Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Plasa de balotat TamaNet Pro-Tec

Publicat: 21 iulie 2011 - 11:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Pentru a fi în concordanţă cu noile standarde în domeniu, o plasă de balotat trebuie să ofere întotdeauna o acoperire completă, uniformă şi peste marginile balotului

Click pe poza pentru galerie!

Motivul pentru care firma noastră promovează pe piaţă plasa de balotat TamaNet Pro-Tec 3600 m este calitatea acesteia.

Lucrul cu TamaNet Pro-Tec face ca pierderile de recoltă să fie minimalizate la depozitare, iar silozul obţinut este de foarte bună calitate, prin eliminarea aerului din interiorul balotului, adică printr-o compactare superioară a acestuia.

Rezultatul “Tama Zebra System™” special conceput pentru a acoperi balotul pe margini şi la dezvoltarea căruia se lucrează în continuare, a fost obţinut prin lucrul în echipă la patentul “TamaNet Edge to Edge”. În practică, se face referire la “sistemul zebra” - dungi asimetrice alb/negru dispuse pe lungimea plasei de balotat, care permit operatorului să distingă corect marginile stânga - dreapta şi astfel să existe controlul unei balotări conform normelor, fapt care ajută şi la încărcarea baloţilor.

 

Caracteristici

Faţă de standardul actual de 3000 m pentru plasa de balotat, cei 3600 m garantaţi de TamaNet reduc atât costul pe balot cât şi timpul mort de lucru, cauzat de înlocuirea rolei de plasă de balotat în balotieră. Lungimea de 3600 m permite realizarea cu până la 60 de baloţi în plus faţă de standardul de 3000 de metri, aceasta şi datorită unei elasticităţi mai mari cu 18-24 la sută.

Fiecare rolă are lăţimea de 122-123 cm, care permite acoperirea pe margini a balotului. Diametrul rolei nu depăşeşte niciodată 30 de cm, pentru a asigura intrarea rolei în lacaşul utilajului.

Alte avantaje sunt: manipularea uşoară datorită celor două mânere şi a sistemului de desfacere cu care este prevăzută rola, sistem de sprijin pentru fiecare rolă de pe palet pentru a uşura descărcarea.

Ultima noutate în domeniu este Tama Marathon 4,2 km, ceea ce înseamnă că numai cu două role de plasă de balotat puteţi lucra cât e ziua de lungă.

Vizualizat: 1029 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Ce trebuie să ştii înainte să începi un proiect horticol MASSEY FERGUSON 7722: Un tractor care lucrează în orice condiţii
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?