Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Participare NHR Agropartners la ExpoAgroUtil 2019

Publicat: 31 martie 2019 - 20:45
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

După o iarnă atipică, fără prea multă zăpadă, dar cu zile geroase, vremea de acum, a permis fermierilor să pună tractoarele, semănătorile şi cultivatoarele la treabă pentru îngrijirea solului şi recolte bogate.

În pauzele bine meritate de la munca câmpului, NHR Agropartners invită fermierii la ExpoAgroUtil Constanţa în perioada 4-7 Aprilie 2019, în parcarea centrului comercial VIVO!
Ce vei regăsi la standul NHR Agropartners?
Vedetele standului NHR Agropartners sunt și anul acesta utilajele de la producătorul german DeutzFahr, care pune la dispoziția dumneavoastră: combina DeutzFahr 7206 TS de 230 CP cu header de porumb Olimac Drago pe 6 rânduri, tractoare DeutzFahr din seriile 5,6,7 şi 9, cu putere nominală de la 92 cai putere până la 316 CP. Modelele expuse vor fi: Deutz Fahr 5100 G LS, DeutzFahr 6140 cu set de roți înguste, DeutzFahr 7250, DeutzFahr 9340, care vă vor ajuta să vă bucurați de cele mai bune condiții de lucru, pentru a eficientiza la maximum munca şi producţia agricolă.
De la producătorul britanic JCB va fi expus încărcătorul cu braț telescopic 531-70 care ridică 3,1 tone până la 7m. Un asemenea utilaj te poate ajuta la manipularea cerealelor, silobag-urilor, baloţilor, paleţilor şi a oricaror obiecte grele sau dificil de manipulat şi este de un real ajutor în orice tip de fermă. Cabina încărcătorului este dotată cu încălzire, ventilație și aer condiționat. Încărcătorul este echipat cu furcă de baloți și silobag și cupă pentru cereale.

Participare NHR Agropartners la ExpoAgroUtil 2019_b
Pentru agricultori, intrarea în primăvară este de multe ori echivalentă cu punerea în funcțiune a mașinilor de fertilizare. Fertilizate corect, culturile de grâu și de rapiță se pot dubla sau chiar tripla dacă le sunt oferite îngrășămintele necesare. Primăvara, azotul este considerat principalul element nutritiv, însă, achiziția unei mașini de fertilizat devine o necesitate în acest sens. Mașinile de fertilizat Bogballe M35 plus și L1 950 l expuse la ExpoAgroUtil Constanța au un sistem unic de împrăştiere a îngrăşămintelor spre centru sau spre exterior pentru o mai bună acoperire.
Deoarece primăvara aceasta nu se anunță bogată în ploaie, este nevoie a se acționa pentru ca solurile să acumuleze și să păstreze apa în profunzime. Pentru a pregăti terenul și a fi convinși că solul se află la nivelul de umiditate optimă, puteți achiziționa pluguri, discuri și grape cu discuri cum este cea expusă, Poettinger Terradisc 3501 pe care o puteți utiliza la nivelarea și mărunțirea solului.
Pentru că NHR Agropartners și-a asumat rolul de partener al fermierilor români de pretutindeni, depunem eforturi considerabile pentru a oferi utilaje care să aducă cele mai bune rezultate. Semănătoarea Poettinger Vitasem 402 vă va ajuta să introduceți semințele în sol la o adâncime constantă, repartizându-le uniform şi pâstrând umiditatea în sol. Iar semănătoarea pentru plante prășitoare Sfogia Planter Sigma 5 - 6 rânduri vă va permite să aveți control electronic asupra distribuției semințelor, cu dispozitiv de numărare a hectarelor lucrate, de afișare a vitezei de lucru și a normei de semințe distribuite la hectar. De asemenea, această semănătoare este dotată cu marcatoare de urmă cu disc, acționate hidraulic. La standul nostru veți mai putea găsi și mașina de erbicidat Hardi Navigator Eagle 3000 l, tăvălugul Dal-Bo Minimax Roller 6.30 cu pliere hidraulică și sistem de blocare în poziție de transport și cultivator de primăvară Vibrostar 4-390.

Pentru achiziţia de utilaje agricole vom avea oferte de finanţare atractive dar şi pachete de tractor cu implement la preţuri promoţionale valabile doar pe perioada târgului.
Având expuse spre comercializare toate utilajele de care orice fermier are nevoie pentru pregătirea terenului şi nu numai, deținem certitudinea că agricultorii români vor începe noul an agricol cu dreptul și cu recolte bogate.
Specialiştii NHR Agropartners vă așteaptă cu drag, pregătiți să încheiem parteneriate roditoare, așa cum vor fi și culturile dumneavoastră!
În prezent NHR Agropartners deţine o reţea de 13 filiale care oferă gamă complexă de produse şi servicii: vanzare utilaje agricole şi piese de schimb, ateliere de reparaţii şi echipe mobile de intervenţii, mai mult de 230 de angajati şi în portofoliu mărci de top distribuite exclusiv cum ar fi DEUTZ-FAHR, Poettinger, Hardi, Bogballe, Sfoggia, Einboeck pentru a numi doar câteva dintre acestea. În activitatea NHR Agropartners pilonii de bază îi reprezintă stabilitatea şi sustenabilitatea, respectful faţă de client, încrederea în relaţiile construite, seriozitate şi cu certitudine, perspectiva în viitor.

Vizualizat: 475 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Dupa două campanii de recoltat cu combina John Deere S770i cu heder de tip vario de 9 metri rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor. „Am recoltat într-o singură zi peste 230 de tone, în condiţiile în care oricum s-a ieşit târziu în câmp. Cu această combină poţi recolta fără probleme 35 de hectare într-o zi. Şi în condiţiile noastre de lucru, că intrăm la recoltat la ora 11-12 şi terminăm la 9 seara. Pentru că noi suntem producători de sămânţă şi trebuie să avem umiditatea corectă, să curăţăm foarte bine combina, şi nu doar de la o cultură la alta, chiar şi între diferite soiuri de grâu” - Willy Tavares

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?