Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Noua dimensiune L-5 pentru BKT EARTHMAX SR 51

Publicat: 15 noiembrie 2021 - 15:47
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Noua dimensiune 875/65 R 29 L-5 pentru EARTHMAX SR 51 este deja disponibilă.

Banda de rulare foarte adâncă de pe L-5 oferă o protecție excelentă împotriva tăieturilor și a perforațiilor și o durată de viață mai lungă pentru încărcătoarele pe roți care lucrează în condiții dificile.

Seregno (Italia), 10 noiembrie 2021 - BKT a lansat recent o nouă dimensiune pentru anvelopa EARTHMAX SR 51: 875/65 R 29 L-5.

Noua gamă de anvelope din seria 65 este special concepută pentru încărcătoare pe roți care lucrează în condiții dificile, în cariere de roci foarte abrazive și în depozite de deșeuri. Acest lucru este posibil datorită benzii de rulare foarte adânci, cu rezistență la tăiere, de pe L-5 care oferă o protecție excelentă împotriva tăieturilor și a perforațiilor și o durată de viață mai lungă. 

BKT EARTHMAX SR 51_b

EARTHMAX SR 51 are, de asemenea, o protecție suplimentară a pereților laterali pentru tracțiune și durabilitate excepționale. Structura puternică complet din oțel și compușii rezistenți la tăieturi contribuie la îmbunătățirea productivității și a timpului de lucru, prevenind timpii morți din cauza deteriorării anvelopelor. 

Designul cu profil redus și taloanele ranforsate oferă o stabilitate excelentă și duc la o durată de viață mai lungă, în timp ce muchia pătrată expulzează lateral pietrișul și reduce riscul de perforări.

Noua dimensiune 875/65 R 29 L-5 se adaugă la cele existente 17,5 R 25, 20,5 R 25, 23,5 R 25, 29,5 R 29, 35/65 R 29 și 35/65 R 33. Toate acestea sunt dotate cu banda de rulare specială din clasa L-5 cu compus rezistent la tăieturi și sunt dimensiuni foarte populare pentru toate aplicațiile de încărcare, răspunzând nevoilor exigente ale aplicațiilor echipamentelor OTR la nivel global.

EARTHMAX SR 51 este doar una dintre numeroasele anvelope ale gamei EARTHMAX proiectate în mod specific pentru a promova o distribuție mai bună a sarcinii pentru basculante, încărcătoare cu roți, buldozere, autogredere și unele vehicule multifuncționale. Gama este foarte largă și variată, fiind dificil să nu găsiți anvelopa perfectă pentru fiecare aplicație. Gama reunește într-o singură linie peste 20 de anvelope diferite pentru sectorul OTR, care variază în funcție de aplicație, suprafață și utilaj.  Acestea sunt, de asemenea, disponibile în numeroase dimensiuni și variante de compuși.

EARTHMAX este în continuă expansiune și evoluție, iar acest lucru se datorează faptului că fiecare utilizator are nevoi specifice la care BKT intenționează să răspundă.

Vizualizat: 493 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Cum a fost trecerea de la U 650 la tractorul Massey Ferguson? „Ca de la Logan la Merţan. Cum să le compari? Cu U 650 lucrai 3 ha într-o zi şi consumai un rezervor de 90 litri. Făceam arătura roată în jurul parcelei şi ieşeau nişte şanţuri la mijloc. Cu tractorul Massey Ferguson şi cu plugul reversibil e altă viaţă. Calitatea lucrării, timpul de lucru, costurile cu combustibilul nu se compară” Mirela Popa, din Cerăt, judeţul Dolj.

Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă KRONE - expertul în furaje verzi! Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?