Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

MEWI la AgriPlanta 2019

Publicat: 15 mai 2019 - 20:39
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Anul acesta, la standul MEWI de la cel mai important târg de agricultură din România, AgriPlanta - RomAgroTec, fermierii care ne vor vizita vor putea (re)întâlni produse deja consacrate, dar şi cele mai recente inovatii din domeniul agricol, maşini şi utilaje perfect adaptate pentru nevoile fiecărei ferme, indiferent de specificul sau mărimea ei.

MEWI la AgriPlanta 2019_b

Şi pentru că tehnica de vârf înseamnă eficienţă, un subiect despre care vom discuta cu plăcere este cum şi în ce moduri tractoarele, semănătorile, combinele, aparatele sau maşinile de erbicidat pot atinge performanţa pentru care au fost proiectate, realizând totodată economii însemnate.
Fendt „Full Line” - pentru toate lucrările din fermă. Conceptul „Full Line” al renumitului producător german Fendt va prinde contur pe câmpurile de la Fundulea. Prin programul de extindere a portofoliului, Fendt oferă fermierilor posibilitatea de a realiza orice tip de lucrare agricolă cu maşini şi utilaje produse sub propria marcă, special gândite pentru a se completa şi a contribui la creşterea nivelului de performanţă.
Astfel, la standul MEWI de la AgriPlanta, fermierii vor putea vedea binecunoscutele tractoare din seriile 300, 700, 800, 900, 1000 Vario şi şenilatul 1165 MT, recunoscute mondial pentru economia de carburant pe care o realizează. În plus, la seria 1000 Vario, sistemul VarioGrip pentru reglarea presiunii în anvelope contribuie la o şi mai bună eficientizare a consumului de combustibil.
În expoziţie va fi prezent, de asemenea, tractorul ”specializat” Fendt 211 F Vario, care poate fi utilizat atât în viticultură, cât şi în pomicultură.
Acestora li se alătură o cositoare cu discuri Fendt Slicer şi o greblă de adunat fânul Fendt Former, două utilaje care se potrivesc perfect cu tractorul din seria 300.
Continuând seria de produse, fermierii care ne vor vizita standul vor putea vedea Fendt Rogator 635, maşina de erbicidat autopropulsată care impresionează prin nivelul ridicat de precizie şi importantele economii de substanţe chimice.
Lista va fi completată de combinele Fendt, care au un consum redus, separare eficientă, pierderi minime, ergonomie în cabină. Şi multe altele. Mai puţin efort, recoltă mai mare.
Alături de Fendt 6335 C, deja cunoscută celor din domeniul agricol, vizitatorii vor putea vedea la standul nostru mult aşteptata combină Fendt Ideal 8. Creată în jurul a două concepte, eficienţă şi simplitate, combina este soluţia ideală pentru marile exploataţii agricole, unde culturile se întind pe sute sau chiar mii de hectare. Fiecare ansamblu al combinei Ideal este proiectat pentru a oferi rezultate perfecte, eficienţă şi fiabilitate maxime.
Horsch - Performanţă şi precizie demonstrate. Din expoziţie vor face parte atât utilaje binecunoscute fermierilor români, cât şi versiuni noi ale acestora. De la producătorul german Horsch, compania germană pe care o reprezentăm în România, vor fi prezente Horsch Tiger 3 MT - cultivatorul cel mai apreciat de clienţii noştri, ce pătrunde în sol până la 35 cm, precum şi Horsch Joker 12 RT, discul scurt rabatabil hidraulic, cu o lăţime de lucru de 12 m şi discuri crenelate dispuse pe 2 rânduri.
Fermierii vor putea vedea şi mult apreciata semănătoare Horsch Pronto 6 DC, alături de Horsch Serto 10 SC. Cu o lăţime de lucru de 10 metri, un model inspirat de cel mai cunoscut produs Horsch - semănătoarea de păioase Pronto DC, şi „reinventat” pentru a putea termina repede însămânţatul, în condiţiile în care timpii optimi pentru aceasta sunt tot mai scurţi. Semănătorile Horsch sunt cunoscute pentru semănatul cu maximă precizie, graţie sistemului complet automat SectionControl, exact la distanţele dorite, plasate exact acolo unde trebuie. În consecinţă, se realizează importante economii de seminţe.
Din expoziţie va face parte şi remorca autodescărcătoare Horsch Titan 34 UW. Conform revistei Profi, datorită îmbunătăţirilor pe care le aduce în proceduri şi logistică, fermele mari îşi pot mări productivitatea recoltării cu până la 40%.
Valtra - perfomanţă obţinută cu uşurinţă. De la producătorul finlandez Valtra, pe care îl reprezentăm exclusiv în România, vor fi prezente tractoare din toate seriile - A (75-130 CP), N (115-201 CP), T (170-271 CP) şi S (290-405 CP). Caracteristicile care definesc aceste tractoare sunt fiabilitatea, robusteţea, adaptabilitatea, designul minimalist, specific Nordului şi cele mai mici costuri de întreţinere şi exploatare.
La modelul Valtra S 294 fermierii vor putea admira una dintre cele mai apreciate şi multi-premiate inovaţii ale producătorului, cotiera SmartTouch, care înglobează tehnologiile pentru agricultura de precizie şi contribuie la creşterea productivităţii oricărei combinaţii tractor-utilaj ataşat.
Deşi lista tractoarelor şi a utilajelor pe care le vom prezenta este mult mai lungă, nu le-am amintit aici, pentru a lăsa fermierii să le descopere la standul nostru, unde, cu siguranţă, fiecare va găsi exact acel echipament de care are nevoie în ferma sa.

Text şi foto: www.mewi.ro


Un articol publicat în revista Ferma nr. 8/235 (ediţia 1-14 mai 2019)

Vizualizat: 515 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Dupa două campanii de recoltat cu combina John Deere S770i cu heder de tip vario de 9 metri rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor. „Am recoltat într-o singură zi peste 230 de tone, în condiţiile în care oricum s-a ieşit târziu în câmp. Cu această combină poţi recolta fără probleme 35 de hectare într-o zi. Şi în condiţiile noastre de lucru, că intrăm la recoltat la ora 11-12 şi terminăm la 9 seara. Pentru că noi suntem producători de sămânţă şi trebuie să avem umiditatea corectă, să curăţăm foarte bine combina, şi nu doar de la o cultură la alta, chiar şi între diferite soiuri de grâu” - Willy Tavares

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?