Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Promoţie la semănat

Publicat: 27 martie 2017 - 01:46
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

• semănătorile de porumb MTR şi SP pe 8 rânduri 

Maschio Gaspardo propune maşinile de semănat porumb MTR şi SP pe 8 rânduri, pentru o eficientă exploatare în campania agricolă de primăvară 2017.

semănătorile de porumb MTR şi SP pe 8 rânduriClick pe poza pentru galerie!

Pentru a vă face mai uşoară alegerea tehnicii de semănat în această campanie, prezentăm principalele caracteristici ale acestor două game de semănători.
• Semănătoarea MTR 8R cu fertilizare DD, BAZA se caracterizează prin: element de semănat cu brăzdar dublu disc, bazin de fertilizare cu capacitatea de 4 x 160 litri, realizat din plastic, fertilizare cu brăzdar dublu disc, lungime cadru - 580 cm, 4 roţi de transmisie, roţi de comprimare în "V", scormonitori, două seturi de discuri - de semănat porumb şi floarea-soarelui - şi rezervor de seminţe de 36 litri.
• Semănătoarea SP 8R cu fertilizare DD se caracterizează prin: element de semănat cu brăzdar, patină plus dublu disc, cardan, fertilizare cu disc, buncăr din plastic de 4 x 160 l, lungime cadru - 580 cm, două roţi de transmisie, set de discuri pentru floarea-soarelui/porumb, roţi de tasare în "V" şi set de scormonitori.
• Semănătoarea MTR 8R cu fertilizare DD are următoarele componente: element de semănat cu brăzdar dublu disc, bazinul de fertilizare din plastic de 4 x 160 l, fertilizare cu brăzdar dublu disc, rezervor seminţe de 60 l, lungime cadru - 580 cm, 4 roţi de transmisie, roţi de comprimare în "V", scormonitori, două seturi de discuri (porumb şi floarea-soarelui) şi calculator V1200.
• Semănătoarea MTR 8R cu fertilizare DD, BBP se caracterizează prin: element de semănat cu brăzdar dublu disc, capacitate bazin de fertilizare 2 x 950 l, realizat din metal, fertilizare cu brăzdar dublu disc, rezervor seminţe de 60 l, lungime cadru - 580 cm, 4 roţi de transmisie, roţi de comprimare în "V", scormonitori, discuri de semănat porumb şi pentru floarea-soarelui, cardan şi roţi intermediare de tasare din inox.
Maşinile sunt dotate şi cu: marcatoare de rând, cu acţionare hidraulică, set de lumini, plăcuţe de avertizare, distanţa între rânduri este reglabilă la 70 sau 75 cm (de specificat în comandă), iar prinderea se face în trei puncte. Dozatoarele de îngrăşăminte sunt Minimax, iar reglarea acestora se face centralizat. Cuzinetul discului are o protecţie specială.

ARM-Strong şi AIR-Spring
Noul element MTR extinde şi multiplică aplicaţiile MT, putând opera în diferite condiţii: pe terenuri pregătite sau cu prelucrare minimală a solului, cu sau fără resturi vegetale la suprafaţă, asigurând menţinerea adâncimii şi a distanţei de semănat. Noul sistem cu reglare multiplă de închidere a brazdei garantează o acoperire adecvată chiar şi în condiţiile cele mai grele. Discurile de deschidere a brazdei sunt cele mai mari din categorie şi sunt conduse de un paralelogram de conexiune, pentru a garanta o mai mare stabilitate chiar şi la viteze de lucru mărite. Acest paralelogram este dotat cu un dublu selector de seminţe, cu garnitură Super SEAL, ce asigură o funcţionare bună chiar şi în condiţii dificile şi fără lubrifiere. Sistemul este prevăzut şi cu rulmenţi cu coroana dublă de bile.
Secţia MTR poate dispune de sistemele ARM-Strong şi AIR-Spring. Sistemul Arm-Strong al secţiei de semănat constă dintr-un paralelogram deformabil, care are rolul de a garanta o adâncime constantă pe terenurile neregulate şi stabilitate la viteză mărită de lucru. Reglarea adâncimii de semănat se face cu ajutorul unei manivele de la 1 la 12 cm.

 

NOUTĂŢI ÎN OFERTA PROMOŢIONALĂ
Maschio Gaspardo a inclus în oferta promoţională şi semănătorile de porumb pe 8 rânduri dotate cu sistem de fertilizare: modelul MTR 8 cu rezervorul de seminţe de 36 litri - 23.400 euro, modelul MTR 8 cu rezervorul de seminţe de 60 l şi cu calculator V 1200, la preţul de 25.000 euro, modelul SP 8 DISC - 16.000 euro şi modelul MTR 8 BBP, MCE, R din inox - 29.500 euro. La aceste preţuri se adăugă şi TVA-ul.

 

Articol publicat in revista Ferma nr. 5 (188) din 15-31 martie 2017

Vizualizat: 335 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?