Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Pier Bazzolo și dezvoltarea UTILBEN Agri

Publicat: 30 aprilie 2022 - 15:59
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Pier Bazzolo este business development manager al Diviziei Agri din cadrul companiei UTILBEN, o organizație cu peste 15 ani de experiență în industria utilajelor și cu 100 de angajați profesioniști.

Pier vorbește cu deschidere despre relația dintre furnizorul de utilaje agricole UTILBEN și clienții săi, precum și despre felul în care această apropiere sinceră depășește limitele tranzacționale.

 Pier Bazzolo_b

Pier Bazzolo


Reporter: Pier, prin ce se diferențiază UTILBEN de concurență?

Pier Bazzolo: UTILBEN este o companie care are aproape 16 ani de experiență în domeniul echipamentelor agricole, iar începuturile în acest sector au constat în importul de utilaje de ocazie. Scopul a fost să le furnizăm fermierilor români utilaje de calitate la un preț corect. După ce ne-am îndeplinit această misiune, iar timpul și experiența și-au spus cuvântul, ne-am îndreptat atenția și către utilaje agricole noi, performante și eficiente.

Ceea ce ne diferențiază de concurență este modul în care ne tratăm clienții. În primul rând, pentru a veni în sprijinul fermierilor români cu cele mai bune soluții tehnice, ne-am mărit echipa și am ales oameni valoroși cărora le pasă de partenerii noștri.

 

Reporter: Cum privește UTILBEN fermierul român?

Pier Bazzolo: Dacă mulți furnizori de utilaje văd în fermieri doar un portofel deschis, noi ne dorim să le fim agricultorilor români un sprijin de nădejde. Pentru asta, suntem în negocieri cu diverse IFN-uri pentru a le obține clienților noștri condiții favorabile de finanțare și, dacă îmi permiteți o metaforă, pentru a valorifica fiecare picătură de sudoare pe care fermierii o varsă pentru ca mesele noastre să fie îmbelșugate.

În materie de utilaje, nu e loc de niciun compromis. Trebuie să fie, în primul rând, fiabile, apoi, performante și rezistente, indiferent că sunt de ocazie sau noi. Toate utilajele furnizate de către UTILBEN sunt importate printr-o filială a calității bine verificată în timp de seriozitatea demonstrată de partenerii noștri.

 Pier Bazzolo(1)_b

 Consider că „oameni” este un cuvânt special, pentru că există mulți vânzători de utilaje, dar puțini oameni adevărați, care să creeze o relație adevărată cu agricultorii români, bazată pe încredere și seriozitate Pier Bazzolo, Business development manager al UTILBEN Agri


Reporter: Ce urmează în evoluția UTILBEN?

Pier Bazzolo: Țelul echipei UTILBEN Agri este de a veni în sprijinul partenerilor noștri, fermierii români de pretutindeni, cu soluții fiabile la o valoare corectă. Agricultura a ajuns deja în era 4.0 și viitorul este mai aproape decât credem. Gândiți-vă că cerul este limita, dacă avem în vedere agricultura pe verticală.

Portofoliul UTILBEN include tractoare Kioti, atașamente Otma by Nardi, linia pentru furaje Enorossi, mașinile de fertilizat și erbicidat Projet, precum și alte echipamente destinate prelucrării și recoltării. Oferta completă poate fi consultată pe site-ul nostru utilben.ro. Apelați cu încredere la serviciile noastre și vă promit că veți avea doar de câștigat!

 Logo UTILBEN_b

 

un articol de

UTIL BEN

mai multe pe această temă www.utilben.ro

Vizualizat: 511 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Cum se pastrează merele peste iarnă!

Cum se pastrează merele peste iarnă!

Când este perioada optimă pentru recoltarea merelor? Cum le depozităm și unde? Ioan Jula, pomicultor din jud. Sibiu, ne dă câteva sfaturi legate de păstrarea merelor peste iarnă pentru cei care au o livadă mică în curte.

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?