Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Microgranulatorul APV

Publicat: 12 martie 2017 - 15:23
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Cu toţii ne-am dori să avem un utilaj agricol care să ne fie util în diferite situaţii. Oare este posibil acest lucru? Răspunsul este cu siguranţă DA, dacă luăm în considerare utilajul APV PS 120 M1MG.

APV România este sucursala firmei APV Technische Produkte GmbH, companie care a reuşit în doar 20 de ani de existenţă să fie un producător de nivel mondial al distribuitoarelor şi semănătorilor pneumatice de mare precizie şi, nu în ultimul rând, un lider pe piaţa europeană a utilajelor specializate pentru întreţinerea, curăţarea şi supraînsămânţarea pajiştilor.
Putem spune că firma APV este prezentă pe toate continentele, fiind tot mai apreciată la nivel mondial, succes care ne-a determinat să producem în fabrica din Austria tehnică de împrăştiere şi semănători pneumatice pentru cele mai renumite mărci de utilaje agricole. Astfel, 85 la sută din producţia noastră este destinată exportului, cea mai mare piaţă fiind, evident, Europa, însă o cerere tot mai mare vine dinspre America, Australia, Canada, Noua Zeelandă, Rusia şi chiar Iran.

APV_b

APV-PS 120 M1MG - utilaj multifuncţional
Utilajul APV-PS 120 M1MG poate fi utilizat ca microgranulator performant montat pe semănătorile de prăşitoare şi de păioase, el distribuind uniform, cu precizie şi ultralocalizat fertilizantul microgranulat. Cu un volum al buncărului de 120 litri şi o masă proprie de doar 45 kg, microgranulatorul APV este ideal pentru a fi montat pe aproape orice tip de semănătoare de culturi prăşitoare, pe 6, 8 sau 12 rânduri. Prin intermediul modulului de comandă electric 5.2, procesul de distribuţie a fertilizantului microgranulat se poate monitoriza şi regla chiar de pe scaunul şoferului. De asemenea, veţi avea tot timpul afişate pe display-ul modulului de comandă 5.2 toate setările legate de turaţia dozatorului, viteza de deplasare şi cantitatea de microgranulat distribuită la hectar.
Prin ataşarea unui senzor de viteză, fie că este vorba de un senzor de roată, senzor de radar, senzor GPS sau chiar un cablu cu 7-pini (toate variantele sunt accesorii opţionale), veţi avea o independenţă totală faţă de viteza de deplasare, astfel că dozatorul microgranulatorului va distribui o cantitate mai mare sau mai mică de microgranulat, în funcţie de viteza de deplasare. Modulul de comandă vă mai oferă şi informaţii privind numărul de ore şi numărul de hectare lucrate.

Semănat de precizie pentru diverse categorii de seminţe
Cu ajutorul unui chit de ajustare, vă puteţi transforma microgranulatorul într-o semănătoare pneumatică de mare precizie, putând astfel folosi utilajul APV-PS 120 M1MG pentru culturi verzi (în vederea Zonei de Interes Ecologic). Astfel veţi putea semăna cu precizie culturi precum rapiţă, muştar, dar şi amestecuri de seminţe.
Utilitatea acestui utilaj nu se opreşte aici: dozatorul poate fi schimbat oricând pentru a semăna cu cea mai mare precizie culturi intercalate, amestecuri de trifoi sau chiar alte tipuri de seminţe mai mari.
Dacă aveţi în exploatare păşuni şi pajişti, puteţi ataşa semănătoarea PS 120 M1 pe orice ţesală, cu sau fără tăvălug, executând astfel supraînsămânţări pe pajişti.
In acest articol am evidenţiat faptul că utilajul APV-PS 120 M1MG înglobează tehnica de ultimă generaţie a distribuţiei şi însămânţării, în condiţiile în care aveţi deja în dotare utilaje performante pentru prelucrarea solului şi semănat. Puteţi astfel să adaptaţi tehnica noastră pe un utilaj existent, fără a fi nevoie să cheltuiţi bani în plus pentru achiziţii suplimentare de utilaje.

Utilaje cu un buncăr mai mare
Oferta noastră nu se opreşte aici. Firma APV vă pune la dispoziţie microgranulatoare şi semănători pneumatice cu un volum mai mare al buncărului, şi anume:
• PS 200 M1MG - cu un volum al buncărului de 200 litri (suflantă electrică cu 8/16 ieşiri);
• PS 300 M1 - cu buncăr de 300 l (suflantă electrică cu 8/16 ieşiri);
• PS 500 M1- cu buncăr de 500 l (suflantă electrică cu 8/16 ieşiri);
• PS 800 M1MG - cu buncăr de 800 l (doar în varianta hidraulică, 16/32 ieşiri).

Material oferit de APV ROMÂNIA


CONTACT
Pentru informaţii suplimentare, puteţi contacta reprezentanţii noştri zonali:
Ing. Lucian Lazea - Director de vânzări România Nord-Vest
Tel. 0736-662113, e-mail: lucian.lazea@apv-romania.ro
Alexandru Rădulescu - Director de Vânzări România Sud-Est
Tel. 0724-035588, e-mail: alexandru.radulescu@apv-romania.ro

 

 

Articol publicat in revista Ferma nr. 4 (187) din 1-15 martie 2017

Vizualizat: 775 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?