Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Noul nume din echipa Vantage

Publicat: 14 septembrie 2016 - 14:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Compania Vantage, care oferă fermierilor români soluții complete de agricultură de precizie, și-a mărit în iulie echipa, atrăgându-l pe Sorin Radu (foto) ca și Key Account Manager pentru zona de Vest.

Click pe poza pentru galerie!

Am stat de vorbă cu Sorin Radu despre tranziția de la utilaje la echipamentele pentru agricultura de precizie, despre compania Vantage și beneficiile sistemelor Trimble.

 

Prezentați-ne pe scurt compania și povestiți-ne cum ați decis să vă alăturați echipei Vantage?

Sorin Radu: Vantage este distribuitor autorizat al companiei americane Trimble, furnizor de sisteme GPS, lider mondial în agricultura de precizie. Vantage are o echipă tânără, extrem de bine pregătită și profesionistă, dedicată 100% agriculturii de precizie, oferind atât vânzare cât și consultanță, suport tehnic, service și garanție. În condițiile date, alegerea de a mă alătura echipei Vantage a fost simplă.

 

Noțiunea de “agricultură de precizie“ devine din ce în ce mai cunoscută în rândul agricultorilor. În ce măsură fermierii români cunosc soluțiile pentru agricultura de precizie? Considerați că în momentul de față în România astfel de sisteme se folosesc în mod efectiv și rațional?

În momentul de față piața sistemelor de Ghidare GPS este în creștere dar, în același timp, cele existente nu sunt folosite la întreaga capacitate. Practic acesta este unul din motivele care m-a determinat să mă alătur echipei Vantage. Misiunea noastră este să explicăm beneficiile folosirii sistemelor Trimble, să oferim suportul necesar, astfel încât, la final, fermierii să poată spune că au crescut eficiența lucrărilor din fermă.

 

Care sunt avantajele pe care sistemele Trimble le oferă fermierilor?

- Efectuarea rapidă și eficientă a lucrărilor agricole folosind monitoare și sisteme de ghidare Trimble;

- Menținerea tractorului pe linie, pentru ca operatorul să se concentreze la alte sarcini;

- Reducerea oboselii operatorului;

- Prevenirea suprapunerii, dublării și a omisiunilor între treceri;

- Reducerea compactării și deteriorării culturii, sporind astfel producția.

Pe scurt: Creșterea eficienței lucrărilor în fermă!

 

www.vantage-ro.com

 

Articol publicat in revista Ferma nr.15(176) 1 - 15 septembrie 2016

Vizualizat: 597 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!