Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Pantera+ - cu o capacitate şi mai mare de “căţărare”

Publicat: 24 august 2017 - 10:24
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Cu acţionare hidrostatică continuă, pulverizatorul Pantera cu autopropulsie pentru protecţia culturii, de la Amazone, şi-a dovedit din plin capacitatea de a face faţă condiţiilor dificile de funcţionare.

Prezintă o putere excelentă de tragere şi, împreună cu capacitatea sa de căţărare de până la 27%, răspunde în totalitate cererilor întâlnite de obicei în practică. Cu toate acestea, există uneori condiţii de funcţionare, de exemplu când terenul este extrem de abrupt, când este necesară o forţă de căţărare mai mare. Pentru această sarcină, Amazone oferă acum modelul său cu autopropulsie în varianta Pantera+.

Diferenţa pentru versiunea ‘Plus’ este că angrenajele planetare de la fiecare roată individuală din cadrul acţionării hidrostatice continue sunt echipate cu o rată mai mică, de 1:30 în loc de standardul 1:23.5. În acest mod, Pantera+ face faţă înclinaţiilor de până la 34 % - cu aproape 25 % mai mult decât maşina standard. Această rată mai mică a angrenajului vine şi cu o limitare a vitezei maxime la 40 km/h în loc de 50 km/h.

Pantera_Details_b

Pachetul ‘Plus’ este disponibil pentru toate modelele Pantera, inclusiv Pantera-W şi Pantera-H, astfel poate fi îndeplinită orice posibilă combinaţie privind lăţimea pistei şi distanţa de la sol. Este posibilă şi transformarea maşinilor din seria Pantera 4502 existente în teren.

Amazone oferă pulverizatorul Pantera 4502 cu autopropulsie într-un rezervor cu capacitatea de 4.500 litri şi cu braţul Super-L2 pentru pulverizator funcţionând pentru lăţimi cuprinse între 21m şi 40m. Conceptul special Pantera al saşiului în tandem, nu doar asigură urmărirea corespunzătoare a denivelărilor solului, ci şi stabilitate ridicată pe pante. Mulţumită suspensiei hidro-pneumatică, reglată în funcţie de nivelul umplerii, operatorul Panterei se bucură şi de confort şi de siguranţă maximă. În plus, combinaţia dintre acest concept special al saşiului şi suspensia dovedită a braţului Amazone, oferă o deplasare optimă, lină, a braţului, chiar şi pe un teren nefavorabil.

Vizualizat: 547 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?