Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

MUNAX a câştigat premiul AGRARTECHNIK Service

Publicat: 12 februarie 2018 - 14:52
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În zilele de 11 şi 12 ianuarie a.c. a avut loc la Wurzburg, în Germania, decernarea premiilor AGRARTECHNIK Service Award 2018. Din România a participat la eveniment şi o delegaţie a MUNAX SRL, companie care a fost premiată în urma evaluării punctului de lucru din Timişoara. 

Premiul a fost înmânat reprezentanţilor companiei: Csorba Sandor - Director Departament piese şi service, Iacob Gheorghe - Director Departament vânzări utilaje şi Balogh Istvan reprezentantul punctului de lucru Munax Timişoara.
Din Europa de Est au mai fost premiate companiile Hriadel Slovacia - punct Nitra si Axial Ungaria - punct de lucru Kaposvar.

MUNAX a câştigat premiul AGRARTECHNIK Service_b

Ce reprezintă "Premiul pentru service agricultură"?
Serviciile eficiente devin din ce în ce mai mult un factor competitiv şi decisiv în industria agricolă. Pretutindeni se pune accentul pe companiile specializate în domeniul maşinilor agricole ca o interfaţă crucială între industrie şi clienţii finali. Premiul AGRARTECHNIK Service creează o competiţie între aceste companii specializate care trebuie încurajate să-şi supună „conceptul de service” unui test desfăşurat de către un juriu independent de producători de utilaje agricole. Astfel, o listă de verificare cu aproximativ 400 de întrebări despre toate activităţile companiei serveşte drept ghid pentru o analiză cuprinzătoare. Toate documentele sunt apoi evaluate de către juriu.
În final, fiecare participant are de câştigat, deoarece oricine poate folosi această ocazie ca bază pentru o analiză ce poate servi la dezvoltarea ulterioară a companiei. Mai ales că, în prezent, service-ul se extinde către toate departamentele unei companii specializate. Prin urmare, chestionarul adresat de către juriu companiilor include nu numai întrebări despre activitatea de service şi piese de schimb, dar şi despre celelalte servicii pentru clienţi, respectiv ofertarea şi vânzarea. De asemenea, activităţile de marketing, precum şi celelalte aspecte ale afacerii sunt la fel de importante ca şi prezentarea externă a companiei şi a angajaţilor.
Premiul de service AGRARTECHNIK oferă astfel un impuls important industriei şi este, în acelaşi timp, un punct de referinţă independent de producători pentru evaluarea serviciilor furnizate de companiile specializate în vânzarea de utilaje agricole. De altfel, acest lucru se aplică şi dincolo de graniţele Germaniei, companii din numeroase ţări europene participând în mod regulat la concurs. De-a lungul anilor, numărul de participanţi a crescut continuu. Premiul din 2006 (pentru anul calendaristic 2005) a fost câştigat de companiile Roher (Wieselburg, Austria) şi Studer (Lyssach, Elveţia). Ulterior, în cadrul concursului au fost incluse şi companii din Olanda, Austria, Slovacia, Ungaria şi România. Această abordare internaţională a dat „Premiului pentru service” o dimensiune europeană. Numărul total al participanţilor este, în medie, cu mult peste 120 de companii specializate.
Juriul este alcătuit dintr-o echipă experimentată formată din Franz-Josef Borgmann (preşedinte de onoare al Asociaţiei Federale de Inginerie Agricolă), John Hädicke şi Frederik Masur, ambii editori ai publicaţiei AGRARTECHNIK, una dintre cele mai importante reviste din domeniul industriei agricole şi echipamentelor agricole şi de construcţii, fiind pe piaţă de peste 90 de ani.

MUNAX SRL activează în România din anul 2003 ca filială a firmei Axial KFT din Ungaria. Are o reţea de 12 puncte de lucru şi peste o sută de angajaţi. Munax este reprezentant unic al unor branduri de prestigiu: Landini, Krone, Kramer, Berthoud, Framest etc. şi vine în sprijinul partenerilor cu o paletă diversificată de utilaje agricole noi, second-hand din import şi piese de schimb pentru maşini agricole, precum şi cu service de calitate.

Un articol publicat în revista Ferma nr. 2/207 (ediţia 1-14 februarie 2018)

Vizualizat: 802 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?