Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

NHR Agropartners expune la AgriPlanta - RomAgroTec într-un stand de 2.500 mp!

Publicat: 09 mai 2018 - 23:03
Comenteaza   | Video 1 2 3 4 5   | Print | Trimite unui prieten

NHR Agropartners va participa la AgriPlanta-RomAgroTec 2018 cu cel mai mare număr de utilaje pe care l-a prezentat vreodată la vreo expoziţie, pentru ca fermierii să aibă ocazia să vadă pe viu cât mai multe utilaje din portofoliul larg pe care îl comercializează compania.

Gama larga de masini agricole expuse cuprinde marci consacrate, inclusiv pe plan international. De la firma Deutz-Fahr, vom avea toata gama de tractoare, pornind de la 51 pana la 336 CP, toata gama de combine de cereale de la 230 pana la 395 CP si prese de balotat pentru baloti cilindrici.

TRACTOARE DEUTZ-FAHR

Printre tractoarele Deutz-Fahr, vedetele sunt trei modele speciale: 6165 PowerShift Special Edition, fabricat in Germania in cea mai moderna fabrica de tractoare din Europa drept rasplata pentru buna colaborare a Grupului SDF (SameDeutzFahr) cu NHR AGROPARTNERS si modelele 7250 si 9340 Warrior cu transmisie variabila continua, care usureaza munca operatorului si contribuie la cresterea eficientei tractoarelor, corelarea turatiei motorului si a vitezei facandu-se automat, in functie de sarcina. Pentru a demonstra fiabilitatea tractoarelor Deutz Fahr, aceste modele speciale beneficiaza de garantie extinsa: 3 ani sau 3.000 ore.
Tractoarele Deutz-Fahr seria 6 reprezinta cel mai bun mix de tehnologie din clasa sa de putere. Deutz- Fahr a dezvoltat seria 6 pentru ferme mari, medii sau ferme mici, cu 12 modele variind de 156-226 CP, disponibil in doua variante de platforme, trei tipuri de transmisie (TTV, RCShift, PowerShift), doua configuratii de cabina, cu diferite niveluri de confort, precum si diverse alte optiuni. Astfel, Seria 6 permite fermierilor sa-si creeze in mod individual cel mai bun mix de tehnologie in aceasta clasa de tractoare, redefinind conceptul de configurabilitate.
Din Seriile 5 si 5G vor fi expuse tractoare utilitare special echipate pentru a face fata provocariilor atat in ferme agricole, ferme de animale, ferme mixte cat si aplicatiilor forestiere sau municipale.
Pentru  doua modele de tractoare, unul din seria 6 si unul din seria 5 vor fi expuse si anvelope inguste pentru lucrari specifice in camp.
Vom aduce si cateva tractoare inguste specializate pentru lucrari in vii si livezi. Toate tractoarele sunt dotate cu motoare Deutz cu emisii poluante reduse si consum mic de combustibil.

COMBINE DEUTZ-FAHR si PRESA DE BALOTAT FixMaster

La sectiunea combine de cereale, vedeta este noul model Deutz-Fahr 9306 TS de 395 CP, cu buncar de 10.500 l cu viteza de descarcare de 120l/sec., echipata cu un header de floarea soarelui marca Fantini pe 8 randuri, reprezentand cel mai mare model de combina de cereale pe care il comercializam conform cerintelor venite din partea fermierilor. Combinele din seriile 6000 si 7000 expuse sunt echipate cu motor Tier 4 final, cu hedere de cereale de la 6,3 m pana la 7,2 m, dotate cu scuturatori cu lagare cu rulmenti; cate un model din seriile 6000 si 2 modele din seria 7000.
Impreuna cu aceste combine vor fi expuse hedere de porumb Olimac si de floarea-soarelui Fantini. De la Olimac vom aduce si hederul de porumb cu tocator care are cutite duble si doua cutii de viteze in baie de ulei amplasate pe laterale. Acest heder cu o imbunatatire a sistemului de tocare a tulpinilor si resturilor vegetale, toaca foarte bine si marunt resturile vegetale si le distribuie uniform pe teren.
Tot de la producatorul german Deutz-Fahr vom aduce prese de balotat printre care amintim de FixMaster 119 pentru baloti cilindrici cu diametru de 1,25m, cu camera fixa si legare cu sfoara.

