Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

MUNAX a reluat KRAMER Demo Tour

Publicat: 06 iulie 2017 - 10:22
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Pe 4 iulie caravana a poposit în judeţul Olt, iar pe 5 iulie, la Peretu, în judeţul Telorman.

Acţiunea de prezentare în parametrii de lucru identici cu realitatea s-a produs în ferma Ceres administrată de inginerul agronom Petruţ Păunescu care, din păcate, a fost nevoit să plece în Austria pentru a rezolva câteva probleme urgente privind achiziţia de piese de schimb pentru utilaje.

demo-kramer-1_b

Managerul de produs, Cosmin Matei, împreună cu reprezentantul de vânzări din zonă, Marius Lazăr au ţinut loc şi de gazdă. Cele două încărcătoare telescopice produse de firma germană Kramer, Kramer KT 357 (motor Deutz de 136 cp) şi Kramer KL 10.5 (motor de 30 cp) au putut fi manevrate în condiţii de lucru.

demo-kramer-2_b

Demonstraţiile au vizat scoaterea în evidenţă a atuurilor celor 2 utilaje produse de Kramer şi distribuite de Munax. Kramer Demo Tour va continua în judeţele Călăraşi (Ceres Mel din Ciocăneşti), Brăila (Mihazam SRL din Jirlău) , Neamţ (Euro Biolat din Vulpăşeşti) apoi şi în Botoşani, Mureş, Satu Mare şi Bihor.

demo-kramer-3_b

Atât despre Kramer Demo Tour, cât şi despre ferma în care a avut loc demonstraţia o să scriem pe larg, cu detalii tehnice amănunţite, în revista Ferma.

demo-kramer-4_b

Ceres Peretu este un client fidel al celor de la Munax, dovadă că au multe utilaje achiziţionate prin ei. Semănători de păioase şi prăşitoare de la Maschio, un scarificator, trei remorci şi un sprayer autopropulsat sunt câteva dintre aceste achiziţii care mi-au sărit în obiectivul aparatului foto.

Vizualizat: 1155 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!