Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Noile tractoare Zetor au făcut impresie bună la Hanovra

Publicat: 09 ianuarie 2016 - 10:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Zetor și-a prezentat, la Agritechnica 2015, strategia de extindere a portofoliului de la patru la șase serii de tractoare. Acest proces, început încă din 2013, a continuat în 2015 prin lansarea unor noi modele în seria Major și a unui tractor nou în gama Crystal.

Click pe poza pentru galerie!

Concomitent cu creșterea portofoliului de produse, planurile de dezvoltare a companiei includ și mărirea rețelei de dealeri. Compania se concentrează în prezent pe căutarea de noi parteneri de afaceri în Europa de Vest, mai ales în piețele cheie, cum ar fi Germania, Franța, Marea Britanie și statele nordice.

Vizitatorii Agritechnica au avut ocazia să admire noul model Crystal, cu un motor cu șase cilindri și o putere de 144 sau de 163 CP. Crystal excelează prin ușurința în manipulare și costurile reduse de operare și de întreținere. Desigur, privirile vizitatorilor au fost atrase de elegantul design Ferrari „by Pininfarina” și de culoarea deosebită - roșu metalic. Producătorul ceh intenționează să încorporeze acest design și în proiectarea viitoarelor sale modele, dintre care unul va fi, cel mai probabil, un tractor de 200 CP.

Seria Major, alături de actualul model de 60-80 CP, va avea, în viitorul apropiat, încă două noi modele. Acestea vor fi echipate cu motoare cu patru cilindri, de 75,3 CP și cu mai multe variante de cutie de viteze 12/12 și 24/12 (înainte/înapoi) PowerShif și Powershuttle. Cabina și comenzile de bord au fost reproiectate și, ca noutate, dispune de un al doilea scaun. Toate modelele noi vor avea un rezervor de 120 de litri și o viteză maximă de 40 kilometri pe oră. Noile modele de tractoare vor fi destinate în special fermelor mixte, axate pe creșterea animalelor.

La târgul de la Hanovra a fost prezentat, de asemenea, un tractor cu trei cilindri, cu o putere de 50 CP, care va servi ca bază pentru o linie nouă de utilaje, care va avea cinci modele. Prototipul expus la Agritechnica are o cutie de viteze mecanică cu sincronizare completă, 8/8 trepte și o viteză maximă de 30 km/oră. Noile motoare cu 3 cilindri corespund cerințelor de lucru din fermele mici și cele de hobby.

La Agritechnica, compania Zetor a sărbătorit 70 de ani de la înființare și a prezentat un calendar exclusiv pentru anul 2016.

Vizualizat: 737 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?