Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Produse pentru spălarea maşinilor de erbicidat

Publicat: 16 iunie 2017 - 18:23
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Agri Inovaţie şi-a completat portofoliul cu o nouă gamă de produse de spălare şi curăţare a maşinilor de aplicare a substanţelor fitosanitare.

Aceste produse vă ajută să mentineţi pulverizatorul într-o stare excelentă şi să scăpaţi de coşmarul spălării după o lungă campanie de primăvară. Astfel, cu o aplicare şi clătire uşor de efectuat, veţi obţine rezultate spectaculoase. De asemena vă oferim şi posibilitatea de a vă menţine utilajele mai curate cu ajutorul produselor noastre de protecţie.
Produsele noastre pentru curăţarea şi întreţinerea utilajelor sunt Europulve Net şi Europulve Defender Pur.

Produse pentru spălarea maşinilor de erbicidatClick pe poza pentru galerie!

EuroPulve Net
Europulve Net este o soluţie de degresare puternică pentru caroserii, componente mecanice şi exteriorul pulverizatoarelor. Europulve Net poate poate fi folosit pentru curăţarea şi spălarea maşinilor de erbicidat de resturile de produse fitosanitare şi alte materiale (praf/pământ, grăsimi, carburant etc.) care împiedică buna funcţionare şi expun utilizatorul.
Europulve Net ajută la curăţarea de ulei, unsori, produse fitosanitare şi curăţarea caroseriei maşinilor. Acest produs se aplică pe porţiunile cele mai murdare cu ajutorul pulverizatorului şi apoi se spală rapid cu ajutorul echipamentului de curăţat sub presiune. Astfel, se pulverizează spuma cu ajutorul lăncii de spumare (pur sau 50%) pe jumătate din utilaj şi apoi se curăţă cu ajutorul echipamentului de curăţat. La final se spală şi se clăteşte caroseria, de preferat prin utilizarea unui burete, urmate imediat de clătire cu apă.

EuroPulve Defender
EuroPulve Defender Pur este un produs antiaderent împotriva tuturor tipurilor de depuneri fitosanitare. De asemenea, EuroPulve Defender protejează părţile metalice împotriva ruginii în perioada de repaus precum şi iarna.
EuroPulve Defender Pur se aplică uşor, cu ajutorul pistolului de vopsire, pe materialul în prealabil curăţat (înainte de începerea tratării) şi asigură protecţia maşinii de stropit împotriva instalării ruginei.
Acest produs protejază şi cablurile electrice şi previne apariţia crăpăturilor pe furtunurile din cauciuc şi din plastic.
EuroPulve Defender uşurează operaţiunea de curăţare, indispensabilă după utilizarea maşinilor de erbicidat, prin împiedicarea aderării soluţiilor de tratare pe utilaj.

AGRI INOVAŢIE
Tel.: 0759040364
www.agri-inovatie.ro

 

 

Un articol publicat în revista Ferma nr. 11/194 (ediţia 15-30 iunie 2017)

Vizualizat: 814 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Dupa două campanii de recoltat cu combina John Deere S770i cu heder de tip vario de 9 metri rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor. „Am recoltat într-o singură zi peste 230 de tone, în condiţiile în care oricum s-a ieşit târziu în câmp. Cu această combină poţi recolta fără probleme 35 de hectare într-o zi. Şi în condiţiile noastre de lucru, că intrăm la recoltat la ora 11-12 şi terminăm la 9 seara. Pentru că noi suntem producători de sămânţă şi trebuie să avem umiditatea corectă, să curăţăm foarte bine combina, şi nu doar de la o cultură la alta, chiar şi între diferite soiuri de grâu” - Willy Tavares

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?