Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Lansare exclusivă a seriei limitate de stivuitoare telescopice din gama MANITOU NewAg

Publicat: 29 mai 2021 - 13:27
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

În anul 2021, Grupul Manitou a lansat o serie limitată din gama NewAG. Disponibilă în Europa, această serie limitată înglobează cele mai recente inovaţii.

Manitou Limited edition 2 ed (1)_b

Pentru fermierii care îşi doresc un utilaj personalizat, care să le ofere şi mai mult confort, Manitou a dezvoltat modelul MLT 737-130 PS+ Elite. Acest încărcător telescopic exclusiv are un design unic de culoare gri Volcano care simbolizează performanţa şi eficienţa în contrast cu roşu şi negru pentru a evidenţia un design special, “dinamic” şi pentru a sugera mişcarea constantă caracteristică. Pentru prima dată de la lansarea sa pe piaţă, această serie are un logo 3D cu semnătura NewAG pe uşă pentru ca fiecare utilizator să se bucure de o primire personalizată.

 

Confortul


Încărcătorul telescopic MLT 737-130 PS+ Elite este echipat cu scaun din piele cu suspensie de joasă frecvenţă care oferă un confort excelent şi reduce semnificativ vibraţiile pentru a proteja spatele operatorului. Volanul şi cotiera sunt, de asemenea, îmbrăcate în piele oferind interiorului cabinei un aspect de înaltă calitate.

Cele două camere SafeView, amplasate pe partea din dreapta şi în spatele maşinii, oferă siguranţă sporită şi mai multă comoditate pentru operator. Celelalte dotări din cabină includ un radio cu Bluetooth, USB, şi un ecran digital „Vision” pentru o vizibilitate mai mare a informaţiilor afişate în bord.


Performanța


Modelul dispune de un braţ cu suspensie Active CRC pentru a limita şocurile în timpul deplasării cu sarcină, protejând totodată componentele structurale ale braţului. Sistemul hidraulic inteligent, conceput pentru a spori productivitatea, asigură mişcări combinate și concomitente ale braţului pentru scuturarea cupei și revenirea în poziţia de încărcare.


Profitabilitatea


Blocarea hidraulică a ataşamentelor economiseşte timp pentru operator. Funcţia de acţionare hidraulică regenerativă permite coborârea braţului datorită gravitaţiei, ceea ce măreşte viteza mişcărilor brațului şi reduce consumul de combustibil. Această funcţie reduce, de asemenea, zgomotul, mai ales cel asociat cu utilizarea mecanismelor hidraulice. Luminile de lucru cu LED sunt instalate pe cabină, iar luminile de lucru de pe braţ şi farurile de fază lungă sunt tot cu LED.

Manitou Limited edition 1 ed (1)_b

Reprezentând între 15% şi 30% din timpul total de funcţionare, viteza de relanti implică costuri pentru utilizatori de aproximativ 10 euro pe oră. Această estimare ia în considerare cele trei componente principale ale Costului Total de Operare, respectiv consumul de combustibil, deprecierea/amortizarea maşinii şi întreţinerea. Pentru a limita aceste costuri, încărcătorul este echipat cu funcţia EcoStop. Aceasta opreşte automat motorul şi contorul timpului de funcţionare atunci când maşina este la relanti, asigurând astfel un consum de carburant redus.


Conectivitatea


Toate încărcătoarele Manitou noi sunt conectate și vin cu 2 ani de garanție inclusă. Utilajele Manitou sunt conectate pentru a vă oferi un set de informații relevante pentru a vă controla și monitoriza echipamentele în timp real.

  • Toate datele despre utilaj sunt la îndemână în timp real: ai acces cu un singur clic la toate informațiile si o imagine de ansamblu care va facilita analiza și luarea deciziilor
  • Poți contacta service-ul în orice moment prin intermediul aplicației, poți primi sfaturi de specialitate și asistență la distanță.
  • Tehnicienii au acces în timp real la datele utilajelor Manitou pentru o mentenanță preventivă, reducând costurile totale și timpii de nefuncționare.
  • Utilajele tale Manitou sunt sub control oriunde te-ai afla: monitorizare 24/7 (locație, stare de funcționare, deplasări, consum, alerte, prevenirea riscului de furt).
  • Cu soluțiile conectate Manitou, deții controlul utilajului, folosind toate datele care sunt ușor de interpretat pentru decizii rapide care îți economisesc timp în fiecare zi.

 

Cu 133 de maşini produse, această serie limitată reflectă capacitatea Grupului Manitou de a oferi modele care sunt întotdeauna inovatoarea şi personalizate.

 

Vizualizat: 610 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?