NHR agropartners la agriplanta_b

COMBINA DE RECOLTAT STRUGURI

Vom prezenta o combina de recoltat struguri G8.260 Elite de la firma franceza Gregoire, cu motor Deutz de 175 CP, cu capul de recoltare pendular, care asigura asezarea automata pe verticala fara a fi necesare instalatii hidraulice complicate. Cabina montata central, impreuna cu doua camere video montate una in capul de recoltare si cealalta in bena, asigura o vizibilitate perfecta asupra randului si un control eficient asupra procesului de lucru. Boabele sunt scuturate pe o banda speciala, de unde sunt transportate in bene cu ajutorul unor transportoare verticale, cu viteza corelata cu viteza de deplasare a masinii. Boabele sunt curatate de frunze si resturi vegetale cu ajutorul unor ventilatoare si a unei instalatii speciale de curatare montata deasupra benelor. Astfel, in bene ajung doar boabe curate, ciorchinii si boabele verzi sau mucegaite raman pe butuc. Are o productivitate mare, pierderi reduse, poate lucra 24 de ore din 24 si asigura o calitate excelenta a recoltei inlocuind munca a cel putin 100 de muncitori.

ÎNCĂRCĂTOARE şi TRACTOR MARCA JCB

De la firma JCB vom avea expuse mai multe incarcatoare cu brat telescopic, cel mai mare fiind modelul JCB 560-80, care ridica 6 tone la 8 m inaltime. Fiecare dintre aceste incarcatoare sunt dotate cu diverse accesorii pentru a acoperi o gama cat mai variata de cerinte. Modelul JCB 403 AG, recent intrat in portofoliu, reprezinta varianta optima pentru un incarcator articulat de dimensiuni mici, fiind disponibil in varianta cu cabina si fara cabina.
Tot de la firma JCB vom expune si tractorul Fastrac 8330, 348 CP (puterea maxima), sasiu integral cu suspensie pe ambele punti, frane externe si ABS pe fiecare roata, transmisie CVT (cu variatie continua), tractoarele JCB Fastrac fiind singurele tractoare din lume cu sasiu complet, cu suspensie pe ambele punti, si singurele  care pot rula legal in siguranta cu viteze de pana la 70 km/h. Ele sunt in egala masura capabile sa concureze cu camioanele pentru transport, dar si sa execute orice lucrare agricola. In plus se adauga forta de tractiune remarcabila, capacitatea de a lucra cu utilaje foarte mari, o cabina de top din clasa tractoarelor si folosirea unor tehnologii eficiente care asigura un consum redus de combustibil si costuri de operare reduse.

UTILAJE POETTINGER PENTRU PRELUCRAT SOLUL

De la firma Pottinger vom aduce o gama mare de utilaje pentru prelucrat solul: pluguri cu pana la 6 trupite, grape cu discuri de pana la 8m, semanatori de paioase clasice sau pentru semanat in teren semipregatit sau direct dupa aratura cu functie de fertilizare inclusa, dar si masini de adunat fanul. Semanatoarea Terrasem C6 asigura dintr-o singura trecere pregatirea patului germinativ, compactarea, semanarea si tasarea semintelor. Pe langa plasarea precisa a semintelor - datorita brazdarelor disc montate pe paralelogram si rotilor de tasare si reglare a adancimii pe fiecare rand - aceste masini asigura copierea terenului, reglarea centralizata a fortei de apasare intre 50 si 130 kg pe brazdar si au un buncar de seminte cu capacitate mare. In plus, masina este doatata cu un sistem de operare inteligent.

MAŞINI DE ERBICIDAT HARDI

Pentru efectuarea tratamentelor fitosanitare, vom expune de la firma Hardi trei masini de erbicidat tractate si una autopropulsata cu capacitate a rezervorului de pana la 3000 de litri. Masina de erbicidat autopropulsata Hardi Hellios III se afla la primele apariti in Romania. Este o masina de erbicidat cu garda la sol de 1 m, capacitate a rezervorului de 3000l avand o lungine a rampei de 28 m cu 7 sectiuni, cabina cu vizibilitate 3600. Toate aceste caracteristici fac din Hardi Hellios III o masina de erbicidat compacta si versatila fiind usor de manevrat si ergonomica.

MAŞINI ŞI UTILAJE BOGBALLE, DAL-BO, SFOGGIA
De la firma Bogballe o vom avea expuse la expozitie 4 masini de imprastiat ingrasaminte chimice, dintre care doua modele nou lansate la Agritechnica 2017 M45W Plus si M 35 Plus. Noutatea acestor masini de imprastiat ingrasaminte chimice consta in cresterea capacitatii de aruncare a ingrasamantului de pana la  650 kg/min si un nou control al sectiuni de dozare a ingrasamintului: Dual Dynamic. Toate masinile Bogballe dispun de sistem unic de împrăstiere spre centru sau spre exterior a ingrasamintelor.

