Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

PREZENTAREA PREMIULUI „TRACTOR OF THE YEAR 2022”. BKT se află în centrul scenei pentru cel de-al doilea an.

Publicat: 30 iunie 2021 - 10:06
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Candidații s-au prezentat la cele patru categorii ale importantului Premiu acordat pentru cel mai bun tractor european. Printre noutăți s-au remarcat câțiva producători de tractoare aflați pentru prima dată la TotY și o ediție echilibrată între evenimentele transmise online și cele în direct. BKT este sponsorul viitorului mecanizării agricole.

Seregno (Italia), 22 iunie 2021 – Astăzi, ediția 2022 a premiului „Tractor of the Year (TotY)” a fost prezentată pe canalul digital www.totydigital.com . Este cel mai important eveniment al anului pentru mecanizarea agricolă din Europa. Aici se decide care este cel mai bun tractor.

TOTY2022_Launch_PietroPolidori_Host_LuciaSalmaso_CEOBKTEurope_FabioZammaretti_PresidentTOTY_1_b

Pentru cel de-al doilea an Premiul este susținut de BKT. Multinaționala din India, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de anvelope Off-Highway specializate, se bucură de o prezență puternică pe piața agricolă. BKT se preocupă de viitorul acestui sector, concentrându-se pe soluțiile concrete de care companiile agricole au nevoie pentru a face față provocărilor din cadrul unui domeniu tot mai competitiv. La fel ca TotY, BKT se concentrează asupra inovațiilor în mecanizarea agricolă, se bazează pe o abordare care implică schimbul de experiență și investește în tehnologia de vârf.

„Este foarte important să fim aici, deoarece în acest loc se dezbat aspectele agricole de importanță majoră: de la sustenabilitate la transportul autonom, de la managementul datelor la analiză, având ca obiectiv optimizarea și creșterea eficienței operațiunilor”, afirmă Lucia Salmaso, Directorul executiv al BKT Europe. „Toate acestea sunt aspecte pentru care și BKT alocă resurse și muncă de cercetare. În plus, tractoarele sunt esențiale pentru agricultură, iar anvelopele sunt esențiale pentru tractoare. Sunt singurul punct de contact cu solul, sunt componentele care transformă puterea tractorului în tracțiune. TotY este locul potrivit pentru noi!”

Premiul „Tractor of the Year (TotY)” este un eveniment internațional, înființat în 1998, care, în fiecare an, reunește cele mai importante publicații din domeniul mecanizării agricole pentru a crea un juriu format din 26 de experți din 25 de țări, iar aceștia, prin analiză, dezbateri și teste practice pe teren, acordă Premiul celui mai bun tractor din Europa.

La fel ca în fiecare an, Premiul se acordă la patru categorii.

Logo_TOTY_BKT_Horiz_b

Se începe cu categoria clasică Tractorul anului, deschisă pentru toate tractoarele; anul acesta candidații sunt: Case IH, John Deere, Massey Ferguson, New Holland și Valtra.

Cea de-a doua categorie este Cele mai bune utilitare și vizează tractoarele multifuncționale, iar participanții sunt: Claas, John Deere, Landini, Massey Ferguson și Valtra.

Cea de-a treia categorie: cele mai bune din categoria Specializate, pentru tractoarele folosite la podgorii, livezi, pe coastele dealurilor și în munți. Concurenții sunt: Antonio Carraro, Carraro Tractors, Ferrari și Reform.

Ultima categorie: TotY sustenabil, care premiază cel mai bun tractor de la primele trei categorii în ceea ce privește sustenabilitatea; concurenții sunt: Antonio Carraro, Carraro Tractors, Case IH, Claas, John Deere, Ferrari, Landini, Massey Ferguson, New Holland, Reform și Valtra.

Și anul acesta TotY va fi un eveniment fascinant și plin de surprize”, afirmă Fabio Zammaretti, Președintele Tractor of the Year. „Sunt 14 tractoare în competiție, împărțite în trei categorii, și toți finaliștii participă și la premiul special, TotY sustenabil.Ca de fiecare dată, evaluarea tractoarelor participante la competiție se va baza pe parametri tehnici preciși, iar un accent deosebit se va pune pe inovație și sustenabilitate. Toate acestea au loc datorită celor de la BKT, cărora le mulțumesc. Am trecut împreună prin experiența noilor ediții digitale.

Printre participanți se află câteva nume noi care candidează pentru titlul „Tractor of the Year 2022”, iar datorită acestui lucru competiția este mai intensă și mai antrenantă.

O altă inovație constă în episoadele digitale care vor fi transmise pe canalele TotY Social Media, realizate de rețeaua de presă pentru Premiu cu cercetări desfășurate peste tot în Europa cu privire la tendințele și tehnologiile folosite în agricultură și multe alte aspecte.

Însă, adevărata inovație pentru 2022 va fi întâlnirea în direct de anul acesta, unde TotY va avea ocazia de a premia câștigătorii în persoană și de a le prezenta modelele de la expoziția EIMA din Bologna dintre 19 și 23 octombrie.

Le urez mult noroc tuturor participanților”, continuă Lucia Salmaso. „Posibilitatea de a ne revedea cu toții, împreună, într-un singur loc, reprezintă încă un stimulent pentru competiție. Suntem cu toții echipați cu tehnologie de ultimă oră, dar suntem oameni, iar pasiunea omului pentru agricultura de azi și de mâine este cea care ne unește acum. Ne vedem în Bologna!”

TotY și BKT, o alianță ce reprezintă simbolul unei viziuni comune asupra unui viitor tot mai inovator și sustenabil.

Intrați în camera ziariștilor BKT: www.bkt-tires.com/ww/en/press-room

 

Despre BKT:

Balkrishna Industries Ltd.(BKT) este un producător de anvelope cu sediul în India. Grupul BKT oferă o gamă amplă și modernă de anvelope Off-Highway, proiectate special pentru vehicule din domeniul agricol, industrial, de terasament, minerit, portuar, ATV și grădinărit. Soluțiile inovative de la BKT sunt proiectate pentru exigențele oricărui tip de utilizator și includ peste 2.700 de produse diferite, comercializate în peste 160 de țări din toată lumea. Vizitați site-ul www.bkt-tires.com.

Vizualizat: 827 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina

Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina

Emanuel Miclăuş, la vârsta de 14 ani, se bucură de cei doi berbeci şi cele 63 de oi de Brează de care are mare grijă.

”De la şapte ani mă ocup de animale, de agricultură, de tot. Toamna le ţinem aici la Haţeg, la fratele meu.Pe timp de iarnă, primăvara şi vara le avem acasă sau la munte. Nu e chiar aşa de greu. Dimineaţa mă trezesc, mă duc la şcoală, vin după-amiaza şi le fac curăţenie, le dau apă, merg cu ele pe câmp, apoi învăţ. Vreau să mă fac medic veterinar, să urmez Facultatea de Medicină”, ne-a mărturisit Emanuel Miclăuş.


Caracteristici si recomandari pentru hibrizii Pioneer Deutz-Fahr 6125 C - ediţie specială în culori Hürlimann Climate FieldView - simplificarea procesului decizional din ferme
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?