Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Presa de balotat Krone Bellima cu cameră fixă

Publicat: 18 martie 2013 - 17:00
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Bellima a fost dezvoltată din modelul KR 125/130, care în trecut şi-a demonstrat calităţile de nenumărate ori

Click pe poza pentru galerie!

Presa de balotat baloţi rotunzi cu cameră fixă de presare Bellima poate fi pusă în funcţiune de un tractor de putere mică. Cu cheltuieli reduse de întreţinere, realizează baloţi foarte tari din fân şi paie.

Asemănător multor altor prese de balotat baloţi rotunzi Krone, şi Bellima este fabricată cu noul sistem de ridicare pick-up Easy-Flow. Modelul anterior de pick-up, cu camă de comandă, precum şi celelalte piese de uzură au devenit de prisos.

Tehnologia fără camă are mai multe avantaje evidente. Din experienţa de până acum, piesele de uzură se pot reduce cu până la 60 la sută. Per ansamblu, noul sistem EasyFlow este cu 30 la sută mai rapid decât varianta veche cu comandă prin camă.

Bellima poate fi comandată cu două tipuri de pick-up-uri. Lăţimea la Bellima F125 este de 1.400 mm (DIN11220), cu comandă hidraulică şi poate fi fixat la înălţimea dorită. Prin proiectare s-a redus distanţa dintre pick-up şi camera de presare, amplificând astfel transferul uniform al materialului, optimizând alimentarea şi păstrând fluxul uniform. Varianta EasyFlow extra larg de 1.800 mm este o dotare de bază la modelul Bellima F130.

Bellima urmează Fortima nu numai prin aspectul exterior, ci şi prin proiectarea tehnică internă. De exemplu, funcţionează cu aceeaşi tehnologie elevator bară - lanţ, care şi-a demonstrat deja valoarea. La aceasta, datorită efectului de acţionare cu roată dinţată, nu există pierderi de putere, rotirea fiind mai intensă. Se pretează astfel pentru balotarea unui material complet uscat sau chiar umed.

Un avantaj distinct al Bellima este faptul că nu are electronică. Atât legarea cu sfoară cât şi cea cu plasă poate fi pornită hidraulic şi comod, din cabina tractorului. Plasa şi sfoara sunt plasate în partea frontală a presei, unde este loc pentru şase bobine de sfoară sau două suluri de plasă.


Date tehnice Bellima F130

Tabel BellimaClick pe poza pentru galerie!

Vizualizat: 1413 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!