Utilajele Dal-Bo de la firma din Danemarca: o tocatoare pentru resturi vegetale tip tavalug de 6 m, care se preteaza foarte bine la coceni de porumb, tulpini de floarea-soarelui, rapita, miriste de grau sau chiar ierboase, cu un consum de combustibil mult redus fata de o tocatoare obisnuita; tavalugi cu sistem de nivelare si spargerea bulgarilor care pot sa lucreze direct in aratura fara sa mai fie nevoie de o trecere cu grapa cu discuri.
Printre utilajele de la firma Einboeck care vor fi prezentate la AgriPlanta – RomAgroTec se numara un cultivator Vibrostar de 4m destinat in special solurilor usoare, medii si pietroase, o masina de plivit Aerostar Exact pentru combaterea excesiva a buruienilor si o grapa rotativa RotaryStar pentru spargerea crustelor formate din cauza ploilor abundente avand o precizie ridicata datorita sistemului ROW-GURD.

Vom aduce la AgriPlanta-RomAgroTec si semanatori de plante prasitoare cultivatoare de la firma Sfoggia. Cultivatorul Thema are 8 randuri cu echipament pentru incorporat ingrasaminte chimice: 2 buncare de 900 l din inox si distribuitor mecanic cu caneluri.  Semanatoarea Sigma 5 pentru porumb si floarea-soarelui, cu brazdare cu discuri si sistem de monitorizare a debitului de boabe pe rand.

NHR Agropartners va prezenta si o semanatoare tractata pentru plante prasitoare, Sfoggia Vento Smart pe 8 randuri, cu echipament de ingrasaminte de 4.000 de litri, echipament de distribuit pesticide microgranulate, sectii de semanare cu mecanism paralelogram, cu posibilitatea modificarii hidraulice a apasarii pe sol a fiecarei sectii, cu brazdare dublu disc si buncare de seminte de 60 de litri pe fiecare rand. Masina este pliabila in transport si se incadreaza in 2,5 m latime de transport, rotile de sprijin avand posibilitatea de a-si modifica ecartamentul in mers. Echipamentul de semanare pentru plante prasitoare poate fi demontat si inlocuit cu o semanatoare pentru paioase, marind astfel domeniul de utilizare al masinii.

ŞI MULTE ALTELE...

Vom avea utilaje si de la firma Hydrac (incarcatoare frontale care se pot monta pe tractoare), remorci de transport de la firma Brantner, remorci de transfer Guestrower, dar si remorci tehnologice Tatoma pentru amestecarea si distribuirea directa a hranei la animalele din fermele zootehnice si tocatoare de resturi vegetale de la Muething.

O alta noutate pe care o vom prezenta la stand, o reprezinta un model de statie de demineralizare si reglare a pH-ului apei pentru tratamentele fitosanitare HIDRO-AFE de la firma AGRI France Environnment. Folosind tehnologia HIDRO-AFE se reduce doza de produse fitosanitare, creste eficienta tratamentului rezultand o actiune rapida asupra culturii.

Vom fi prezenti la expozitie in cadrul demonstratiilor in camp, la sectiunea Smart farming – tractoare inteligente, unde vom prezenta tractorul DeutzFahr 7250 TTV de 237 CP cu sistem GPS AGROSKY incorporat. Sistemul permite cresterea productivitatii reducand suprapunerile cu pana la 90% chiar si in conditii nefavorabile  cum ar fi pe timp de noapte sau cand vizibilitate este redusa din cauza prafului sau a cetii.

Pentru achizitia de utilaje agricole vom avea oferte de finantare atractive incepand de la 0% avans si 0% dobanda dar si oferte promotionale valabile doar pe perioada targului.

Echipa NHR AGROPARTNERS vă aşteaptă la AgriPlanta-RomAgroTec între 17 şi 20 mai!

Vizualizat: 820 | Video Video 1 2 3 4 5 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Agricultura în pantă, o mare provocare! Iacob Boca a ales combina New Holland de la Agroconcept

Agricultura în pantă, o mare provocare! Iacob Boca a ales combina New Holland de la Agroconcept

Agricultura în pantă este o mare provocare pentru Iacob Boca. Chiar dacă îi spune Câmpia Transilvaniei, această zonă este împânzită de dealuri cu elevaţie destul de mare. De aceea are nevoie de tractoare puternice şi de utilaje mari, care să facă faţă lucrului în pantă. 

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?