastre, sunt obiective cu care plecăm mereu la drum!

 

Împreună construim viitorul!

 

Venim către toţi fermierii interesaţi, în vederea ofertării şi realizării demonstraţiilor, cu cele două combine prezentate, cât şi cu modelele Nova, Vector 425 și Acros 595 Plus!

Contați pe experiența Rostselmash, brand rusesc bazat pe investiții permanente în producția de mașini de recoltat cereale și furaje și de echipamente pentru prelucrarea cerealelor și a furajelor.

Contați pe profesionalismul echipei AAE!

 

Contact

SORIN DOBROTĂ, Director Executiv AAE

Tel. 0740.052.246

sorin.dobrota@apan.ro

 

Vizualizat: 2555 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Cum a fost trecerea de la U 650 la tractorul Massey Ferguson? „Ca de la Logan la Merţan. Cum să le compari? Cu U 650 lucrai 3 ha într-o zi şi consumai un rezervor de 90 litri. Făceam arătura roată în jurul parcelei şi ieşeau nişte şanţuri la mijloc. Cu tractorul Massey Ferguson şi cu plugul reversibil e altă viaţă. Calitatea lucrării, timpul de lucru, costurile cu combustibilul nu se compară” Mirela Popa, din Cerăt, judeţul Dolj.

Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă KRONE - expertul în furaje verzi! Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?