Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Noile tractoare Maxxum, Puma şi Farmall C

Publicat: 14 ianuarie 2022 - 17:19
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Case IH actualizează seriile de tractoare Maxxum, Puma şi Farmall C, tocmai pentru că timpul înseamnă bani (time is money), iar fermierii ştiu cel mai bine cât de importantă este fiecare oră de lucru în agricultură.

 Noile opțiuni AFSConnect şi actualizările aduse seriilor de tractoare Maxxum, Puma şi Farmall C, precum şi detalii tehnice privind noile serii "L" de încărcătoare frontale, care vor echipa din fabrică tractoarele Case IH, au fost prezentate în cadrul unui eveniment online desfăşurat sub sloganul "Time to gear up" - "E timpul să ne echipăm".

 

Case IH Farmall C


După ce, încă din vară, sistemul de operareAFSConnect a devenit disponibil şi pentru gama de tractoare Optum (250-300 CP), Case IH introduce aceste capabilităţi telemetrice şi la seriile de tractoare de mai mică putere. De asemenea, multe dintre actualizările disponibile pentru prima dată la tractoarele cu ampatament lung - Puma 185-240, lansate la începutul acestui an, au migrat acum în josul scalei de putere şi la tractoarele din seriile Puma 140-175 și Maxxum 115-150. Noile tractoare sunt disponibile din primăvara anului 2022.

Patru modele multifuncţionale de tractoare Case IH Farmall C (90-117CP) vor fi dotate cu noul motor FPT de 3,6 litri. Creşterea nivelului de putere permite un cuplu maxim la o turație mai mică a motorului şi respectă reglementările Stage V.

Foto 1 de impact 599105_b


CASE IH SCHIMBĂ FURNIZORUL

 

Trei noi game de încărcătoare frontale (A, U și T) vor echipa din fabrică seriile de tractoare Farmall, Luxxum, Vestrum, Maxxum și Puma. Numerotarea celor 27 de modele începe cu "L", apoi cifrele indică înălțimea şi capacitatea maximă de ridicare, iar litera finală indică gama (ex. L4020T ridică la maxim 4 m și cu o capacitate maximă de 2 t).

Trei modele entry-level:

1. Gama A - destinată tractoarelor Farmall 55C până la Maxxum 140;

2. Gama "U" (de la Farmall 55C la Puma 175) cuprinde 14 modele;

3. Modelele de top "T" (10 modele) vor fi montate pe tractoarele Farmall C până la Puma 240.

Foto 2 CASEIH_FARMALL120C - L_LOADER_L3814T_599111_b


Case IH Maxxum 115-150 CP


Modificările aduse noilor modele de tractoare Case IH Maxxum se concentrează pe echipare și finisare, fiabilitate și îmbunătățirea confortului operatorului, dar mai ales a productivității.

Modelele Maxxum vor fi disponibile cu trei pachete de specificații: Selection, Advanced şi Professional. Modelele Maxxum și Maxxum Multicontroller cu pachetul Selection acoperă majoritatea nevoilor clienților, în timp ce tractoarele Maxxum cu Multicontroller și CVXDrive cu pachetul Advanced cuprind un set de caracteristici tehnologice utile operațiunilor zilnice.

Seriile Maxxum Multicontroller și Maxxum CVXDrive cu pachetul Professional oferă acces la cele mai recente caracteristici tehnologice şi exprimă întregul potențial al tractorului.

La modelele Maxxum CVXDrive, funcționarea transmisiei a fost îmbunătățită prin introducerea unor funcții suplimentare "inteligente" a CVT. Astfel, modelele CVXDrive beneficiază de un răspuns rapid al transmisiei la accelerare/decelerare, în timp ce sensibilitatea pedalei de acționare a fost rafinată. De asemenea, sensibilitatea și detectarea poziției Multicontrollerului au fost îmbunătățite.

Vârful de gamă, modelul Case IH Maxxum 150, va fi dotat cu un motor cu șase cilindri şi putere nominală neaccelerată sporită.

Foto 3 CASEIH_MAXXUM_145_CVXDrive_FIELDWORK_599118_b


Case IH Puma 140-175, pregătite pentru 2022


Case IH aduce actualizării seriei Puma 140-175 şi introduce trei noi pachete de specificații care acoperă principalele caracteristici căutate de către utilizatorii. Cabina Premium şi transmisia CVXDrive îmbunătățesc experiența, ergonomia și vizibilitatea operatorului.

Profilul seriei rămâne același, cu cele trei versiuni: modelele de bază - Puma 140-165 reprezintă alegerea economică, modelele Puma 150 și 165 Multicontroller oferă clienților mai multă automatizare, iar modelele Puma CVXDrive asigură o productivitate premium.

Modelele Puma CVXDrive cu Multicontroller fac şi mai uşoară conducerea şi manevrabilitatea tractoarelor. De asemenea, setările CVXDrive pot fi personalizate cu ușurință prin intermediul afișajuluiAFSPro 700. Pentru utilizatorii de încărcătoare frontale, un nou joystick avansat, cu un comutator de mers înainte/înapoi integrat și funcții de schimbare a treptelor de viteză, contribuie la scurtarea ciclurilor de lucru. De asemenea, vizibilitatea este îmbunătățită datorită unui nou ștergător cu baleiaj mai larg, cu montare joasă, care acoperă o suprafață cu 60% mai mare.

Foto 4 CASEIH_PUMA_165_CVXDrive_CAB_599125_b

 

un articol de

GHEORGHE GHIȘE


Vizualizat: 1272 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Cum se pastrează merele peste iarnă!

Cum se pastrează merele peste iarnă!

Când este perioada optimă pentru recoltarea merelor? Cum le depozităm și unde? Ioan Jula, pomicultor din jud. Sibiu, ne dă câteva sfaturi legate de păstrarea merelor peste iarnă pentru cei care au o livadă mică în curte.

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?