Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Massey Ferguson prezintă 7 noi utilaje inteligente şi soluţii digitale la evenimentul online „Born to Farm”

Publicat: 06 septembrie 2021 - 11:43
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Massey Ferguson, un brand global AGCO, salută mulţimea la evenimentul “Born to Farm“, o sărbătoare a agriculturii digitale cu cei născuţi pentru a fi fermieri din întreaga lume. O zi foarte specială pentru Massey Ferguson, deoarece introducem 7 noi utilaje inteligente şi soluţii digitale care au fost dezvoltate şi construite cu şi pentru fermieri.

„Massey Ferguson a fost întotdeauna o companie pasionată pentru afacerile de familie, cum ar fi fermierii şi distribuitorii”, a declarat Thierry Lhotte, vicepreşedinte şi director general al Massey Ferguson Europa şi Orientul Mijlociu.

„În comparaţie cu multe alte profesii „ Born to Farm ” are o semnificaţie puternică pentru industria noastră: deoarece contribuim la producerea de alimente durabile şi de înaltă calitate pentru o populaţie în creştere”, adaugă Thierry Lhotte.

MF_5S_125_WITH_DISK_MOWER_WORKING_BEZU_0521_03 (1)_b

Aceste noi utilaje inteligente şi soluţii digitale de la Massey Ferguson au fost prezentate la evenimentul „Born to Farm”:

 • Noul MF 6S - compact, uşor şi manevrabil - cel mai bun tractor cu 4 cilindri de la 135 la 200 CP cu EPM - consultaţi comunicatul de presă corespunzător
 • Noul MF 7S - stabil, puternic şi fiabil - toată puterea unui tractor cu 6 cilindri de la 155 la 220 CP cu EPM - vezi comunicatul de presă corespunzător
 • Noul MF 8S - acum cu până la 305 CP şi noua transmisie Dyna-VT, pentru un raport optim putere-greutate - vezi comunicatul de presă corespunzător
 • Noul manipulator telescopic seria MF TH - precizie, ergonomie, confort - a fost prezentat pe 21 iunie 2021
 • Noua funcţie MF E-Loader - o nouă funcţie de încărcare automată care contribuie la creşterea eficienţei, productivităţii şi siguranţei - vezi comunicatul de presă corespunzător

Sustenabilitatea în agricultură prin:

  • MF Connect şi noul centru de informaţii MF
  • Noile pachete de agricultură de precizie şi agricultură digitală, care protejează mediul şi cresc productivitate

 

Prima abordare a fermierilor globali ai Massey Ferguson

 

MF_6S_180_WITH_CEREAL_BUCKET_WORKING_BEZU_0521_09 (1)_b

Fermierii ne spun în continuare că vor să experimenteze o experienţă foarte personală cu noi: utilaje şi soluţii digitale care să răspundă nevoilor lor individuale, doresc o relaţie strânsă cu partenerul lor de vânzări şi preferă accesul direct la marcă şi, nu în ultimul rând, vor inovaţii şi tehnologii pragmatice care vă fac munca la fermă mai uşoară şi mai profitabilă.

"Fermierii sunt în centrul a tot ceea ce facem, dar toţi fermierii sunt diferiţi. Toate fermele au nevoi diferite şi, prin urmare, au nevoie de produse şi servicii care sunt adaptate la ferma lor", a declarat Francesco Murro, vicepreşedinte, Massey Ferguson Global Marketing, Sales Enablement & Parteneriate de produse

„Datorită abordării globale a noilor utilaje inteligente şi soluţii digitale, folosim baza noastră largă, diversă şi globală de clienţi, ceea ce ne-a permis să includem toate cerinţele clienţilor în proiectele noastre încă de la început, păstrând întotdeauna tendinţele pe termen lung, precum Agricultura 4.0, europeanul ţinând cont de acordul verde şi durabilitatea în industria noastră ", a adăugat Murro.


Utilizarea gamei globale de utilaje şi soluţii digitale Massey Ferguson

 

Cu aceste noi lansări, Massey Ferguson îşi îndeplineşte promisiunea unei ofensive masive pe linie completă iniţiată ca parte a planului MF GT5 (Growing Together 5) în 2017.
"Gama complet nouă, simplă şi fiabilă Massey Ferguson de utilaje durabile şi inteligente este acum o realitate. 90% din întreaga noastră linie de produse va fi reînnoită până la sfârşitul acestui an", a spus Thierry Lhotte.

