Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Nou în Ialomița! Stoc de utilaje și piese

Publicat: 06 iulie 2022 - 13:20
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Pe 20 mai, Dicor Land a inaugurat un nou punct de lucru la Bucu, E60, Calea Griviței, jud. Ialomița. Evenimentul de deschidere a beneficiat de prezența a peste 200 de fermieri care au avut la dispoziție 40 de utilaje agricole expuse.

Deschiderea noului punct de lucru de la Bucu a reprezentat deopotrivă și deschiderea oficială a magazinului Dicor Parts, care susține piața cu peste 50.000 repere de piese de schimb.

Momentul nu a trecut fără voie bună, muzică, de-ale gurii și mult așteptata tombolă, care a bucurat 6 participanți cu premii diverse. 

Punct de lucru DicorLand Ialomita1_b


STOC IMPRESIONANT DE PIESE DE SCHIMB


“Aș vrea să știți un lucru foarte important, și anume faptul că noi ne-am asumat și am făcut constant eforturi pentru a dispune de stocuri consistente, în prezent peste 700 de echipamente disponibile și peste 50.000 repere de piese de schimb, pentru a fi cât se poate de pregătiți în satisfacerea cerințelor dumneavoastră”, a declarat Silviu Pricop, Directorul Comercial Dicor Land.

 

SERVICIILE DICOR PARTS


”Am căutat în permanență noi metode pentru a veni în întâmpinarea dumneavoastră, cum ar fi dezvoltarea departamentului Dicor Parts - Piese de schimb, accesorii și consumabile multimarcă, deschiderea atelierului de sertizare din parcul de la Braniștea, dotat cu echipamente de ultimă generație, pregătit să vă furnizeze orice tip de furtun, promovarea serviciului de Garanție Extinsă, pe care-l puteți accesa pentru orice echipament achiziționat de la Dicor Land și multe altele”, a menționat Silviu Pricop.

 

DICOR LAND - FURNIZOR DE TOP

 

Dicor Land este unul dintre furnizorii de top de utilaje agricole, piese, soluții tehnice, service și servicii de finanțare necesare realizării performanței în agricultură. Încă de la început, viziunea noastră s-a axat pe a oferi pieței din România un partener de încredere pentru fermieri. Întrucât România are nevoie de susținere pentru a-și atinge potențialul agricol, Dicor Land își canalizează eforturile pentru a putea satisface nevoia constantă de parcuri agricole și puncte de service care astăzi acoperă și fermierii din sudul țării, prin localitatea Bucu, jud. Ialomița.

 Punct de lucru DicorLand Ialomita2_b


DICOR LAND ÎN 3000 DE FERME


Dicor Land are un stoc de peste 700 de utilaje agricole, de la pluguri, scarificatoare, combinatoare și până la semănători, mașini de erbicidat, fertilizatoare, utilaje pentru prelucrarea fânului, sisteme de irigat etc. Puteți oricând să optați pentru garanții extinse și să vă preocupați doar de planul agricol și realizarea acestuia, fără a avea grija defecțiunilor timpurii.

 

În ultimul an, compania noastră a ajuns în 3000 de ferme, a vândut peste 1200 de utilaje și echipamente agricole și peste 150.000 piese de schimb. Dicor Land a încheiat anul 2021 pe primul loc în topul dealerilor pentru mărcile Maschio Gaspardo și Olimac și s-a remarcat ca dealer reprezentativ pentru producători de renume precum Lemken, Irtec, Pronar, Madara.

 

un articol de

DICORLAND

mai multe pe această temă https://dicorland.ro/

Vizualizat: 614 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE! 
Locație: Ferma Emiliana West Rom, jud. Timiș

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?