Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Maşini agricole

Publicat: 09 august 2010 - 12:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Înfiinţată în anul 1921 şi reprofilată din anul 1953 pe fabricarea de utilaje pentru agricultură, Mecanica Ceahlău S.A. Piatra Neamţ activează în cadrul industriei constructoare de maşini, fiind specializată în prezent pe fabricarea de maşini agricole şi forestiere.

Click pe poza pentru galerie!

Oferta de maşini şi utilaje agricole

Maşinile agricole produse de societate sunt de mai multe tipodimensiuni şi pot fi grupate astfel:

• maşini destinate prelucrării solului: pluguri, grape, freze, combinatoare, compactoare, maşini de afânat solul;

• maşini destinate semănatului: semănători pentru plante păioase tip SUP şi tip SPU, semănători pentru plante prăşitoare tip SPC şi tip SK, semănători combinate pentru lucrul în teren nearat, agregate pentru pregătit solul şi semănat;

• maşini pentru cultura cartofului: maşini pentru plantat cartofi cu şi fără fertilizare, maşini de recoltat cartofi;

• maşini pentru întreţinerea culturilor: cultivatoare, maşini de administrat amendamente solide, maşini de împrăştiat substanţe lichide, instalaţii de irigat cu tambur; cositori rotative;

• utilaje gospodăreşti: betonieră B155L, batoză pentru porumb BP3, utilaj multifuncţional UMG2, 2.

Mecanica Ceahlău este în momentul de faţă cel mai important producător autohton de maşini şi echipamente agricole, având cel mai bun raport calitate - preţ de pe piaţă.

Pentru a veni în întâmpinarea agricultorilor, compania face promoţii atrăgătoare de sezon, care pot fi văzute pe pagina web www.mecanicaceahlau.ro.

Vizualizat: 825 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Află care este tehnologia folosită pentru cultivarea tomatelor în solar de Florin Pop, în Seleuş, judeţul Arad. Fermierul cultivă cultivă legume pe două hectare (din care 60 de arii solarii) şi de peste 10 ani foloşte programul tehnologic Syngenta pentru protecţia plantelor şi combaterea dăunătorilor.

Reporter: Gheorghe Ghișe

Video: Zsolt Tamássy

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?