Această ofensivă include:

O gamă complet întinerită de tractoare de la 35 la 405 CP: S pentru specificaţii ridicate şi M pentru specificaţii medii oferă fermierilor exact ceea ce au nevoie

Acum extindem gama noastră de utilaje şi introducem noile stivuitoare telescopice agricole confortabile şi chiar mai productive MF TH

Oferim gama noastră completă de cositoare, greble, strunguri, presă de balotat şi ambalaje pentru producţia de furaje de înaltă calitate pentru fermele de lapte, prelucrare şi arabile

 Touchscreen implement selection_b


Sustenabilitate: utilizarea tehnologiilor pragmatice pentru a optimiza impactul asupra mediului în companii

 

În zilele noastre, consumatorii nu mai sunt doar atenţi la preţ, ci doresc mai multă transparenţă cu privire la originea şi producţia alimentelor lor. Aceştia solicită în mod repetat noi metode de producţie durabile, bunăstarea animalelor, economii de resurse şi utilizarea redusă a pesticidelor şi a îngrăşămintelor de la fermieri. Fermierii trebuie să arate că fac parte din soluţie atunci când vine vorba de practici durabile de care consumatorii sunt atenţi. Este, de asemenea, despre faptul că sunt mult mai progresivi decât cred oamenii şi, ca parte a AGCO, Massey Ferguson se angajează să le ofere soluţii pragmatice.

Conceptul general de durabilitate este discutat foarte larg în aceste zile şi face parte din aşteptările clienţilor noştri. „Noua eră” a MF nu se referă doar la utilaje şi la modul în care aceste maşini au un impact mai mic asupra mediului, ci şi la ceea ce se întâmplă în jurul acestora - soluţii care îi ajută pe fermieri să îşi dezvolte fermele în mod durabil, să maximizeze timpul de funcţionare şi să reducă costul total de proprietate . Atelierele noastre de voce a clienţilor au arătat că fermierii sunt foarte interesaţi de conectivitate şi agricultură de precizie, deoarece le permite să utilizeze mai puţine resurse, să îşi crească randamentele şi să maximizeze timpul de funcţionare al flotei. În acelaşi timp, trebuie să demonstreze că îşi reduc impactul asupra mediului pentru a satisface cerinţele clienţilor lor.


Sistemul de telemetrie MF Connect susţine fermierii şi proprietarii de flote cu fiabilitate simplă. Acest sistem predictiv face agricultura mult mai convenabilă şi mai eficientă prin maximizarea timpului de funcţionare. MF Connect transferă datele maşinii fără probleme printr-un cloud securizat către computer sau smartphone, astfel încât fermierul să fie informat despre locaţia maşinii, consumul de combustibil şi starea maşinii. Acest lucru sprijină procesul decizional. MF Connect este disponibil pentru toate tractoarele MF cu 6 cilindri şi pentru combine agricole MF IDEAL, cu un abonament de 5 ani ca standard şi opţional pentru toate celelalte tractoare şi combine agricole compatibile.

MF_7S_190_STATIC_&_DETAILS_BEZU_0521_13 (1)_b


Dacă fermierii îşi dau consimţământul, datele pot fi trimise şi noului nostru centru de informaţii MF din Beauvais, unde echipa noastră de service tehnic şi distribuitorii locali MF pot identifica posibile sfaturi de service sau reparaţii înainte de apariţia unor probleme majore.
Dacă extindeţi acest lucru la întreţinerea predictivă, acesta va face în mod clar o diferenţă şi flotele de maşini pot fi utilizate mai eficient, de ex. B. prin gestionarea de la distanţă a serviciului şi disponibilitatea pieselor de schimb. În plus, programul nostru MF Always Running, disponibil pe 8 pieţe europene cu 1000 de tractoare gata de utilizare, oferă clienţilor MF o maşină de înlocuire în cazul în care au nevoie urgentă de a continua şi finaliza lucrările.

Pachete noi pentru agricultură de precizie şi digitalizare pentru a sprijini procesele durabile. Massey Ferguson este mândru să vă prezinte noile sale soluţii pragmatice de agricultură de precizie, cum ar fi MF Guide, MF Section şi MF Variable Rate Control, cu linia de contur uşor de setat sau contur şi editarea hărţilor de prescripţie, toate datorită unei noi interfeţe uşor de utilizat , parte a noilor terminale Datatronic 5 şi Fieldstar 5 sunt.

