BAyer 1200x150
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Rabla 2011: Înscrieri până în 10 noiembrie

Publicat: 03 octombrie 2011 - 16:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

17 firme vor putea vinde tractoare şi maşini agricole autopropulsate noi prin Programul Rabla pentru tractoare 2011, a decis Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM). Proprietarii care vor să îşi înlocuiască tractoarele vechi prin Programul Rabla se pot înscrie în Program până în 10 noiembrie 2011

Click pe poza pentru galerie!

Aceştia se pot adresa producătorilor validaţi în Program, iar după obţinerea notelor de înscriere, solicitanţii trebuie să depună la AFM cererile de finanţare şi documentele prevăzute în Ghidul de finanţare publicat pe pagina de internet www.afm.ro. Cuantumul primei de casare este de maxim 17.000 lei, fără ca aceasta să depăşească 40% din preţul de achiziţie, fără TVA, al tractorului nou sau al maşinii agricole autopropulsate noi.

Lista celor 17 firme autorizate a fost publicată de AFM în 12 septembrie 2011 şi include nume precum IPSO Agricultură (Mogoşoaia, jud. Ilfov), Tadis Agro (Slobozia, jud. Ialomiţa), O-Mac Distribution 2005 SRL (Piteşti, jud. Argeş), Agri-Alianţa SRL (Slobozia, jud. Ialomiţa) şi Duotrac SRL (Săcele, jud. Braşov).

 

Ce puteţi cumpăra prin Programul Rabla?

Oferta Tadis Agro, distribuitorul Case IH, acoperă cu success întregul segment de tractoare şi combine. Pentru cei care vor să acceseze Programul Rabla în acest an, oferta Tadis Agro include două game de tractoare cu puteri de 60/95 CP şi 100/140 CP, tractoare competitive, cu un înalt standard de calitate privind fiabilitatea, consumul şi poluarea.

Tot în Programul Rabla, Tadis Agro oferă şi posibilitatea achiziţionării de maşini de erbicidat autopropulsate marca Tecnoma (Franţa). Firma oferă, de asemenea, soluţii financiare viabile (credit şi/sau leasing financiar) pe perioade de minimum 2 ani.

Odată cu finalizarea fazei preliminare a Programului, ce implică identificarea precisă a modalităţilor de interpretare şi implementare a normelor de aplicare a Programului şi definitivarea şi clarificarea aspectelor contractuale şi procedurale, Tadis Agro va anunţa toţi paşii ce trebuie urmaţi de cei interesaţi să beneficieze de oferta firmei prin Programul Rabla, pornind de la primul contact cu reprezentanţii companiei şi până la livrarea utilajului achiziţionat.

O-Mac Distribution 2005 SRL vine, şi în acest an, în întâmpinarea clienţilor care doresc să achiziţioneze tractoare prin Programul Rabla cu cele două modele de tractoare, de 25 CP şi de 40 CP, pe care le-a comercializat şi în prima sesiune a Programului, modele cu grad ridicat de fiabilitate şi care s-au dovedit a fi pe primul loc, la clasa lor, între modelele comercializate prin acest Program atât din punct de vedere calitativ, cât şi în ceea ce priveşte raportul calitate-preţ. Pentru tractorul DF 254 CE, preţul este de 25.806 lei+TVA, din care clientul va beneficia de o subvenţionare de 10.322 lei+TVA, diferenţa pe care va trebui să o achite fiind de 15.484 lei+TVA.

Pentru tractorul DF 404 CE, preţul este de 34.274 lei+TVA, din care clientul va beneficia de o subvenţie de 13.710 lei+TVA, diferenţa de achitat rămânând de 20.564 lei+TVA.

Cei interesaţi de această ofertă şi de obţinerea notelor de înscriere în Program pot lua legătura cu reprezentanţii firmei O-Mac Distribution 2005 SRL la sediul din Piteşti, str. Depozitelor 27, jud. Argeş sau la tel. 0248211377, 0752117708, 0755031269.

O-Mac Piteşti a comercializat în prima sesiune a Programului Rabla un număr de 87 de tractoare, fiind pe primul loc la nivel naţional, dintre care 77 de unităţi au fost comercializate de O-Mac Pădure&Grădină SRL, iar 10 unităţi de O-Mac Distribution 2005 SRL.

Agri-Alianţa SRL propune celor interesaţi să îşi înlocuiască tractoarele vechi prin Programul Rabla tractoare Kubota cu puteri cuprinse între 12 CP şi 140 CP şi tracţiune 4x4. Gama de tractoare compacte cu puteri între 12 CP şi 60 CP se adresează, în mod special, micilor fermieri şi celor care deţin exploataţii legumicole, pomicole sau viticole.

Fermierii interesaţi de această ofertă pot contacta reprezentanţii companiei atât la sediul din Slobozia, situat în Şos. Brăilei 17, jud. Ialomiţa, tel. 0243221044, 0745386050, cât şi la cel din Afumaţi, Şos. Bucureşti-Urziceni 291, jud. Ilfov, tel. 0317309103/05.

Duotrac SRL comercializează prin Programul Rabla o gamă diversificată de tractoare agricole noi cu puteri între 23 CP şi 70 CP, fiind reprezentantul în România al mărcilor Foton Europard, Mahindra şi TYM.

Vizualizat: 825 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?