Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA: maşina de recoltat lavandă

Publicat: 19 iunie 2018 - 22:04
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Standul Cons DDA de la AgriPlanta-RomAgroTech a fost unul animat şi aglomerat şi la această ediţie, la fel ca şi în anii trecuţi.

Alături de brandurile consacrate din portofoliul companiei - Gregoire Besson, Monosem şi Galucho, în standul Cons DDA a fost expusă combina Bonino. "Pe lângă gama de utilaje de la Gregoire Besson, avem o prezentare mai amplă, faţă de anii trecuţi, a seriei de semănători Monosem şi pentru utilajele Galucho. Pentru prima dată în România prezentăm maşina de recoltat lavandă. Începem anul acesta contractările pentru ea", ne-a declarat Dan Goldiş, administrator al Cons DDA.

maşina de recoltat lavandă_b
Anul acesta este unul de excepţie pentru vânzările de semănători Monosem. "Avem un an foarte bun cu Monosem şi ne pregătim pentru noua campanie. Suntem foarte mulţumiţi de vânzările de până acum. Am fost axaţi pe acest nou produs Monosem cu secţie MonoShox iar anul aceasta a început să prindă tot mai mult. După primele două zile de târg, avem foarte mulţi cilenţi interesaţi de Monosem, care, spre surprinderea mea, optează pentru noua versiune. Avantajele acestei secţii de semănat sunt date de forma paralelogram şi de noile modalităţi de control al presiunii pe punctul de semănat, prin care se obţine o presiune mai mare faţă de versiunea NG-4. Acest control în plus al presiunii pe punctul de semănat permite o însămânţare aproape perfectă, constantă, la aceeaşi adâncime. De asemenea, pentru semănătorile de legume am conceput un stand în care sunt prezentate toate variantele de secţii pentru acest tip de semănători şi acest mod de prezentare a funcţionat foarte bine”, a încheiat Dan Goldiş.

 

Un articol publicat în revista Ferma nr. 10/215 (ediţia 1-14 iunie 2018)

Vizualizat: 1509 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Află care este tehnologia folosită pentru cultivarea tomatelor în solar de Florin Pop, în Seleuş, judeţul Arad. Fermierul cultivă cultivă legume pe două hectare (din care 60 de arii solarii) şi de peste 10 ani foloşte programul tehnologic Syngenta pentru protecţia plantelor şi combaterea dăunătorilor.

Reporter: Gheorghe Ghișe

Video: Zsolt Tamássy

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?