Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

MUNAX a reluat KRAMER Demo Tour

Publicat: 06 iulie 2017 - 10:22
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Pe 4 iulie caravana a poposit în judeţul Olt, iar pe 5 iulie, la Peretu, în judeţul Telorman.

Acţiunea de prezentare în parametrii de lucru identici cu realitatea s-a produs în ferma Ceres administrată de inginerul agronom Petruţ Păunescu care, din păcate, a fost nevoit să plece în Austria pentru a rezolva câteva probleme urgente privind achiziţia de piese de schimb pentru utilaje.

demo-kramer-1_b

Managerul de produs, Cosmin Matei, împreună cu reprezentantul de vânzări din zonă, Marius Lazăr au ţinut loc şi de gazdă. Cele două încărcătoare telescopice produse de firma germană Kramer, Kramer KT 357 (motor Deutz de 136 cp) şi Kramer KL 10.5 (motor de 30 cp) au putut fi manevrate în condiţii de lucru.

demo-kramer-2_b

Demonstraţiile au vizat scoaterea în evidenţă a atuurilor celor 2 utilaje produse de Kramer şi distribuite de Munax. Kramer Demo Tour va continua în judeţele Călăraşi (Ceres Mel din Ciocăneşti), Brăila (Mihazam SRL din Jirlău) , Neamţ (Euro Biolat din Vulpăşeşti) apoi şi în Botoşani, Mureş, Satu Mare şi Bihor.

demo-kramer-3_b

Atât despre Kramer Demo Tour, cât şi despre ferma în care a avut loc demonstraţia o să scriem pe larg, cu detalii tehnice amănunţite, în revista Ferma.

demo-kramer-4_b

Ceres Peretu este un client fidel al celor de la Munax, dovadă că au multe utilaje achiziţionate prin ei. Semănători de păioase şi prăşitoare de la Maschio, un scarificator, trei remorci şi un sprayer autopropulsat sunt câteva dintre aceste achiziţii care mi-au sărit în obiectivul aparatului foto.

Vizualizat: 1223 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Află care este tehnologia folosită pentru cultivarea tomatelor în solar de Florin Pop, în Seleuş, judeţul Arad. Fermierul cultivă cultivă legume pe două hectare (din care 60 de arii solarii) şi de peste 10 ani foloşte programul tehnologic Syngenta pentru protecţia plantelor şi combaterea dăunătorilor.

Reporter: Gheorghe Ghișe

Video: Zsolt Tamássy

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?