Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Noul ManitouMLT 625 75 H - aceeaşi forţă, mai multă grijă pentru mediu

Publicat: 12 februarie 2019 - 01:13
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Încărcătorul telescopic pentru teren accidentat ManitouMLT 625 este maşina ideală pentru ferma ta şi a fost dezvoltat cu dimensiuni ultracompacte. Acesta permite efectuarea tuturor operaţiunilor de manipulare În agricultură: transportul hranei pentru animale, manipularea baloţilor, Încărcarea şi descărcarea produselor În vrac.

Fie că este vorba de activităţi În fermele de lapte, creşterea animalelor, pepiniere, ferme avicole sau operaţiuni Într-un spaţiu restrâns, toate acestea sunt posibile cu noul model ManitouMLT 625 75 H, Stagiul V.
Mai mult decât o soluţie de manipulare, IPSO Agricultură oferă fermierilor o maşină cu aspect estetic şi confort În utilizare: interiorul şi exteriorul beneficiază de cea mai nouă tehnologie din punct de vedere al designului. Încărcătorul telescopic MLT 625 include beneficiile şi caracteristicile inovaţiilor echipei de proiectare a Manitou: JSM (Joystick SwitchandMove - dezvoltat şi brevetat de Manitou), cabina nouă şi ECS (EasyConnectSystem - depresurizarea liniei de ataşamente cu motorul pornit). Aceste inovaţii permit obţinerea productivităţii maxime şi un confort sporit În operare.
Încărcătoarele Manitou asigură un nivel ridicat de performanţă. Achiziţionând un Încărcător frontal Manitou, beneficiezi de toate serviciile oferite de dealerul exclusiv IPSO Agricultură, precum: service post-vânzare, contracte de Întreţinere, reparaţii la faţa locului şi soluţii de finanţare adaptate nevoilor fermierilor.

Noul ManitouMLT 625 75 H_b

Disponibil În varianta cu normă de poluare Stagiul V
Noul Încărcător telescopic ManitouMLT 625 75 H este acum disponibil În varianta cu normă de poluare Stagiul V. Pentru o ofertă personalizată, contactează IPSO Agricultură, distribuitor exclusiv Manitou În România.
• Putere şi performanţă. Fiecare Încărcător telescopic trebuie să aibă un grup motor adecvat pentru a oferi cel mai bun cuplu motor/maşină: prea puţină putere duce la pierderea eficienţei; prea multă putere poate duce la creşterea nejustificată a consumului.
Motorul Kubota În 4 cilindri de 75 CP (55,4 kW) Stagiul V este ideal pentru a asigura eficienţa maximă a motorului. Încărcătorul MLT 625 este adaptat perfect, cu un raport putere/greutate ce vă oferă o performanţă excepţională şi un consum de combustibil asigurat de transmisia hidrostatică cu flexibilitate totală.
Toate organele de transmisie ale maşinii (grupul motor, transmisia, osiile, sistemul hidraulic şi anvelopele) sunt combinate pentru a optimiza puterea produsă de motorul Încărcătorului tău. În modul deplasare, precizia cutiei de viteze mecanice cu 2 viteze vă permite să vă deplasaţi cu viteze de până la 28 kilometri pe oră.
Stabilitatea excelentă a Încărcătorului MLT 625, În combinaţie cu dispozitivul pentru decuplarea mişcărilor dificile, permite manipularea Încărcăturilor de până la 2,5 tone, cu Încredere deplină.
• Super compact! Dimensiuni super compacte pentru accesarea celor mai inaccesibile zone. Având o Înălţime de 2 metri şi o lăţime de 1,81 metri, Încărcătorul telescopic MLT 625 poate intra cu uşurinţă În clădiri şi poate fi utilizat În zone inaccesibile pentru alte maşini.
• Merge oriunde. Pe lângă garda la sol de 38 cm, Încărcătorul telescopic MLT 625 este echipat cu anvelope agricole profilate de 18 ţoli. Tracţiunea şi aderenţa excelente permit utilizarea maşinii pe toate tipurile de teren. Puteţi lucra În orice situaţie, iar versatilitatea va deveni parte din viaţa dumneavoastră de zi cu zi. MLT 625 asigură un iluminat optim, fiind echipat pentru lucrul pe timpul de noapte cu 4 lumini de lucru tip LED montate pe cabină.

Noul ManitouMLT 625 75 H_b

Text şi foto: IPSO AGRICULTURA

 

Un articol publicat în revista Ferma nr. 2/229 (ediţia 1-14 februarie 2019)

Vizualizat: 171 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Dupa două campanii de recoltat cu combina John Deere S770i cu heder de tip vario de 9 metri rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor. „Am recoltat într-o singură zi peste 230 de tone, în condiţiile în care oricum s-a ieşit târziu în câmp. Cu această combină poţi recolta fără probleme 35 de hectare într-o zi. Şi în condiţiile noastre de lucru, că intrăm la recoltat la ora 11-12 şi terminăm la 9 seara. Pentru că noi suntem producători de sămânţă şi trebuie să avem umiditatea corectă, să curăţăm foarte bine combina, şi nu doar de la o cultură la alta, chiar şi între diferite soiuri de grâu” - Willy Tavares

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?