Concurs Ferma
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Noul TRIMBLE GFX-350 - schimbă modul în care lucrezi acum

Publicat: 20 februarie 2020 - 12:40
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Anul trecut, la Agritechnica, Trimble a lansat un model nou de monitor, care este varianta de bază din familia de monitoare cu Android.

Acest display este versiunea optimă pentru cei care vor să facă primii paşi în agricultura de precizie sau care au nevoie de un monitor de ghidare cu funcţii mai simple, la un preţ accesibil.

Noul TRIMBLE GFX-350_b

Continuând tradiţia sistemelor de ghidare bazate pe Android, acest monitor este o variantă mai accesibilă pentru a introduce tehnologiile avansate ale agriculturii de precizie, precum: ghidare asistată şi controlul automat al aplicării. Noul monitor de 17,8 cm este uşor de utilizat şi intuitiv, putând fi folosit pentru a controla majoritatea lucrărilor din câmp cu doar câteva apăsări pe ecran. Monitorul de ghidare este compatibil atât cu antena NAV-500, dar şi cu varianta mai avansată a acesteia, cu NAV-900, şi astfel poate atinge o gamă largă de nivele de precizie în funcţie de nevoile utilizatorilor. Poate fi folosit pentru toate lucrările din fermă, precum: semănat, erbicidat, recoltat etc. Sistemul lucrează cu aplicaţia Precision-IQ, fiind uşor de folosit în teren, dar şi de configurat. Odată ce s-au setat iniţial utilajele, terenurile şi materialele, acestea sunt salvate şi reutilizate cu o simplă apăsare.

Noul TRIMBLE GFX-350_b
Cea mai importantă facilitate a noului monitor este compatibilitatea ISOBUS. Astfel se poate conecta foarte uşor cu toate utilajele compatibile ISO, transformând monitorul într-un dispozitiv universal de comandă, dar şi economisind spaţiul din interiorul cabinei tale. Monitorul are integrate şi funcţionalităţi WI-FI şi Bluetooth, oferind inclusiv posibilitatea de a sincroniza monitorul cu alte dispozitive din fermă cu ajutorul soluţiei Trimble Connected Farm. Astfel, rapoartele din fermă devin mult mai uşor de urmărit şi de arhivat.

Trimble GFX-350 se alătură monitoarelor Android deja existente, GFX-750 şi TMX - 2020, folosind aceeaşi interfaţă, pentru a face mult mai uşoară trecerea de la o categorie la alta, odată cu creşterea nevoilor de utilizare a agriculturii de precizie în fermă.

Pentru detalii despre acest monitor, puteţi contacta echipa Vantage Romania.

 

Material oferit de Vantage


Articol publicat în revista Ferma nr. 2/251 (ediţia 1-14 februarie 2020)

 

Vizualizat: 1739 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!