Aceasta înseamnă că suprapunerile pot fi reduse cu 3% până la 10% într-un mod natural, ceea ce înseamnă: consum mai mic de combustibil, mai puţin timp şi mai puţină oboseală - în timp ce vă puteţi concentra asupra elementelor esenţiale atunci când lucraţi pe teren. La Swiss Future Farm din Elveţia, am efectuat teste pe teren pe 100 de hectare şi am realizat economii anuale de aproximativ 5.000 EUR prin utilizarea sistemului de ghidare a căilor şi a secţiunii MF Control pentru semănat, cultivarea solului, aplicarea îngrăşămintelor, protecţia plantelor şi recoltarea.

 


MF Task Doc facilitează documentarea practicilor operaţionale durabile şi schimbul de date

 

Cu TaskDoc Pro, toate datele de lucru sunt transmise fără fir de la maşină la sistemul FMIS al fermei şi către partenerii de încredere ai fermierului prin cloudul securizat Agrirouter. Acest lucru permite gestionarea flotelor multi-brand şi oferă fermierilor acces la parteneri selectaţi la momentul potrivit, cum ar fi B. contractorul, astfel încât deciziile să poată fi luate pe baza datelor pentru a optimiza eficienţa şi randamentul. Acest lucru permite, printre altele, lucrul cu hărţile aplicaţiilor, optimizarea proceselor de producţie şi creşterea randamentelor.

„Fermierii şi contractanţii ar trebui să ştie că o mare parte din aceste soluţii inteligente de agricultură şi digitale sunt disponibile la distanţă ca parte a pachetelor eficiente din punct de vedere al costurilor, crescând precizia şi reducând costurile de operare şi permiţându-le să aleagă exact soluţia care se potriveşte lor are nevoie ", spune Jérôme Aubrion, senior manager, linii de produse, lider marketing Massey Ferguson Europa şi Orientul Mijlociu.

 MF8S_285_MF2270XD_Working_FR_0520-1392 (1)_b


Pachetul MF pentru agricultura de precizie include:

 • Ghidul MF
 • Asistent MF Waylines
 • Secţiunea MF şi controlul ratei variabile cu 24 de secţiuni

Pachetul MF de precizie şi agricultură digitală oferă, de asemenea:

 • Măriţi la 36 de secţiuni
 • Capacitatea de a vă conecta la orice FMIS preferat utilizând TaskDoc Pro şi Agrirouter

 

„Aceste inovaţii pragmatice - cum ar fi agricultura de precizie, centrul de informaţii MF şi schimbul sigur de date - sunt paşi importanţi pe drumul nostru de a oferi maşini inteligente şi soluţii digitale pentru a îmbunătăţi productivitatea operaţională, eficienţa şi creşterea durabilă a fermelor”, a spus Thierry Lhotte .

„Este vorba de a oferi mai multor fermieri din întreaga lume acces la utilaje inteligente şi de a le face uşor de utilizat. Noile noastre utilaje şi soluţiile digitale sunt simple, fiabile şi oferă cea mai bună valoare fermierilor.
Acest lucru este susţinut de o serie de caracteristici de proiectare „fermierii mai întâi”, împreună cu un ecosistem digital sigur care oferă o gamă de servicii pentru a furniza date acţionabile şi predictive pe care fiecare fermă le poate utiliza pentru a lua decizii mai bune: 100% disponibilitatea utilajului, costuri de operare reduse şi rentabilitate durabilă, cu un impact mai mic asupra mediului ", conchide domnul Lhotte.

Vizualizat: 1116 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina

Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina

Emanuel Miclăuş, la vârsta de 14 ani, se bucură de cei doi berbeci şi cele 63 de oi de Brează de care are mare grijă.

”De la şapte ani mă ocup de animale, de agricultură, de tot. Toamna le ţinem aici la Haţeg, la fratele meu.Pe timp de iarnă, primăvara şi vara le avem acasă sau la munte. Nu e chiar aşa de greu. Dimineaţa mă trezesc, mă duc la şcoală, vin după-amiaza şi le fac curăţenie, le dau apă, merg cu ele pe câmp, apoi învăţ. Vreau să mă fac medic veterinar, să urmez Facultatea de Medicină”, ne-a mărturisit Emanuel Miclăuş.


Caracteristici si recomandari pentru hibrizii Pioneer Deutz-Fahr 6125 C - ediţie specială în culori Hürlimann Climate FieldView - simplificarea procesului decizional din ferme
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?