Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Milioane de euro investiţi în dotarea tehnică. Ce l-a determinat pe Alex Degianski să aleagă IPSO!

Publicat: 19 noiembrie 2021 - 18:23
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Fan declarat John Deere, tânărul fermier din judeţul Timiş ştie că serviciile post-vânzare sunt la fel de importante ca şi valoarea produsului achiziţionat. Cea mai recentă investiţie pe care a făcut-o Alex Degianski pare să-i susţină toate argumentele.

Alexander Degianski si tractorul John Deere 9520 RX pe senile_b

Exponent al noii generaţii de fermieri, implicat activ în activităţi de lobby la nivel naţional şi internaţional, Alexander Degianski este unul dintre beneficiarii direcţi ai serviciilor IPSO. În calitate de administrator la Forest and Biomass România, societate care exploatează 10.000 hectare de teren în judeţul Timiş (jumătate din suprafaţă fiind teren arabil), acesta a investit milioane de euro în dotarea cu maşini şi echipamente agricole. Iar una dintre mărcile sale preferate este John Deere, brand al cărui importator exclusiv pentru piaţa românească este chiar IPSO Agricultură.

 

Strategia fermierului


„În fiecare an investim între 400 şi 500 mii de euro în tehnică agricolă nouă. Colaborez cu IPSO de foarte mulţi ani, pentru că vrem să colaborăm doar cu furnizori de utilaje, de piese de schimb şi de servicii de mentenanţă serioşi şi capabili să ne livreze tot ce avem noi nevoie în timp util. Pentru că, aşa cum spun americanii, «time is money» (timpul înseamnă bani - n.r.) şi nu ne permitem să pierdem prea mult timp în perioadele de vârf”, argumentează tânărul bănăţean.

tractorul John Deere + implement Kuhn_b

 

Flotă de tractoare monobrand


Ataşamentul lui Alex faţă de brandul John Deere este unul cât se poate de asumat. În cele din urmă, calitatea produselor şi serviciile post-vânzare l-au convins să facă această alegere cu ani în urmă. Din cele 13 tractoare pe care se bazează, nouă poartă sigla gigantului american, toate achiziţionate de la IPSO. Fără a le contabiliza şi pe cele două care urmează să ajungă în ferma sa cât de curând, modelul 8R de 280 şi, respectiv, 410 cai putere. Aceste tractoare, spune el, vor fi destinate semănatului, transportului şi pentru lucrările grele din fermă. „Îmi doresc în continuare să merg pe principiul uniformităţii gamei de utilaje oferite de un singur producător, atât pentru confortul operatorilor, care sunt deja obişnuiţi cu marca John Deere, cât şi pentru a ne uşura viaţa din punct de vedere logistic şi, nu în ultimul rând, pentru că suntem mulţumiţi de calitatea acestor produse şi a serviciilor post-vânzare. Avem şi o combină John Deere, cumpărată tot de nouă prin intermediul IPSO. Este cea mai bună combină pe care am folosit-o la recoltatul porumbului şi al rapiţei. S780 este combina mea favorită!”, a ţinut să precizeze inginerul agronom.

 _Alexander Degianski in tractorul John Deere_b

"Dacă procesul de achiziţie a unui produs îl putem compara cu o lună de miere, în care toată lumea îţi prezintă doar avantajele şi îţi explică cât de bine performează acel utilaj, adevăratul test începe abia după ce apar primele probleme"

ALEXANDER DEGIANSKI

Tânăr fermier din judeţul Timiş

IPSO Agricultură nu este doar furnizor de utilaje. Vezi AICI ce alte atuuri ţin compania în topul preferinţelor fermierilor?

Vizualizat: 3266 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Costel Vînătoru: ”Cultura plantelor nu e o meserie. Este o MISIUNE!” | podcast agroSTORY #12

Costel Vînătoru: ”Cultura plantelor nu e o meserie. Este o MISIUNE!” | podcast agroSTORY #12

Este convins că destinul în viață i-a fost hărăzit de mic, încă din momentul în care a primit Sfânta Taină a Botezului. Toate deciziile au urmat aproape firesc, transformând copilul născut și crescut în zona de munte a Buzăului, într-unul dintre cei mai de seamă specialiști în legumicultură pe care îi are România, fiind de peste 36 de ani angrenat în activitatea de cercetare horticolă.

Este Costel Vînătoru, directorul Băncii de Gene şi Resurse Vegetale Buzău și ne împărtășește la #agroSTORY bucuria, dar și greutățile inerente ale pașilor făcuți în viață pentru a se împlini profesional și spiritual. Totul în jurul plantelor!

Vrei să afli toată povestea? Urmărește integral podcastul #agroSTORY: VINERI, 17 martie 2023, de la ora 19.00, pe canalul de youtube “revista Ferma”!

Cu Nicoleta Dragomir și Costel Vînătoru la o discuţie ALTFEL despre AGRICULTURĂ, PLANTE şi VIAŢĂ!

Mulțumim sponsorului BUSINESS AGRO CONSULTING din Girov, jud. Neamț!

Ionuț Cioranu și-a început studiile cu... Dreptul! Apoi a fugit la Zootehnie! | agroSTORY #11 Elena Mateescu ține pasul cu vremea! Ce vești aduce pentru fermierii români? | podcast agroSTORY #10 Mădălina și Raul, tinerii care au adus dronele agricole din viitor, în prezent! | agroSTORY #9
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?