Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Prelucrarea fânului începe cu Enorossi

Publicat: 27 mai 2022 - 15:20
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Există multe terenuri nelucrate în România, iar aceste suprafețe au potențialul de a deveni pășuni productive. Desigur, cu echipamentele agricole potrivite. Iar soluția vine de la producătorul italian Enorossi.

Pornind de la această premisă, compania UTILBEN și-a completat portofoliul cu utilaje și implemente agricole care să răspundă nevoilor fermierilor români, echipamente fabricate de Enorossi, producătorul italian cu o tradiție de 69 de ani în producerea de tehnică agricolă.

 Prelucrarea fanului incepe cu Enorossi1_b


Modelul italian


Dacă vrei să obții rezultate rapide în orice afacere, se spune că trebuie să urmezi un exemplu de succes și să înveți de la cei mai buni. În cazul nostru, cel mai bun exemplu este fermierul italian. Agricultorii din Italia s-au confruntat cu aceeași situație dificilă ca în România: terenuri inaccesibile și greu de lucrat. Fermierilor le-a fost, le este și le va fi alături producătorul italian Enorossi, care a devenit renumit în toată lumea pentru soluțiile pe care le oferă în sectorul prelucrării fânului: cositori, greble de răvășit, greble de adunat și prese de balotat.

 Prelucrarea fanului incepe cu Enorossi2_b


Productivitate și simplitate

 

Italia are o lungă și importantă tradiție în fabricarea de echipamente agricole fiabile. Compania Enorossi a fost fondată în 1953, iar, timp de aproape 70 de ani, și-a diversificat portofoliul de implemente agricole, s-a perfecționat și a inovat. Enorossi a crescut din punct de vedere tehnic și și-a câștigat reputația de fabricant de echipamente eficiente în câmpul muncii și, mai ales, rezistente în timp. Producătorul italian pune accent pe productivitate, costuri reduse de întreținere și simplitate în operare.

 Prelucrarea fanului incepe cu Enorossi3_b


Parteneriat în beneficiul fermierilor


Dovadă a calității produselor Enorossi, producătorul italian a intrat pe piața americană în 1989, iar pe cea canadiană în 1993. Și acestea sunt doar câteva exemple de succes.

UTILBEN este o companie dinamică și vizionară, așa că nu putea rata șansa de a încheia un parteneriat solid cu o companie de talia Enorossi. Colaborarea dintre cele două companii are drept rezultat furnizarea unor echipamente agricole care să satisfacă nevoile fermierilor români, adică soluții tehnice și comerciale optime.

 Prelucrarea fanului incepe cu Enorossi4_b


Tractoarele Kioti întregesc oferta


În completarea echipamentelor Enorossi de prelucrare a fânului, UTILBEN vă propune tractoarele Kioti. UTILBEN este unic importator în România pentru gama de tractoare de la 21 la 125 de cai putere. Toate utilajele Kioti respectă normele de poluare Stage V, ceea ce înseamnă că pot fi înmatriculate și pot circula legal pe drumurile publice din țara noastră. Tractoarele Kioti sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, viticultură și pomicultură.

 Prelucrarea fanului incepe cu Enorossi5_b


UNDE NE GĂSIȚI?


Pentru oferta completă de echipamente agricole, accesați www.utilben.ro sau contactați un reprezentant UTILBEN la numărul de telefon 0733 040 000. În plus, UTILBEN vă pune la dispoziție două sedii de service în București și Cluj, 15 mașini de service pentru intervenție rapidă, tehnicieni experimentați și piese de schimb multi-brand.

Garantia utilajelor fiabile_b

 

un articol de

UTIL BEN

mai multe pe această temă www.utilben.ro

Vizualizat: 523 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Ilie Popescu are o singură preferinţă - John Deere

Ilie Popescu are o singură preferinţă - John Deere

Astăzi, grupul de firme Olt Piess deţine nu mai puţin de 13 tractoare, 9 combine şi două sprayere autopropulsate pentru aplicarea tratamentelor fito-sanitare, toate marca John Deere. „Avem trei tractoare mari, de aproape 600 CP, două pe şenile şi altul pe roţi, dar articulat. Ele sunt folosite evident la lucrările grele. Spre exemplu, anul acesta, pentru că ne-au permis condiţiile din câmp, am arat în jur de 70% din suprafaţă. O dată la trei ani am observat că trebuie să întoarcem brazda”

„John Deere m-a convins prin fiabilitatea echipamentelor. Dar la fel de importantă a fost şi relaţia cu IPSO Agricultură. Ne respectăm reciproc şi atunci e normal să fim mulţumiţi de acest parteneriat. În zona noastră există şi o echipă de service foarte bună” - ILIE POPESCU, administrator Olt Piess SRL

Hectarul.ro - Un hectar de soluții pentru casa, grădina și ferma ta! Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina Caracteristici si recomandari pentru hibrizii Pioneer
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?