Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Prelucrarea fânului începe cu Enorossi

Publicat: 27 mai 2022 - 15:20
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Există multe terenuri nelucrate în România, iar aceste suprafețe au potențialul de a deveni pășuni productive. Desigur, cu echipamentele agricole potrivite. Iar soluția vine de la producătorul italian Enorossi.

Pornind de la această premisă, compania UTILBEN și-a completat portofoliul cu utilaje și implemente agricole care să răspundă nevoilor fermierilor români, echipamente fabricate de Enorossi, producătorul italian cu o tradiție de 69 de ani în producerea de tehnică agricolă.

 Prelucrarea fanului incepe cu Enorossi1_b


Modelul italian


Dacă vrei să obții rezultate rapide în orice afacere, se spune că trebuie să urmezi un exemplu de succes și să înveți de la cei mai buni. În cazul nostru, cel mai bun exemplu este fermierul italian. Agricultorii din Italia s-au confruntat cu aceeași situație dificilă ca în România: terenuri inaccesibile și greu de lucrat. Fermierilor le-a fost, le este și le va fi alături producătorul italian Enorossi, care a devenit renumit în toată lumea pentru soluțiile pe care le oferă în sectorul prelucrării fânului: cositori, greble de răvășit, greble de adunat și prese de balotat.

 Prelucrarea fanului incepe cu Enorossi2_b


Productivitate și simplitate

 

Italia are o lungă și importantă tradiție în fabricarea de echipamente agricole fiabile. Compania Enorossi a fost fondată în 1953, iar, timp de aproape 70 de ani, și-a diversificat portofoliul de implemente agricole, s-a perfecționat și a inovat. Enorossi a crescut din punct de vedere tehnic și și-a câștigat reputația de fabricant de echipamente eficiente în câmpul muncii și, mai ales, rezistente în timp. Producătorul italian pune accent pe productivitate, costuri reduse de întreținere și simplitate în operare.

 Prelucrarea fanului incepe cu Enorossi3_b


Parteneriat în beneficiul fermierilor


Dovadă a calității produselor Enorossi, producătorul italian a intrat pe piața americană în 1989, iar pe cea canadiană în 1993. Și acestea sunt doar câteva exemple de succes.

UTILBEN este o companie dinamică și vizionară, așa că nu putea rata șansa de a încheia un parteneriat solid cu o companie de talia Enorossi. Colaborarea dintre cele două companii are drept rezultat furnizarea unor echipamente agricole care să satisfacă nevoile fermierilor români, adică soluții tehnice și comerciale optime.

 Prelucrarea fanului incepe cu Enorossi4_b


Tractoarele Kioti întregesc oferta


În completarea echipamentelor Enorossi de prelucrare a fânului, UTILBEN vă propune tractoarele Kioti. UTILBEN este unic importator în România pentru gama de tractoare de la 21 la 125 de cai putere. Toate utilajele Kioti respectă normele de poluare Stage V, ceea ce înseamnă că pot fi înmatriculate și pot circula legal pe drumurile publice din țara noastră. Tractoarele Kioti sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, viticultură și pomicultură.

 Prelucrarea fanului incepe cu Enorossi5_b


UNDE NE GĂSIȚI?


Pentru oferta completă de echipamente agricole, accesați www.utilben.ro sau contactați un reprezentant UTILBEN la numărul de telefon 0733 040 000. În plus, UTILBEN vă pune la dispoziție două sedii de service în București și Cluj, 15 mașini de service pentru intervenție rapidă, tehnicieni experimentați și piese de schimb multi-brand.

Garantia utilajelor fiabile_b

 

un articol de

UTIL BEN

mai multe pe această temă www.utilben.ro

Vizualizat: 432 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Cum a fost trecerea de la U 650 la tractorul Massey Ferguson? „Ca de la Logan la Merţan. Cum să le compari? Cu U 650 lucrai 3 ha într-o zi şi consumai un rezervor de 90 litri. Făceam arătura roată în jurul parcelei şi ieşeau nişte şanţuri la mijloc. Cu tractorul Massey Ferguson şi cu plugul reversibil e altă viaţă. Calitatea lucrării, timpul de lucru, costurile cu combustibilul nu se compară” Mirela Popa, din Cerăt, judeţul Dolj.

Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă KRONE - expertul în furaje verzi! Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?