Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

RAPTOR 300 - Performanţă pentru cele mai mari provocări

Publicat: 29 martie 2019 - 18:29
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Societatea braşoveană MECOMAG H.V. este cunoscută în România ca o firmă complexă, ce activează atât în domeniul forestier cât şi cel agricol sau al utilajelor comunale. Oferta sa de utilaje include, printre altele, mulcerele forestiere AHWI - PRINOTH sau şenilatele autopropulsate din gama RAPTOR.

Odată cu lansarea pe piaţă a noului model de şenilat autopropulsat forestier RAPTOR 300, producătorul german AHWI - PRINOTH a mai bifat o inovaţie în domeniul managementului vegetaţiei. Noua generaţie extinsă de şenilate pentru defrişare include astăzi modelul RAPTOR 800 şi pe fratele său mai mic RAPTOR 300 din clasa de putere de 275 CP. Calităţile sale tehnice îndelung testate au fost în cazul de faţă dezvoltate şi mai mult, fiind incluse şi avantajele noii generaţii ale mulcerelor forestiere AHWI - PRINOTH.

RAPTOR 300_b
RAPTOR 300 este deja utilizat cu succes şi în România şi reprezintă cea mai nouă generaţie de vehicule ce întruneşte cele mai dure standarde de emisii standard Stage IV/Tier 4 final. Atunci când a dezvoltat modelul RAPTOR 300, PRINOTH a demonstrat încă o dată că rămâne fidel propriei filozofii, proiectând o nouă generaţie de transmisie mecanică unică ce necesită cu până la 25% mai puţin combustibil decât orice alt produs similar de pe piaţă. Desginul inovativ al şasiului îl face ideal pentru orice tip de teren, oferindu-i o mobilitate off-road greu de egalat, chiar şi pe teren mlăştinos sau cu pantă, abrupt.
Designul modular a fost şi mai mult îmbunătăţit, permiţând utilajului să fie echipat cu două sisteme mecanice de transmisie diferite, pentru ataşamente. Astfel, clienţii pot alege între o transmisie flexibilă power take-off (PTO) cu o interfaţă CAT 3 şi o transmisie robustă tip Powerband, ce face posibilă o înălţime de ridicare virtuală nelimitată.
Cu trei tipuri diferite de şasiuri disponibile, utilajul poate fi personalizat pentru a face faţă oricărei cerinţe posibile în ceea ce priveşte presiunea la sol, tracţiunea şi lăţimea totală. La fel ca modelul RAPTOR 800 cu 640 CP, mulcerul RAPTOR 300 este dotat cu un şasiu ranforsat în triunghi pe partea din spate.

RAPTOR 300_b

Service şi mentenanţă
Designul modular al întregului vehicul permite reducerea costurilor de mentenanţă şi pe cele de service, într-o mare măsură. De altfel, inginerii AHWI - PRINOTH au depus mari eforturi pentru a se asigura că accesul la componente se face uşor, ţinând cont de cerinţele clienţilor.

 

 


Un articol publicat în revista Ferma nr. 4/231 (ediţia 1-14 martie 2019)

Vizualizat: 145 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?