Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Pregătirea și întreținerea echipamentelor de stropit

Publicat: 23 ianuarie 2023 - 15:36
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

În perioada imediat următoare se va intra la efectuarea tratamentelor în câmp, și aici vorbim atât de aplicarea erbicidelor cât și a fungicidelor și insecticidelor.

Adjuvant Invictus 6_b

La fiecare început de sezon trebuie efectuată calibrarea echipamentului pentru a se asigura aplicarea dozei corespunzătoare – în acest fel tratamentele se vor efectua în condiții de siguranță și eficacitate.

Echipamentul de stropit trebuie curățat după fiecare utilizare. Curățarea trebuie efectuată atât la interior cât și la exterior. Curățarea echipamentului pentru stropit se poate face în fermă într-un loc special amenajat sau pe câmp, dar în locuri diferite de fiecare dată, pentru a evita poluarea punctuală.

Dacă spălarea se efectuează în fermă, apa reziduală trebuie să fie colectată și tratată sau eliminată în mod responsabil. Este interzis ca apa de spălare să fie deversată în sistemul de canalizare sau în apele de suprafață.

Adjuvant Invictus 1_b

Pentru a asigura o curățare corespunzătoare a echipamentului de stropit și a componentelor sale recomandăm utilizarea produsului special conceput, INVICTUS.

 

Avantajele utilizării INVICTUS?


  • Se evită riscurile de fitotoxicitate când se trece de la o cultură la alta;
  • Se menține o calitate bună a pulverizării;
  • Reduce uzura și asigură o durată mai lungă de funcționare a echipamentului de stropit;
  • Ideal pentru spălarea componentelor mobile;
  • Nu oxidează și nu afectează echipamentul și componentele sale;
  • Se poate utiliza pentru spălarea exterioară a utilajului.

Adjuvant Invictus 5_b


Caracteristicile produsului:


INVICTUS este eficient împotriva oricărei soluții (inclusiv produse uleioase) și împotriva oricărei substanțe active fitosanitare: erbicide, fungicide, insecticide, regulatori de creștere, îngrășăminte foliare.

Este un produs multifuncțional utilizat pentru ansamblul de utilaje agricole (tractor, echipament de stropit, piese mecanice). Are efect anti-colmatare (pentru duze și filtre), antidepunere și de lustruire pentru părțile exterioare. Folosit cu regularitate, INVICTUS conferă longevitate utilajului agricol!

Adjuvant Invictus 4_b

Pentru mai multe detalii referitoare la utilizarea produsului INVICTUS contactați reprezentanții de vânzări AGRII: https://agrii.ro/contact/

 

un articol de

dr. Valerian IȘTOC

Business Development Director Agrii România

Vizualizat: 459 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Malagrow - soluţii inovatoare pentru combaterea dăunătorilor Optigép îşi consolidează prezenţa în Transilvania Curiozități despre cerbi, ciute, căprioare și COARNELE DE CERB!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?