Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

MAP - Utilaje cu avans 0%

Publicat: 14 ianuarie 2011 - 16:00
1 comentarii   | Print | Trimite unui prieten

MAP - Maşini Agricole Performante a participat, aşa după cum ne-a obişnuit în ultimii ani, cu cel mai mare stand la IndAgra Farm

Click pe poza pentru galerie!

În prima zi a târgului, într-un cadru festiv, a avut loc lansarea programului „Utilaje cu avans 0%”, precum şi înmânarea cardurilor MAP PREMIUM, dedicate service-ului si pieselor de schimb.

„Utilaje cu avans 0%” - prin acest program, fermierii interesaţi pot cumpăra toate produsele MAP: tractoare, combine şi utilaje, cu avans 0% şi plata eşalonat, cu prima rată în septembrie anul viitor. Pentru utilajele cu o valoare mai mare de 20.000 de euro, plata se eşalonează pe 5 ani iar pentru sume mai mici plata se eşalonează pe 3 ani.

Finanţarea programului propus de MAP se desfăşoară în colaboarare cu Intesa Sanpaolo Bank, bancă având o îndelungată experienţă de finanţare în domeniul agricol. Programul se desfăşoară în perioada 10 noiembrie 2010 - 28 februarie 2011.

La eveniment au fost prezenţi Mauro Frola - director general MAP, Nicola Calabro - director general Intesa Sanpaolo Bank, Dan Bota - director reţea Est a Intesa Sanpaolo Bank şi Adrian Rădulescu - secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

Cardul MAP PREMIUM - ca noutate absolută pe piaţa agricolă din România, MAP a lansat noul card dedicat special pentru service şi piese de schimb, care le aduce tuturor clienţilor săi reduceri substanţiale la manoperă şi piese de schimb.

 

Revizie de iarnă

Tot la Indagra a fost lansat programul special de service şi piese de schimb cu perioadă limitată (10.11.2010 - 15.03.2011), prin care clienţii MAP care efectuează revizia de iarnă pot beneficia de:

- inspecţie gratuită la domiciliu;
- reducere 50% la ora de manoperă;
- reducere 30% la consumabile şi lubrifianţi (tractoare şi combine);
- reducere 20% la piese de schimb (tractoare, combine şi utilaje).

Prin acest program, clienţii MAP sunt încurajaţi să efectueze revizia completă a utilajelor încă din perioada iernii şi să-şi procure un stoc de piese de schimb. Foarte important este că plata la această revizie se face abia în august 2011!

La finalul evenimentului au fost premiaţi clienţii MAP 2010, care au primit o plachetă onorifică, în semn de recunoaştere a bunei colaborări avute pe parcursul acestui an.

Vizualizat: 883 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   
1.
vasile
|
02. 27, 2011. Sunday 13:06
foarte buna initiativa care vine in sprijinul agricultorilor,dar perioada este foarte scurta si foarte multi nu stiu despre aceasta initiativa,nu mai vorbim de cei care acum intra in agricultura.....
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   
Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Maschio Gaspardo la Agromalim 2019 Cons DDA la Agromalim 2019
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?