Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Peste 5.000 de vizitatori au venit la Amazone

Publicat: 04 iunie 2012 - 16:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Peste cinci mii de fermieri şi antreprenori veniţi din toată Germania şi din ţările vecine, au participat la "Ziua Câmpului Amatechnica 2012", în ziua de 10 mai

Click pe poza pentru galerie!

Evenimentul a avut loc la fabrica Amazonen-Werke din Hasbergen-Gaste iar organizatorii au pregătit un program complex, desfăşurat pe 10 hectare de teren, în jurul fabricii.

Scopul principal al evenimentului, care a avut loc sub sloganul "Mai multă inteligenţă în teren", a fost acela de a arăta vizitatorilor cum se îndeplinesc, printr-o mai mare acurateţe şi utilizarea de tehnici inovatoare şi proceduri de economisire a costurilor operaţionale, cerinţele pentru un management durabil în agricultură.

În consecinţă, discuţiile s-au axat pe prezentări şi demonstraţii practice cu maşini şi utilaje agricole ale producătorului german.

Tehnicile moderne, inovatoare, includ nu numai maşinile şi utilajele adecvate, de mari dimensiuni, cum ar fi maşina de erbicidat de 12.000 litri, ci şi investiţiile majore în electronică şi tehnologia de control. Amazone a prezentat cu această ocazie şi noile sale terminale ISOBUS - Amatron 3 şi Amapad.

Între demonstraţiile în câmp, programul "Zilei Câmpului" s-a mutat în Centrul Activ Amazone. Aici, la cerere, vizitatorii interesaţi au participat la mai multe seminarii, bazate, de asemenea, pe tematica generală a evenimentului - "Mai multă inteligenţă în teren".

În aceeaşi locaţie s-a desfăşurat şi Ceremonia Oficială de Premiere în cadrul căreia Amazone a primit titlul de "Locaţia de elită 2012" (engl.-Selected location 2012), în cadrul competiţiei "365 de locaţii în ţara inovaţiilor".

Programul organizat la fabrica Amazone a mai cuprins: tururi de informare în câmpurile de testare, vizitarea fabricii şi zboruri cu elicopterul deasupra oraşului Hasbergen-Gaste şi multe alte obiective tehnice sau de divertisment.

www.amazone.ro

Vizualizat: 623 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?