Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Mecanica Ceahlău 2019 - cel mai mare portofoliu de produse proprii

Publicat: 23 mai 2019 - 14:19
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Mecanica Ceahlău, producătorul român cu cea mai puternică tradiţie pe piaţa locală de echipamente agricole, deţine, în 2019, cel mai extins portofoliu de produse din istoria companiei şi devine o opţiune tot mai frecventă pentru agricultorii români, indiferent de categoria de fermă pe care o deţin.

Dintre produsele cel mai recent adăugate în portofoliu, fac parte:

Mecanica Ceahlău 2019Click pe poza pentru galerie!
• Grapa cu discuri independente şi lăţime de lucru de 5 m - MAGNUM 5. Echipamentul a fost dezvoltat pentru a oferi fermierilor alternativa unei lăţimi de lucru mai mari decât cele existente deja (de 3 şi 4 m). Noul model este tractat, nu purtat, ceea ce îl face foarte uşor de transportat de pe o solă pe alta, şi are lăţimea de transport de 2,5 m, permiţând rabatarea.
• Combinatorul VM 4.2, cu lăţimea de lucru de 4,2 m, se adaugă combinatorului VM 6, cu lăţimea de 6 m, şi modelului VM 321, cu lăţimea de 3,2 m. Echipamentul are o lăţime intermediară între cele două modele existente deja, precum şi tăvălugi cu bare zimţate.
• Plugurile CERES, cu mai multe dimensiuni de cadru şi număr de trupiţe de la 2 la 6, reprezintă o gamă complet nouă. Echipamentele din această gamă au o calitate ridicată, iar prinderea componentelor este realizată fără sudură. Pot fi utilizate cu succes în asocierea cu o gamă complexă de puteri ale tractoarelor.
• Scarificatoarele uşoare HADES cu 5 organe active şi 2,5 m lăţime de lucru, respectiv cu 7 organe active şi 3 m lăţime de lucru. Lansarea lor reprezintă o premieră şi vine în completarea gamei de scarificatoare grele MAS, de 2,5 m şi 5 organe active şi de 3,5 m şi 7 organe active, pe care Mecanica Ceahlău o avea în portofoliu.
Scarificatoarele uşoare HADES fac parte din gama de echipamente pretabile pentru o categorie variată de puteri ale tractoarelor, organele active sunt interschimbabile şi permit exploatarea până la un grad de uzură ridicat al organelor active, dispun de 2 rânduri de tăvălugi cu colţi agresivi, necesari pentru o afânare mai bună a solului.
• Combinatorul SOLARIS 6 are o lăţime de lucru de 6 metri, fiind destinat tractoarelor cu puterea între 180 şi 230 CP, şi este varianta cu cea mai mare capacitate dezvoltată până acum, fiind lansată pe piaţa după ce, anterior, în aceeaşi gamă au fost dezvoltate modele cu lăţime de lucru de 3, 4 şi 5 m. Capacitatea mare de prelucrare a suprafeţei terenului printr-o singură trecere, de care dispune Solaris 6, reduce numărul de treceri necesare pentru a prelucra întreaga suprafaţă de teren şi scade timpul necesar realizării acestui tip de lucrare.

Mecanica Ceahlău 2019_b

Resurse, energie şi creativitate românească
“Mecanica Ceahlău s-a concentrat, în ultimii patru ani, pe completarea gamelor proprii şi pe extinderea portofoliului. Am investit resurse, energie şi creativitate românească, astfel încât să devenim o opţiune tot mai relevantă pentru fermierii din România. Portofoliul Mecanica Ceahlău din 2019 este adaptat nevoilor şi provocărilor pe care le au aceştia la nivel de capabilităţi tehnice şi rezultate în teren, accesibilitate, partea de service suport, inclusiv facilitarea finanţării la achiziţie.
Motivele pricipale pentru care agricultorii se îndreaptă tot mai des către noi este diversitatea echipamentelor Mecanica Ceahlău şi faptul că înţelegem exigenţele de calitate, dar şi nevoia unui raport înalt de eficienţă în teren, într-un buget optimizat”, spune Sorin Molesag, directorul general al companiei.

Text şi foto: Mecanica Ceahlău

Mecanica Ceahlău 2019_b


CONCEPT 100% ROMÂNESC
După ce portofoliul Mecanica Ceahlău a fost completat, în ultimii trei ani, cu peste 20 de modele de echipamente produse sub brand propriu - pluguri, scarificatoare uşoare, grape cu discuri independente, combinatoare, semănători şi prăşitori - compania a ajuns, în 2019, la cel mai bogat portofoliu propriu, toate în concept 100% românesc şi în producţie la fabrica de la Piatra Neamţ.
Ca urmare a dezvoltării unui portofoliu extins, Mecanica Ceahlău se adresează, în 2019, unei categorii extinse de fermieri. Aceştia au oportunitatea de a vedea echipamentele producătorului român şi showroom-urile companiei, deschise la Timişoara, Piatra Neamţ şi Cluj (Bonţida).
De asemenea, Mecanica Ceahlău a dat startul participării la târgurile 2019 cu Agraria (Cluj), unde vizitatorii au avut ocazia de a vedea ultimele noutăţi şi de a beneficia de promoţii foarte avantajoase pe toată perioada târgului. Între timp, compania se pregăteşte şi de târgul AgriPlanta (Fundulea), cel mai important eveniment de profil din sud-estul ţării.

Solaris 6_b


Un articol publicat în revista Ferma nr. 8/235 (ediţia 1-14 mai 2019)

Vizualizat: 407 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?