Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Porţi deschise la Valabri

Publicat: 12 mai 2010 - 13:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Înfiinţată în anul 1999, compania Valabri SRL din Felnac, a avut ca bază de pornire experienţa de mai bine de 25 de ani, acumulată în Franţa de fondatorul ei, Alain Ladure. Compania a pornit la drum cu numai trei angajaţi, din care unul era chiar patronul, şi a ajuns acum la peste 26 angajaţi şi colaboratori.

Click pe poza pentru galerie!

În data de 15 mai, începând cu ora 10, cu ocazia zilei „Porţilor deschise la Valabri” - eveniment devenit deja tradiţional, Alain Ladure intenţionează să prezinte, la sediul din Felnac, colectivul de angajaţi, realizările şi dotările firmei, şi mai ales utilajele pentru care firma este dealer în România şi ai căror reprezentanţi vor fi prezenţi la eveniment.

Pe platforma din cadrul firmei va fi expusă toată gama de utilaje iar invitaţii vor putea să vadă la lucru o parte din acestea şi se vor putea informa direct de la producător în ceea ce priveşte caracteristicile tehnice.

 

Oferta Valabri

Dacă, la început, Valabri se adresa persoanelor fizice şi juridice oferind o gamă mai restrânsă de utilaje agricole second hand de pe piaţa franceză, în momentul de faţă serviciile s-au extins, incluzând toată gama de utilaje agricole noi, fabrici automate de furaje pentru animale (Toy), instalaţii automate pentru creşterea păsărilor (Tecno), hale şi amenajări pentru creşterea animalelor, instalaţii de selectat şi tratat seminţe (Dorez), silozuri pentru cereale (Privé), instalaţii automate pentru irigaţii (2IE) şi tehnologii de ultimă oră în domeniul regenerării solului, pentru culturi tradiţionale şi bio.

Dintre utilajele agricole noi comercializate, cele mai reprezentative sunt: utilajele pentru pregătirea solului (SMS), pluguri (Demblon), remorci (La Campagne), cisterne (Agrimat).

Magazia detine un stoc important de piese de schimb pentru toată gama de utilaje, pe care firma le livrează în întreaga ţară.

Gama de utilaje agricole second hand s-a extins, cuprinzând: combine Case, tractoare, pluguri, combinatoare, discuri, maşini de erbicidat, maşini de împrăştiat îngrăşăminte solide, semănători, prese de balotat, cositori, greble etc.

La ziua „Porţilor deschise” sunt aşteptaţi toţi agricultorii interesaţi de utilaje şi tehnologii agricole moderne.
Informaţii despre eveniment se pot obţine la telefon 0257216658.

Vizualizat: 1101 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Mewi la Agromalim 2019 ARTEX - Structuri uşoare acoperite
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?