Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Massey Ferguson 4700 - noua serie de tractoare cu cabină

Publicat: 14 decembrie 2015 - 12:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Cele trei modele noi din seria Massey Ferguson MF 4700 sunt primele tractoare agricole special construite pentru unul dintre cele mai solicitate segmente de tractoare, între 75 CP și 100 CP, stabilind astfel o nouăreferință pentru tractoarele multifuncționale.

Click pe poza pentru galerie!

Seria de tractoare complet nouăMF 4700 este echipatăcu cabinăși oferăputeri de 75 CP, 85 CP și 95 CP, fiind dotatăcu cele mai noi tehnologii pentru motor, transmisie și cabină. 

”Conceputăde inginerii de la fabrica Massey Ferguson din Beauvais, seria MF 4700 aduce tractoare în totalitate noi ce introduc un concept complet original în dezvoltarea tractoarelor moderne”, spune Campbell Scott, Director Servicii Marketing.

”Seria MF 4700 este prima și singura serie de tractoare disponibilăpe piațăce a fost proiectatăde la zero în secolul 21, pentru a oferi utilizatorilor operațiuni agricole simple, de duratăși sigure, în sectorul 75-100 CP. Pe lângăfaptul căintroduc o tehnologie modernăîn categoria tractoarelor de aceste dimensiuni pentru prima dată, acestea sunt construite special pentru acest segment de puteri. Și, bineînțeles, acestea beneficiazăde experiența de mai mult de o jumătate de secol a companiei Massey Ferguson în producția de tractoare inovatoare, simple și fiabile”, adaugăCampbell Scott.

Seria MF 4700 oferăcel mai bun confort și control din clasa sa datorităcabinei ce este complet nouă, spațioasăși cu aer condiționat, construităîn fabrica Beauvais 2. Aceasta este echipatăcu cele mai înalte specificații și oferăcele mai moderne caracteristici și comenzi din sectorul său.

Toate tractoarele sunt alimentate de motoarele AGCO POWER 3,3 l, trei cilindri, ce dispun de cele mai noi tehnologii în domeniu. Dovedindu-și calitățile cu succes la celelalte tractoare Massey Ferguson, aceste motoare eficiente oferăo putere înaltăși un cuplu cu o economie excepțională, fiind conforme reglementărilor Stage IV/Tier 4 cu tehnologia fărăîntreținere SCR (Reducere CataliticăSelectivă). Funcția de memorare a turației motorului este standard și este activatăprin simpla apăsare a unui buton din cabină.

Massey Ferguson a dezvoltat, în mod special, o cutie de viteze mecanică12x12 pentru seria MF 4700. Aceasta este echipatăstandard cu inversor sincron, cu acționare hidraulicăa ambreiajului pentru a ușura schimbarea de viteze.

Maneta de control Powershuttle îmbunătățită este o opțiune prin care schimbarea direcției se poate face cu vârful degetelor iar aceasta vine cu un buton pe schimbătorul de viteze pentru acționarea ambreiajului. Acesta este similar cu sistemul folosit și la tractoarele mai mari Massey Ferguson și dispune de funcția Confort Control pentru a le permite operatorilor săregleze sensibilitatea schimbării vitezelor.

Tracțiunea integralăeste asiguratăde un ax central poziționat sub centrul cutiei de viteze și motor. Este acționatăelectro-hidraulic iar la viteze mai mari de 14 km/orăaceasta este automat dezactivatăși activatădin nou când viteza scade sub aceastăvaloare.

Tractoarele noi sunt echipate cu un sistem hidraulic nou cu centru deschis. Acesta folosește o pompăîn tandem ce acoperăcerințele de debit și de presiune ale echipamentelor moderne.

Ridicătorul puternic în trei puncte, cu capacitatea de ridicare de 3.000 de kg, manipuleazăechipamentele moderne cu ușurință. Sistemul de control electronic al ridicătorului (ELC) este operat de un ”mouse” plasat la îndemânăși oferăo operare simplăși eficientă.

Seria MF 4700 este o variantă excelentăpentru a fi folosită cu un încărcător și este perfect compatibilă cu încărcătoarele frontale din seria MF 900 și MF 900X, ce oferă o gamă largă de funcții de control și capacități de ridicare și înălțime.

 

Pentru mai multe informații legate de tractoarele și de gama completăde utilaje Massey Ferguson, accesați site-ul producătorului www.masseyferguson.co.ro sau site-ul companiei General Leasing, www.generalleasing.ro, importatorul unic autorizat în România al brandului.

Vizualizat: 726 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie

Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie

V-ați asigurat culturile? Daunele au fost nelipsite pe plantațiile de viță de vie portaltoi în județul Timiș! 
Branislav Giurici ne recomandă Agra Asigurări! Contactează-i! https://www.agraasigurari.ro/

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Zsolt Tamássy

Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta AGRO EDMA, 2.500 ha: La discuit și fertilizat cu Massey Ferguson 8740S DYNA-VT şi 7726S DYNA 6 Trei lucrări dintr-o singură trecere cu discul Discordon DXRV II
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?